- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 34
- Konu Sahibi mathsdaisy
-
ben kullandım ama sadece bi kerecik şimdilik iyi yada kötü diyemem.yaptığı şey normal bi tüy dökücü krem gibi tüyleri döktü.ama çıkmasını geciktirdi diyebilirim.biraz zaman geçsin bi kaç kere kullanayım yine yazarım.kızlar selam ben yeni sayılırım bu sitede öncelikle merhabalar:).bu ürün nasıl kızlar hoşunuza gittimi etkilimi hangi bölgelerde kullanılıyor
selam kızlar bende dun aldım bu kremi eczacı cok övdü bende hemen denedim ewe gidip. ama salak gibi yüzüme sürdüm komple suan hiç tüğ yok yüzümde bebek gbi resmen ama cıkacak biliorum. Sonra kutuyu okudum gözumden kaçmıs meer sadece kol altı bacak kol vs için kullanılıormus. yüze kullanılmıo mu ya ters etki yaparsa bi bilgisi olan warmı bu konuda
merhaba.bana bu ürünü satan bayan da yüzünde kullanmış.hiç bir kötü etkisinin olmadığını söyledi.normalde yüze kullanımı yasakmış evet ama kullanmış ve bişey olmamış.tabi her cilt bir değil.bi de yüzünde hangi bölgelere kullandın?bende yüzümde kullanmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum işte :44: birde tüylerin çıkma süresinde bi değişme oldu mu sende yada tüylerde azalma gibi bişey?selam kızlar bende dun aldım bu kremi eczacı cok övdü bende hemen denedim ewe gidip. ama salak gibi yüzüme sürdüm komple suan hiç tüğ yok yüzümde bebek gbi resmen ama cıkacak biliorum. Sonra kutuyu okudum gözumden kaçmıs meer sadece kol altı bacak kol vs için kullanılıormus. yüze kullanılmıo mu ya ters etki yaparsa bi bilgisi olan warmı bu konuda
bu kil tüy azaltıcı diye geçiyor.ancak kullandığınızda tüyleri de döküyor.ayrıca peeling de yapıyomuş.yüz bölgesine uygulanabilen kıl azaltıcılarda mevcut,bu bahsettiğiniz ürün tüy dökücümü ,kıl azaltıcımı ?
Tüy dökücülerde kullanılan bazı kimyasallar özellikle hassas bölgelerde ciddi irritasyon vb lerine sebep olabilir,bu nedenle yüz ve diğer hassas bölgelerde kullanımına müsade edilmez.
ürün bilgisinde mutlaka yazıyordur bu bilgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?