Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim Şekilleri maşa yapmaktan saçım yanık kokuyor =(
- Konu Sahibi Lina
- Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet cnm yapma bence çok ısı ile uzun tutarak mı yapıyorsun ondan olabilir ara ver maşa da çok yıpratıcıdır daha doğrusu çok yuksek ısıda düzleştirme gibi bazen yanık gibi koku da hafif hafif yandığını gösterir
ewet 200derecede dalgalı yapıorum sanırım biraz fazla tuttum geçen hafta aldım bide baya bi deneme yaptım saçımda ondan olud.bi an önce geçmeisni istiyorum sanırım ara vermem gerekicek ve ısıyı azaltıcam
saçlarına bence bidaha maşa yapmaa! bende yaptım yandı saçımın uçları nemlendirici krem ve şampuan kullanıorum özellikle dove yıpranmış saclar olanını kullan 1-2 hafta sonra düzene girer bnmde saçım yanık kokuodu böyle kömür gbi mi desem gazete kagıtlarından yaptıgım bigudileri kullanıorum saç şekillendiriciyle birazda jole koy gerçekten saçın bile yanmıyor tavsiye ederim maşa yapma bence (( senin kararın ama ileride saçlarını kestirmek istemiyorsan vede saçlarını seviyorsan yapma derim canım.
saçlarına bence bidaha maşa yapmaa! bende yaptım yandı saçımın uçları nemlendirici krem ve şampuan kullanıorum özellikle dove yıpranmış saclar olanını kullan 1-2 hafta sonra düzene girer bnmde saçım yanık kokuodu böyle kömür gbi mi desem gazete kagıtlarından yaptıgım bigudileri kullanıorum saç şekillendiriciyle birazda jole koy gerçekten saçın bile yanmıyor tavsiye ederim maşa yapma bence (( senin kararın ama ileride saçlarını kestirmek istemiyorsan vede saçlarını seviyorsan yapma derim canım.
dedğin gibi bildiğin yanık kokuyoo çok fena .:çok üzgünüm:bi süre ara veriim barii napiim artıkk mecburr
canım maşanın markası ne?
babyliss canm.çok iyi yapıyo 200e kadar ısınıyoo ama az tutmka alzım heralde ben pek beceremedm .bundan sonra az ısıyla deniicem 160 fln vazgeçemiyorum
babyliss canm.çok iyi yapıyo 200e kadar ısınıyoo ama az tutmka alzım heralde ben pek beceremedm .bundan sonra az ısıyla deniicem 160 fln vazgeçemiyorum
canim ben dhaa dun bi video izledim bende pek masayla beceremiyorum ama koruyucu spray kullandigimdan hic koku olmuo, kadin 5sn tuttu birakti bende dun aksam denedim hos dalgali bisey oldu. ben onceden cok tutuodum o uclari kopcakmis gibi oluodu sende az tutmayi dene 5sn fln