- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 40
benimde beta-hcg 2428 çıktı hemşire 6-7 haftalık dedi sat: 5 mart aynı gün test yaptırmışız allah herkesin bebişini korusun
benimde sat 5 marttı. ama kısmet olmadı yavrumu kucağıma alıp eve getirmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde beta-hcg 2428 çıktı hemşire 6-7 haftalık dedi sat: 5 mart aynı gün test yaptırmışız allah herkesin bebişini korusun
bana ub2406 doğum yaptı gibi geliyooo çarşambadan doğru girmemiş inş. iyidirr .. @dilek2014 sen ne durumdasınn doğuranlar giremez derken doğurmayanlar girmiyo sayfayaa,son günler zor geçiyo galibaa
anaaaa maşallah onaa, sağlıkla büyütür inşallahDilek dun dogum yapti canim normal dogum
anaaaa maşallah onaa, sağlıkla büyütür inşallah
Dogurmayan kim kaldi
İlk 5 gun annem kaldi sonra bebisi kuveze aldilar ben annemlerde 3 gun kaldim bikac gun kocis bakti kocisde gidince kaynanami tuttum :) gelmeye niyeti yoktuda bn tek kalinca mecbur sindide kendim yapiyorum isiAhh canım benim doğmadan sanki hiç zor olmayacakmış gibi geliyordu şimdi ise işin içinden çıkamıyoruz zormuş gerçekden bebek bakımı. Alt açma doyurma uyutma değilde bu huzursuzluğuna çare bulamama. Allaha şükrediyorum onu bana verdiği için. İnşallah bu günleri düşe kalka atlatıp güzel günler göreceğiz onların hayali ile üzülmemeye çalışıyorum ama o bi ağlasa ben bin ağlıyorum. Senin yanında kim var tek değilsin demi evde benim gibi.
İlk 5 gun annem kaldi sonra bebisi kuveze aldilar ben annemlerde 3 gun kaldim bikac gun kocis bakti kocisde gidince kaynanami tuttum :) gelmeye niyeti yoktuda bn tek kalinca mecbur sindide kendim yapiyorum isi
Benim de aglamadigim gün yok hergün bişey çıkıyor dün gecede kociş hastalanmis şimdi yatıyor bi de o çıktı ben zaten kalkamiyorum dikislerden basurdan kızım ishal geçsin artık su günlerYaa bi gün normal geçse tamam dicem ama gece olmazsa gündüz oluyo bişi. BBirde ben çok duygusal hemen ağlıyorum bebekde etkileniyor mu ne
Hmm bide onu deneyim çok saol :)Tatlim lansinohu yikaman gerekmiyo dogal krem o ben kullaniyorum
Acaba ub2406 de dogurdu mu hiç girmiyorAcaba kim kaldı.... En korkan en sona mı kaldı yaaa
oyyy kıyamam ben bize yaaa,atlatcaz da ne zamann,az yakın olsa o günlerr aman canımm bebeğe hastalık geçirmeyin bak ishalmiş birdeeBenim de aglamadigim gün yok hergün bişey çıkıyor dün gecede kociş hastalanmis şimdi yatıyor bi de o çıktı ben zaten kalkamiyorum dikislerden basurdan kızım ishal geçsin artık su günler
doğurmuştur benceee,Acaba ub2406 de dogurdu mu hiç girmiyor
K keinetraene siz nasılsınız senden de ses yok uzun zamandır
Ben normal yaptım tavsiye ederim ama kesi olursa çok zorKızlar burdaki çogu kişi dogum yaptı sanırım ben 28 haftalıgım normal mi sezaryanmı kararsızım siz tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim :)
Ben normal yaptım tavsiye ederim ama kesi olursa çok zor
doğum değil dogumdan sonrası zor
Dikislerimden oturamiyorum kalkamiyorum ama bende bide fena basur var onunda etkisi vardır zorlanmamda
Acaba ub2406 de dogurdu mu hiç girmiyor
K keinetraene siz nasılsınız senden de ses yok uzun zamandır
Kızlar burdaki çogu kişi dogum yaptı sanırım ben 28 haftalıgım normal mi sezaryanmı kararsızım siz tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim :)
Bebekden giremiyorum canım tam açıyorum hemen çırlıyor.saati saatini tutmuyor.kafayı yicem psikolojim sıfırlarda bugünlerde .sarılıktan korkuyorum.sanli heran bişey olcakmış gibi gözümü üstünden ayıramıyorum.arada forumu okumaya çalışıyorum ama zor oluyor.evde her kafadan ses çıkıyor.patlamamak işin zor tutuyorum anlıycan.bende durumlar bu . Bugünlerde geçeçek bebişim hemen büyüsün korkulu günler geçsin
Bu arada kızlar iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum . Oğlum emiyo altı temiz gazı çıkarıyor bazen çıkaramıyor ama uyumakta direniyor tele bi uygulama yükledim fön, su, makine sesleri falan var dönü açınca rahatlıyor uyumaya çalışıyor. Kolik mi oldu benim beşirim acaba. allah korusun her bu sesde uyuyan kolik değildir herhalde demi