• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marvel clean kullananlar..

Kıslar ben bu kremi kullandım hayatımda böle saçma bi krem kullanmamıştım bugün eczaneye gidip orayı birbirine katacam o yüyleri falan hiç dökmüyo ben sürdüm nerdeyse yarım saat beklettim ya yok anam yok hiç bişi yapmadı sakın paranıza yazık etmeyin benim gibi:20:

kızlar seanslar nasıl gidiyor?bende kullanıyorum memnun gibiyim.gerçi daha 2.seanstayım ama şimdiik iyi.

canım ben aldım..hemen kullandım..bugün 5 gün..çıkmaya başladı.tüyler dik ve siyah çıkyo..tamamen çıkmadanda birşey söylemem doğru olmaz.ben hep epilasyon kullanıyodum..onda 2 hafta sonra çıkyodu.bunda 5. günde başladı.umudum yok açıkcası..biraz daha geçsin ben size son durumları bildiricem.ama bekledğim gibi değil.

ben siteye yeni üye oldum onceden hep takip ediyordum yorumları tüy isiyle basım belada biraz bu hem tüy dökücü hem azaltıcı oldugundan çok ilgimi çekmişti almak istiyorum bu tür baska ürünlerde var sizce hangisini almalıyım arkadaslar kullanıpda az da olsa azalttı dien varsa alırım ama artırıyorsa jilet gibi paramıza yazık gerçekten

arkadaslar tekrar yazim dedim siparis vermeden once lütfen kullanan arkadas aydınlatsn ya beni artırıyosa tüyleri almicam bu ürünü lütfen yorum yazılsın ya :(

cidden marvel clen mi iydir acvit tüy dökücümü yahu bu acvit stv de yayınlandığı kadar çok cezbediyorda ne olur kullannan var mı

genital büölgesine kullnanalar varmı bayanlr ??

acvıtı bende bugun tvdenızledım canlı canlı yaptılar ınandırıcı geldı ama sıkayetlerı de okudum kafam karısıtı zaten fıyatı bence cok pahalı 80 tl mı ne

marven clean fıyatı da 35 yazıyo hem dah ucuz denemek ıstıyorum ama genıtal bolgesıne kulnalar bayanla varmı cok merak edıyorum :2:

Back