Merhaba arkadaşlar sevgilimle yaklaşık 7 aydır sevgiliyiz düşündük taşındık mart ayında bi söz yapalım dedik fakat birçok sorunum var.En baştan anlatıyorum annem babam ayrı benim.Ben babamla kalıyorum.İsteme olucağı zaman annem babam biraraya gelsin istiyorum.Bu arada annem de babamda başkalarıylan evli. Biraraya gelmeleri imkansız yani.Babamın eşi çok kıskanç evin içinde annemin adını bile geçiremiyorum buyüzden kafam çok karışık çok mutsuzum bu güzel günümde annemde yanımda olsun çok istiyorum.Nişanı dışarda yapmak istiyorum öyle olduğunda annemde gelebilir ama söz ve isteme bizim evde olucağı için annem gelemicek.Diceksiniz söz istemede dışarda olsun ozaman diye.Ama ben herkes gibi evde olsun hazırlık yapılsın herkes gibi bi heyecan olsun istiyorum hazıra kaçmakta istemiyorum nolur yardım edin Buarada bu konunun arasına şunuda sıkıştırayım.Sevgilimin annesi sevgilime demişki evlenince bende sizle kalayımmı temelli demiş.Sevgilimde bana dediki annem benim için çok önemli yanımızda kalmasında problem olurmu dedi bende onu kıramadım sorun olmaz dedim.Aslında herkesin evi kendine özel olsun isterim çünkü evde bi sorun olucak kaynanamın yanında tartışamıcam istediğim zaman arkadaşlarımı çağaramıcam en basiti kocamla rahat rahat oturamıcam gecelikle yatamıcam ne bilim bazı şeylerden ufakta olsa fedakarlık yapmam gerekicek napıcam bilmiorum annesi tek değil eşide var fakat eşi yarım saat arası olan bi restorantta çalışıo haftada bi gün eve gelio kocasını bırakıp nasıl benimle kalıcak anlayamadım