• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marvel clean kullananlar..

valla bilmiyorum.ikisinin de firması aynıymış.benim satın aldığım yerdeki kadın,bodyclean kullanmıştı.çok da memnundu.bende alıp bi deneyeyim dedim.onu sürdüğüm yerdeki tüyler daha yeni çıkıyo.ama batıklar vardı onlar uzadı tabiiki.o kil peeling de yapıyomuş.

kızlar selam ben yeni sayılırım bu sitede öncelikle merhabalar:).bu ürün nasıl kızlar hoşunuza gittimi etkilimi hangi bölgelerde kullanılıyor

kızlar selam ben yeni sayılırım bu sitede öncelikle merhabalar:).bu ürün nasıl kızlar hoşunuza gittimi etkilimi hangi bölgelerde kullanılıyor
ben kullandım ama sadece bi kerecik şimdilik iyi yada kötü diyemem.yaptığı şey normal bi tüy dökücü krem gibi tüyleri döktü.ama çıkmasını geciktirdi diyebilirim.biraz zaman geçsin bi kaç kere kullanayım yine yazarım. :39:

selam kızlar bende dun aldım bu kremi eczacı cok övdü bende hemen denedim ewe gidip. ama salak gibi yüzüme sürdüm komple suan hiç tüğ yok yüzümde bebek gbi resmen ama cıkacak biliorum. Sonra kutuyu okudum gözumden kaçmıs meer sadece kol altı bacak kol vs için kullanılıormus. yüze kullanılmıo mu ya ters etki yaparsa bi bilgisi olan warmı bu konuda

selam kızlar bende dun aldım bu kremi eczacı cok övdü bende hemen denedim ewe gidip. ama salak gibi yüzüme sürdüm komple suan hiç tüğ yok yüzümde bebek gbi resmen ama cıkacak biliorum. Sonra kutuyu okudum gözumden kaçmıs meer sadece kol altı bacak kol vs için kullanılıormus. yüze kullanılmıo mu ya ters etki yaparsa bi bilgisi olan warmı bu konuda

cnm ben bu kremı almadım ama butun tuy dokuculerde yuze surulmez yazıyo cunku yuz en hassas yer oldugu ıcın ondan olabılır belkı ters bı durum olur dıye. tuylerın cıkarsada ağda bantlarıyla al cnm hem azaltmıs olursun.

yüz bölgesine uygulanabilen kıl azaltıcılarda mevcut,bu bahsettiğiniz ürün tüy dökücümü ,kıl azaltıcımı ?
Tüy dökücülerde kullanılan bazı kimyasallar özellikle hassas bölgelerde ciddi irritasyon vb lerine sebep olabilir,bu nedenle yüz ve diğer hassas bölgelerde kullanımına müsade edilmez.
ürün bilgisinde mutlaka yazıyordur bu bilgiler.

bu ürünün internet sitesinde nerelerde kullanılması gerektiği yazmıyor ama kutusunun kenarında yazıyo kol bacak die ben en iyisi telefonla arayıp sorayım

merhaba.bana bu ürünü satan bayan da yüzünde kullanmış.hiç bir kötü etkisinin olmadığını söyledi.normalde yüze kullanımı yasakmış evet ama kullanmış ve bişey olmamış.tabi her cilt bir değil.bi de yüzünde hangi bölgelere kullandın?bende yüzümde kullanmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum işte :44: birde tüylerin çıkma süresinde bi değişme oldu mu sende yada tüylerde azalma gibi bişey?

yüz bölgesine uygulanabilen kıl azaltıcılarda mevcut,bu bahsettiğiniz ürün tüy dökücümü ,kıl azaltıcımı ?
Tüy dökücülerde kullanılan bazı kimyasallar özellikle hassas bölgelerde ciddi irritasyon vb lerine sebep olabilir,bu nedenle yüz ve diğer hassas bölgelerde kullanımına müsade edilmez.
ürün bilgisinde mutlaka yazıyordur bu bilgiler.
bu kil tüy azaltıcı diye geçiyor.ancak kullandığınızda tüyleri de döküyor.ayrıca peeling de yapıyomuş.

küçük bi bölgenizde test yaparsınız,alerjik vb herhangi bi reaksiyon gözlemlemezseniz uugularsınız,göz ve çevresine temas ettirmeyin yazıyor şimdi baktım ürünün özelliklerine.
keratin parçalayıcı thioglycolate bileşikleri var içerikte ,bütün tüy dökücülerde olan kimyasaldır bu.
içerik bitkisel özlerle desteklenmiş yazıldığına göre
deneyip test edin bakalım
öyle hemen bir iki kullanımda anlaşılmaz etkisi,bi kaynakta hormonların kullanılan ürünlere tepkisi ortalama 3 ayı alır yazıyordu.
kimi kaynaklardada minimum 60 ,maximum 6 ay yazıyor.
kişisel farklılıklara göre değişiyordur bu tespitler muhtemelen.

evet haklısın hemen sonuç alınması mucize olur zaten.en az bir ay kadar beklicem bende...tabiki kişiden kişiye de değişir bu sonuçlar.

kokusu iğrençççç... kullandıktan sonra odayı havalandırdım ama kokusu geçmemişti.gerçekten berbat bir kokusu var.

bi dk isim karışıklığı oldu :3: marvel clean kötü kokmuyor.kötü kokan bodyclean.ikisinin arasında zaten fark var yapısal olarak.biri kil sulu bi kıvamı var.marvel ise krem şeklinde kokusu da kötü değilmiş.

Back