• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marvel clean kullananlar..

ben bi kozmetikçiden aldım.eczanede satılır mı bilmiyorum canım... :21: bacağımda çok küçük bi bölgede uyguladım.yumuşaklık konusunda bişey söyleyemeyeceğim şimdi :34:

eczaneye de sor ama bi kozmetikçiden bulabilirsin diye düşünüyorum.en iyisi alıp dene bi :34:

sen memnunmusun önemli olan o :1:.aama bişey diyemem diyorsun daha kullanım sonucunu almamışsın sanırım.peki en azından ilk kullanıma göre senin fikrin nedir

yüze katiyyen uygulanmıyo bayanlar. hangi arkadaş kullandıysa bıraksın. çünkü benim aldığım güzellik uzmanı abla belki 10 kez uyardı bu konuda.
kokusu ise bildiğiniz tüy dökücünün buruk kokusu. her hafta sürücem denicem bakalım, nolcak.

bu arada beany hoşgeldiniz, siz olmadan olmazdı bu konu :)

evet şu an için memnunum.ilk kullanıma göre tüyler daha geç çıktı sanki.batıklar vardı sürdüğüm bölgede onlar da gitti gibi sanki.bi kaç kere daha kullanınca inş.daha iyi bi sonuç alırım.bidaha ki kullanışımda daha geniş bölgede kullanıcam

rica ederim.kullanan herkes görüşlerini yazarsa daha iyi olur :13:

yüze katiyyen uygulanmıyo bayanlar. hangi arkadaş kullandıysa bıraksın. çünkü benim aldığım güzellik uzmanı abla belki 10 kez uyardı bu konuda.
kokusu ise bildiğiniz tüy dökücünün buruk kokusu. her hafta sürücem denicem bakalım, nolcak.

tüyler çıkmadan da mı süreceksin? uygulamaya hiç başladın mı sendeki etkileri neler merak ettim.bi de marvel mi kullanıyosun bodyclean mi?

önceden yazmıştım aslında ama görmemişsiniz sanırım. marvel kullanıyorum, 2 seans yaptım. aldığım kişi bana tüy çıksın çıkmasın (ki çıktı) her hafta uygulamamı söylemişti ilk bir ay. sonra 15 günde bire sonra ayda bire düşürmemi söylemişti. ben de öyle yapıyorum. şimdilik hiçbi değişiklik yok. normal tüy dökücü gibi, tüyleri yumuşatarak döktü, kökünden falan almadı.

Son düzenleme:
hımm ben bodyclean kullanıyorum çıkması gecikti gibi ama bakalım işte.bende tüyler tam çıkınca tekrar uygulayayım diye düşündüm. ikisinin arasında fark var demekki.neyse hepimiz iyi bi sonuç alırız inşallah. :97:

jilet etkisi gördü, hemen çıktı. sert ve siyah kılların olduğu bölgeye uygulamıştım.
ama şu da var, aldığım bayan şöyle demişti: "ilk seanslarda çok çıkabilir, sonralar azalacak" diye. kökünden almadığı için şimdilik çok inandırıcı gelmiyor ne yalan söyleyeyim. ama dediğim gibi devam edicem.

december nerelerdesin sen yahu,hiç görünmüyorsun buralarda artık
etağfirullah hayatım,ne haddime,burdaki bütün bayanlar herşeyi didik didik araştırıyor ,sora sora baka baka herşeyin en doğrusunu öğrenmeye çalışıyoruz hep birlikte
açıkçası bu tüy dökücü kremi çok fazla araştırmadım ,kabaca içeriğine ,beklenilen etkisi hakkında üretici ne yazmış ona baktım biraz.
deirnlere girdiğimde tepki alabiliyorum,en iyisi kullananlar biraz daha test edip yazsın öyle yorum yapayım :)

sadece bi hatırlatma!
daha önce zırnık ile ilgili bi başlıkta yazmıştım diye anımsıyorum,tüy dökücü bazı kimyasalların kıl kök fonksiyonlarında ters çalışıp işi daha çıkılmaz hale koyduğu idi.
bu kıl işine ilk giriştiğimde bende herkes gibi ürünün adına,sonra nasıl etki ettiği söylemlerine bakardım ,meğersem doğru seçeneğe ulaşma şansımız böyle çok azmış.
daha ürünlerin klinik araştırma sonuçlarına,bilimsel olarak yapılmış bu konudaki bütün araştırma yazılarına bakın.
atıyorum bi üründeki aktif için denilsinki şu şu kimyasal x insanda şukadar gün/ay denendi ,şöyle şöyle etki gözlemlendi,sonuçlar bunlardır dendi diye bakmalı.
bütün ürünlerdeki kimyasalların kliniksel bilimsel bütün araştırma yazılarına bakıyorum ,ortada işe yarar bişey yok bizde...
bi epilixir umut verici görünüyordu ,yani ben kendi şahsıma piyasa öncesi kullandığım numuneden çok memnun kalmıştım,en azından plasebo etkisi olmadığına inanmıştım ama sonra uzunca bi zaman kullanınca emin olamadım,başkada ışık yakan ürün göremedim Türkiye'de...
adamlar %20 lik kliniksel başarıyı bile çok değrli bulabiliyorlar(yabancı ürünleri kastediyorum),bizde ise halen somut bi veri yok,ve bu durumdan şikayetçi olan insanlar hayal kırıklığına uğruyor,bu üzücü..

Bugün eczacımın bana önerdiği tüy dökücü (marvel clean) kremi önemsememe rağmen hadi deneyim dedim. Ama çok şaşırdım sıradan tüy dökücülerden farklı olduğunu hemen farkediyorsunuz. Tereddütle yaklaşanlara duyurulur hanımlar bu krem beğenimi kazanmayı başardı anlatıldığı kadar varmış Ağdaya veda ediyoruum:46:

tüy dökücülerin içinde arsenik varmış ya. ben bi daha kullanmıcam sanırım.

ama bazıları bayat mı çıkıyo bilmiyorum her kutu aynı derece etkili değil.yakıyosa kaşınıyosa güzel döküyo ve etkili oluyo.bide tüylerde çok etkili kıllar sert ve koyu olduğu için bazen dökmeyebiliyo ama devam edin çok güzel sonuç alırsınız inşallah

merhaba arkadaşlar. marvel clean adlı bu ürünü eczanede gördm. orda çalışan bayana sordm çok etkili olduğunu kendisinin kullandığını ve çok memnun kaldığını söyledi. sizin yazdıklarınızdan okuduğm kadarıyla herkeste farklı etkisi oluyo. kimi çok memnun kimi ise beğenmemiş. bende eczacıya uydum ve aldım ama daha kullanamadım. deneyince tekrar yazacam.:5:

Back