Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bi de bana kızıyo kucağa alıştırdın diye ben de dayanamadım emzirme dışında izin veremiyosun ki hep elimden alıyosun demek ki sen alıştırdın dedim sallamaya da alıştırdı bi de sürekli mama yapalım dio ben sütüm yeter dediler hele bi deneyelim Yicek mi dio ay varya kriz geçiriyorum
Kizlarr bebegimm olduuuuuu
Cirla cirla zeynom:) yanimda kimseyi almamakla akillilik yapmisim sanirim:)
Carsamba gunu kontrolum vardi tekrar cati muayenesi yapti ve bu catiyla normal basladak bile sezeryanla bitick dedi normal delusi dr um ve bugun dilersen alalim dedi ba a birakti uzunnca aglama krizimden sonra sezeryana karar verfim.epidural oldu.suan evdeyiz agrim var zormuss ayrintli yazarim sonraaa
Hayırlı olsun canm çok sevindimCarsamba gunu kontrolum vardi tekrar cati muayenesi yapti ve bu catiyla normal basladak bile sezeryanla bitick dedi normal delusi dr um ve bugun dilersen alalim dedi ba a birakti uzunnca aglama krizimden sonra sezeryana karar verfim.epidural oldu.suan evdeyiz agrim var zormuss ayrintli yazarim sonraaa
Canım benim çok sevindim Allah analı babalı büyütsün artık bebeklerle ilgilenmekten kimse çok sık giremiyorKızlar geçmişi okuyamadım bayadır .. Çarşamba gunu kızım asyayı kucağına aldım cok şükür .. Sünni sancı ile normal dogum yaptım .. Cok şükür iyiyiz .. 3400 g e doğdu fıstığım .. Hakkınızı helal edin , buradan cok sey öğrendik .. Cok sık gitemıyorum aklımdasınız âma
Canım benim ya kurtuldun bak sonunda bebiş iyidir inş ağrın olur daha çok yeni ama bi haftaya herşey çok güzel olacak sen bebişi düşün her şey yoluna girerCarsamba gunu kontrolum vardi tekrar cati muayenesi yapti ve bu catiyla normal basladak bile sezeryanla bitick dedi normal delusi dr um ve bugun dilersen alalim dedi ba a birakti uzunnca aglama krizimden sonra sezeryana karar verfim.epidural oldu.suan evdeyiz agrim var zormuss ayrintli yazarim sonraaa
Benim eşim yanımda olsa kimseye laf ettirmez benden önce kızar annesine ama işte 15 güne bi 2 gün yanımızda şu 40 ı çıkaydı bizde evimize gitseydik rahat ederdikiyi cvp vermissin ohh bende görümceme dedim, farketti bozuldugmu ama birsey demedi, annesine demistir nasil olsa.
herseye müdehale ediyorlar biz doktorla konustuk diyorum, onlar ne bilirmis biz hep böyle büyütük diyor bende kaynanaya cvp veremedigimden esime söyledim, o yüzden sürekli hastalaniyorsunuz dedim bünyeniz zayif!
o degil yavrularimizka en güzel zamanlarimiz, stress yapmak moral bozmakmi zorundalar
Gözün aydın canım tebrik ederim :))Kizlarr bebegimm olduuuuuu
Kızlar afedersiniz ama kanamanız ne durumda ben 14. Günümde hala devam. Acaba ne zaman bitecek.
Vaayyy sen normal dogum yaptin heee?:) walla cok merak ediyorum baharim. Allahim saglikli guzel omurler nasip etsin yavrunaKizlarr bebegimm olduuuuuu
Benimde hala devam canim. 40 gun surer diyolar. Kardesiminki 30 gun surdu. Icimiz temizleniyo iste
Canım kontrole gittim 3 cm açılma vardı sancınyoktu ondanMasallah Asya ya ve güzel annesine çok sevindim canm Allah analı babalı büyütsun
ama neden suni sancı verdiler
. Allah analı babalı buyutsün csnımCarsamba gunu kontrolum vardi tekrar cati muayenesi yapti ve bu catiyla normal basladak bile sezeryanla bitick dedi normal delusi dr um ve bugun dilersen alalim dedi ba a birakti uzunnca aglama krizimden sonra sezeryana karar verfim.epidural oldu.suan evdeyiz agrim var zormuss ayrintli yazarim sonraaa
Carsamba gunu kontrolum vardi tekrar cati muayenesi yapti ve bu catiyla normal basladak bile sezeryanla bitick dedi normal delusi dr um ve bugun dilersen alalim dedi ba a birakti uzunnca aglama krizimden sonra sezeryana karar verfim.epidural oldu.suan evdeyiz agrim var zormuss ayrintli yazarim sonraaa
yuppiiii hepimizz doğurdukkk artık büyütme evresine geçtikAy ilk okudugumda normal dogum anlamisim benim contalar gitmis. Agri sizi olcak baharim normal benim bile hala var. Koca insan cikariyosun o kucuk dunyandan normal. Gecicek hepsi. Sen bol bol dinlen. Dogurmayan kalmadi herhalde bizim gruptan
yuppiiii hepimizz doğurdukkk artık büyütme evresine geçtik
Gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün.asya hanımada maşallah hoşgelmiş aramızaKızlar geçmişi okuyamadım bayadır .. Çarşamba gunu kızım asyayı kucağına aldım cok şükür .. Sünni sancı ile normal dogum yaptım .. Cok şükür iyiyiz .. 3400 g e doğdu fıstığım .. Hakkınızı helal edin , buradan cok sey öğrendik .. Cok sık gitemıyorum aklımdasınız âma