- 21 Kasım 2012
- 565
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hamileyim bir hafta önce 346 çıkmıştı :) 5000 olunca usg görücez inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz:)
bende 5 hafta 6 günlük hamileyim 2. gebeliğim bir kızımın var 5 yaşında. buğün kalp atışlarını duydum çok şükür
aaa çok şanslısın bende 5+3 de gttm dr a sadece kese gördük ama bunada çok şükür senin sat kaç benm 15 mart yakınız sanırım
Eki Görüntüle 1085676
canım benim sat a göre 7 haftalıktı ama dr 6 hafta 2 gün ile uyumlu dedi. seninde aşağı yukarı böyle olur.
kızlar benımde sat 17mart hiç umudum yokken 3yıl sonra bu ay gördük 2.çizgiyi..:)agustosta kesın tüp bebege gidiyoduk ama gerek kalmadı cok sükür..bi macun hazırlamıstım bu ay içinde 25 cesit baharat vardı onunda etkisi oldu sanırım. tam 1 yıl önce aşılama yaptırmıstık tutmadı. bu hafta sadece keseyi gördük ama içim daralıyo kalp sesini duymadan rahat edemicem sanırım...benım 5hafta 4 günlük oldu kalp sesini ne zaman duyarımki yaaa..doktor 6.haftada vajinal us la bakılınca kalp sesi gözüküyo dedı ama alttan baktırasım yok..sizde durum nedir kızlar herşey yolundamı?hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza bebişlerimizi insallah
15 mart benimde sat. gecen hafta ayın 16sında gittiğimde sadece keseyi görmüştük. buğün çok şükür kalp atışı başlamış hiç stres yapmayın inşallah bu hafta sizde duyarsınız
MAŞALLAH AMA GÖREMEDİM BURDA NERDE O KÜÇÜK OLANMI YOKSAAAA ayy inşlhhh darısı banaaaaa 15 mart adetmn ilk günü canım hemen hemn bebeğimde öyle olur inşlhhh bana dua edin kalbını duyup bebeğimi göriyimmmm:18::18::18:
süper aynı gün doğuracaz inşalah :)) sizinkine herhangi bir tahmini doğum tarhi söyledimi bana kendi internet hesaplayıcalara göre 20 aralık doktorda tahmini 23 aralık dedi :)
Kızlar bi sey sorucam benim alt karin bölgemde sislik hissi var bugun çiçek dikmek icin yere comeldim karnımda bi şişkinlik gerisin geriye kalktım bir de arada hamile oldugumu unutuyorum yoksa comelmezdim bir de ani hareket yaptığımda nefesimi kesen bi agri oluyor sizlerde de var mı mesela birden dik oturmaya çalışıyorum hemen agri mı sizi mı ne saplanıyor aynıları olan var mı aramızda ?
süper aynı gün doğuracaz inşalah :)) sizinkine herhangi bir tahmini doğum tarhi söyledimi bana kendi internet hesaplayıcalara göre 20 aralık doktorda tahmini 23 aralık dedi :)