- 17 Temmuz 2014
- 1.053
- 1.278
Ne güZelmiş Zeynep karen. Çok beğendim adıyla yaşasın sağlıkla kucağına al da bu kadar taşıdın sancısını sen çektin uykusuzluğu her şeyi kyi doğunca bitmeyecek yine sen yorulacaksın isim koymak da senin hakkın ben annemlere de kayınvalidemlere de isim annenin hakkıdır ha önerileriniz hoşuma giderse koyarım yoksa ısrar etmeyin dedim sağolsunlar öneri de bile bulunmadılar :)Isim konusunda ben hep erkek hissediyordum Ahmet Bera karar vermistik hep öyle seviyorduk eşimle kv iki isim olmaz diye diretti ama çok umursamadik kadını
16.hafta kız olacağını öğrendigimde kv de kaliyorduk başladı kadın isim aramaya benm cocukluktan beri hayalim Zeynep koymakti kv nin yardımcısının ismi Zeynep diye bu isimden beni vazgecirmeye çalıştı bende tmm hadi beraber bulalım dedim Afra Eva Filiz bi durum isim saydı Eva hoşuma gitti ama o buldu diye istemedim bi ara aramiz baya acildi inatlastik o benm begendiklerimi beğenmiyor ben onunkileri
Karen ismi hoşuma gitti eşime söyledim ben söylersem begenmez sen ben istiyorum de dedim kadın begenmedi ama nasıl olsa degistirirm havasindaydi ses
Herkes alıştı kızımın adı Karen olacak ama bi kv alışalışama kendi bilir hatta iki isim yazacak nüfus cüzdanında Zeynep Karen
Ama tutturdu kulağına Haticr okunacak diye ısrar ediyo beni cildirtiyor bu kadin