• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri maşa yapmaktan saçım yanık kokuyor =(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Lina

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
72
1
286
Kocaeli
slm arkadaşlar .yeni maşa aldım dalgalı yapmak için ,çok güzel yapıyor ama yanık kokuyor ve bu koku ne kadar yıkasamda geçmedi ne yapmam gerekiyoo bilenn warmıı ??senağlama

evet cnm yapma bence çok ısı ile uzun tutarak mı yapıyorsun ondan olabilir ara ver maşa da çok yıpratıcıdır daha doğrusu çok yuksek ısıda düzleştirme gibi bazen yanık gibi koku da hafif hafif yandığını gösterir

saol canım ewet yanıyoo ama hani yanmış gibide durmuyo sadece kokuyo :çok üzgünüm:maşada guzel duruyoo vazgeçemiyorum. saç için parfümler işe yarayabilrimi kullanan warmıı ki??

evet cnm yapma bence çok ısı ile uzun tutarak mı yapıyorsun ondan olabilir ara ver maşa da çok yıpratıcıdır daha doğrusu çok yuksek ısıda düzleştirme gibi bazen yanık gibi koku da hafif hafif yandığını gösterir

ewet 200derecede dalgalı yapıorum sanırım biraz fazla tuttum geçen hafta aldım bide baya bi deneme yaptım saçımda ondan olud.bi an önce geçmeisni istiyorum sanırım ara vermem gerekicek ve ısıyı azaltıcam

bir de ıslak saca uygularsan yanar canım
ona da dikkat et ve iyice sampuan ve sac kreminden arındırman gerekiyor

saçında fazla bekletme şimdi sadece yanık kokusu olur ama ilerde saçın çok yıpranır bende kullanıorum maşa ama dikkat ediorum fazla bekletmiorum şimdi biraz ara ver sonra tekrar kullandığında dikkat et

bendede olmustu o koku ben zaten yapmayida beceremiorum ama :D sey dene isidan koruyucu spray i ben tresemme inkini kullaniyorum kokusuda hos yanma kokusuda olmuyo ama ben pek masada yapmiorum ztn

saçlarına bence bidaha maşa yapmaa! bende yaptım yandı saçımın uçları nemlendirici krem ve şampuan kullanıorum özellikle dove yıpranmış saclar olanını kullan 1-2 hafta sonra düzene girer bnmde saçım yanık kokuodu böyle kömür gbi mi desem gazete kagıtlarından yaptıgım bigudileri kullanıorum saç şekillendiriciyle birazda jole koy gerçekten saçın bile yanmıyor tavsiye ederim maşa yapma bence :((( senin kararın ama ileride saçlarını kestirmek istemiyorsan vede saçlarını seviyorsan yapma derim canım.

saçlarına bence bidaha maşa yapmaa! bende yaptım yandı saçımın uçları nemlendirici krem ve şampuan kullanıorum özellikle dove yıpranmış saclar olanını kullan 1-2 hafta sonra düzene girer bnmde saçım yanık kokuodu böyle kömür gbi mi desem gazete kagıtlarından yaptıgım bigudileri kullanıorum saç şekillendiriciyle birazda jole koy gerçekten saçın bile yanmıyor tavsiye ederim maşa yapma bence :((( senin kararın ama ileride saçlarını kestirmek istemiyorsan vede saçlarını seviyorsan yapma derim canım.

dedğin gibi bildiğin yanık kokuyoo çok fena .:çok üzgünüm:bi süre ara veriim barii napiim artıkk mecburr

canım iyiligin için bigudi yap onların hiç bi zararı yok eger çok dalga istiosan gece yat uyu kalk çöz :D napıcaksın canım başka çare yok saçın çok yanar dökülür ve mat görünür ben bidaha asla yapmam zaten beceremiorumda :P

babyliss canm.çok iyi yapıyo 200e kadar ısınıyoo ama az tutmka alzım heralde ben pek beceremedm .bundan sonra az ısıyla deniicem 160 fln;) vazgeçemiyorum:utangac:

canim ben dhaa dun bi video izledim bende pek masayla beceremiyorum ama koruyucu spray kullandigimdan hic koku olmuo, kadin 5sn tuttu birakti bende dun aksam denedim hos dalgali bisey oldu. ben onceden cok tutuodum o uclari kopcakmis gibi oluodu sende az tutmayi dene 5sn fln

Back