- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemde ne kolaymış asıl zorluk şimdi başladı.bunada alışcaz nspalım. çok uyusaymışım hamilelikde diyorum yaniHe la zor olan bölümdeyiz. Hamilelik kolaydi ya:)
Hadi gözün aydın ya ben yeni gördüm canım.allah analı babalı büyütsün .artık kurtuldun rahat bir nefes alKizlarr bebegimm olduuuuuu
Bendw aynı durumdayımen akilimiz senmissin duygum
kiz herseye karisiyor, yasli diye sesimi cikarmiyorum kalbi kirilmasin diye ama harbi patlicam da nezaman bilmiyorum, sinirimi anca esimden cikarabiliyorum
He la zor olan bölümdeyiz. Hamilelik kolaydi ya:)
Evet şu 2 haftada anladım hamileliğin ne kadar kolay olduğunu
Hemde ne kolaymış asıl zorluk şimdi başladı.bunada alışcaz nspalım. çok uyusaymışım hamilelikde diyorum yani
Bendw aynı durumdayım
Aynen bileydim 37 hafta yataktan cikarmiydm hic...
Ama cokkk tatlı minik Asya Allah size bagislasinCanım kontrole gittim 3 cm açılma vardı sancınyoktu ondan
. Allah analı babalı buyutsün csnım
Benm 10.gun hala devamKızlar afedersiniz ama kanamanız ne durumda ben 14. Günümde hala devam. Acaba ne zaman bitecek.
Kızlar afedersiniz ama kanamanız ne durumda ben 14. Günümde hala devam. Acaba ne zaman bitecek.
Hergün bir afra tafra yakında gider herhaldeGonderin gitsinler yaa:)
Hergün bir afra tafra yakında gider herhalde
Günaydın arkdaslar. Bayadr bu topiğe girmiyodum. Sizdende fikir almak istedim bugun 40+ 4 olduk. Bizim kızda tık yok hala. Gelmeye pek nıyetı yok gbi. Bırkere buyuk sancm oldu cuma gecesı okadar. Oda 5 -7 dk sürdü. Ne kanamam oldu ne su ne bel agrısı. Ne başka bişeyya.kanala gırmiş bebegm. Hatta doktor baya aşada dedi. Açılma olmaması dışında bir sıkıntımız yok en son gecen salı baktrmıştık işte. Yarın sabah 8 de cagrdı doktorum. Sizce nayapmalıyım. Açılma yoksa sezeryan derse olmalımıyım. Varsa zaten yeterlıyse suni isteyip normsl yapmak istıyorum. Yada açılma için neler yapmalıyım.
Canım benim 22 gün oldu benim de hala devam edio 40 a kadar sürermişKızlar afedersiniz ama kanamanız ne durumda ben 14. Günümde hala devam. Acaba ne zaman bitecek.
İnş canımya. Şuan bacak aram çook agrıyo. Oturamıyorum. Açılma olurken agrırmı boyle acaba. Kalçama kadar agrıyo uzandgm yerde kımıldatanıyorum kalçamı. Oram kopuyo sanki aferdersınızCanim simdiye kadar acikmayi bekleyip suni deneyen arkadaslar maalesef hep suni yedikten sonra ise yaramayip acil sezeryana alindilar.sezeryan oldu. Acilma yoksa suni bir ise yaramiyor. En az 3 cm acilma gerekiyo. Bol bol yuruyus yap. Egil kalk. Ben en son tempolu yurudum ertesi gun 3 cm aciklikla doguma baslandi. Doktoruna bir sor suni sanci cekme bosuna. Insallah aciklik olurda normal olursun. Herseuin hayirlisi ama
İnş canımya. Şuan bacak aram çook agrıyo. Oturamıyorum. Açılma olurken agrırmı boyle acaba. Kalçama kadar agrıyo uzandgm yerde kımıldatanıyorum kalçamı. Oram kopuyo sanki aferdersınız
Canım benim 22 gün oldu benim de hala devam edio 40 a kadar sürermiş
Bende 40+4de suni sancı ile doğum yaptım 2cm acilmam vardı sancı ile 4cm e çıktı dr suyumu patlattı birden ağrım ve acilmam çoğaldı normal doğum yaptım ama benden bi gün önce arkadaşim yattı günümüz aynıydı akşama kadar suni sancı çekti aksam sezeryana aldılar üstelik onun ikinci bebegiydi ilki normal diGünaydın arkdaslar. Bayadr bu topiğe girmiyodum. Sizdende fikir almak istedim bugun 40+ 4 olduk. Bizim kızda tık yok hala. Gelmeye pek nıyetı yok gbi. Bırkere buyuk sancm oldu cuma gecesı okadar. Oda 5 -7 dk sürdü. Ne kanamam oldu ne su ne bel agrısı. Ne başka bişeyya.kanala gırmiş bebegm. Hatta doktor baya aşada dedi. Açılma olmaması dışında bir sıkıntımız yok en son gecen salı baktrmıştık işte. Yarın sabah 8 de cagrdı doktorum. Sizce nayapmalıyım. Açılma yoksa sezeryan derse olmalımıyım. Varsa zaten yeterlıyse suni isteyip normsl yapmak istıyorum. Yada açılma için neler yapmalıyım.