HAyali bile huzur verioİnşallah canım birgün hepimiz rahatça yastığımıza başımızı koyup uykuya dalcaz.oy hayali bile güzel .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAyali bile huzur verioİnşallah canım birgün hepimiz rahatça yastığımıza başımızı koyup uykuya dalcaz.oy hayali bile güzel .
3
3 ay mii cok uzunnn tam rahata erecem derken ise baslayacam
Ayen bende okudukca herkes ayni seyleri yasio die rahatliordum ama yazmak daha cok rahatlatio dertlesmek paylasmak daha ii geliormus insana
Evet canim malesef Allah tan annem bakacak oğlusuma gozum arkada kalmayacak ama cok kucuk nasil birakacam bilmiorumOoo çalışacaksın yani. Evet tam rahatlıcaz derken işe başlayacaksın.
Evet canim malesef Allah tan annem bakacak oğlusuma gozum arkada kalmayacak ama cok kucuk nasil birakacam bilmiorum
nsallah canimAllah dayanma gücü verir Üzülme
Kiyamamm yaa .cok gecmis olsun canimSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım...
Oğlum grip oldu demiştim hala da iyileşemedik... Doktora da gitmiştik bitkisel şurup prospan vermişti öksürük için... Ama geçmedi öksürük hatta aksine daha da güçlendi inşallah kısa sürede iyileşiriz...
Ama öksürürken sanki gıcık tutmuş gibi oluyor ve sonunda öyle tatlı komik bir öksürüğü var ki kıyamamm
Geçmiş olsun canım.yerim ben onun öksürüğünü. İnşallah biran önce iyileşir.Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım...
Oğlum grip oldu demiştim hala da iyileşemedik... Doktora da gitmiştik bitkisel şurup prospan vermişti öksürük için... Ama geçmedi öksürük hatta aksine daha da güçlendi inşallah kısa sürede iyileşiriz...
Ama öksürürken sanki gıcık tutmuş gibi oluyor ve sonunda öyle tatlı komik bir öksürüğü var ki kıyamamm
Çok sağol canım...Kiyamamm yaa .cok gecmis olsun canim
İnşallah canım ya öksürükleri uyumasına bile izin vermiyor tam kapatıyor gözlerini sonra komik ve tatlı bir gıcık tutuyor dalamıyor ve daha da huysuzlaşıyor kuzum...Geçmiş olsun canım.yerim ben onun öksürüğünü. İnşallah biran önce iyileşir.
DuyguS87 canim mama mi veriorsun. Mama kabiz yaarmis cunku. Birazda yapisal anne sutu alip 3 4 gun yapamayan olabilirms kakasini. Arkadasim mama veriordu mamasinada az bisey saf zeytin yagi damlatiordu oyle kurtulmustu. Bi doktora gittiginde sor istersen ne kadar dogru bilmiorm cunku.
Allahim korur minikleri hemencik atlatirlar merak etme. Ilac kullanma olurmu?Çok sağol canım...
Teyzeleyy dualarınızda bana da yer verin oluy mu hemencecik iyileşirim inşallah...
Alakasi yok cnm. Gazin tek nedeni bebegin hareketsizligi. 3 aydan sonra bebek saga sola kendisi donmeye baslayinca gececekCok ilginc bisey duydum sutu yagli olanin bebegi gazli olurmus. Dogruluk payi varmi aceba. Sutu yagli olan kisi bol su icmeliyms hos ben iciorum su ama gazdan perisaniz.
Suan 9 ay okuyup yazmadigima cok pismanim surekli buraya yazip rahatlayasim var kusura bakmayin nolur
oy kiyamam yaa ogrenir ins cabucakk3 dr gezdik cnm kabiz degil uyarip yaptirdigimda gayet guzel kivami. Ittirmeyi ogrenememis son teshis bu. Ogrenecek
Insallah cabucak gecer 3 ayAlakasi yok cnm. Gazin tek nedeni bebegin hareketsizligi. 3 aydan sonra bebek saga sola kendisi donmeye baslayinca gececek
gercekten cok pismanim yaa bugun yazmaya basladim baya hafifledm kimse anlamio gercekten ama tek iyi tarafi herkesi taniorm nasil gecrdiginizi dogumlarinizi falan ama yazsaymism keskeOyle sey mi olur? Keske hamileliginde de uye olup yazsaydin. kocalarimizdan ailemizden cok bibirimizle dertlestik biz. Bi tek biz anladi birbirimizi cunku. Ne bicim cumle oldu be
Ayneeen canimmmUyku istyorummmmm. İsyanlardaym valla. Bayılıp kalıcam dıye korkuyrm.