Bende hazirlayim yafHadi inşallah ... Duygu kalk kalk aylada hazırladı çantayı bdnde başlıyorum.
kızlar yaaa benimde bi derdim var,yaw bebek mi vuruyo başka bişi mi oluyo anlamıyorum böle birden çişimi yapacak gibi oluyom tutmasam gidecek yanii,oluyo mu sizede
Canom benim o kadar acimadi.jas aldirirken daha cok aciyo valla
Şimdi daha iyiyim ara ara belime vuruyo ama sün geceki doğum sancısı gibiydi hai diyorlar ya 1 saat boyunca 5 dkda bir 1 dk sancı varsa doğum başlıyor die yarım saat boyunca 3-4 dkda bir 30-40 sn süren sancım vardı çok benzettim doğum sancısına ama şimdi yok iyiyimYol mu yordu acaba canm ya nasılsın simdi
Bende de oluyo kuzum hep bi çişim var yeni yapmış oluyorum ama dediğin gibi tutmasam altıma yapacak gibi oluyor hatta arada tutamıyorum gidiyokızlar yaaa benimde bi derdim var,yaw bebek mi vuruyo başka bişi mi oluyo anlamıyorum böle birden çişimi yapacak gibi oluyom tutmasam gidecek yanii,oluyo mu sizede
Noldu canım yine ??Kizlar hastanedeyiz yine ya offf Allah im sen hayra çıkar! Dualariniza ihtiyacimiz var sariliğimiz var yatcaz hastanede! Dualarda bizi unutmayın çabucak geliriz evimize inşallah: (
evet saplanıyo kız tutmasan yapacak vala üstüme çişimiSenin kesin döndü. Insallahhh. Boyle kukuna bicak gibi saplaniyo dimi?
benimde az kaldı her an tutamayabilirimmBende de oluyo kuzum hep bi çişim var yeni yapmış oluyorum ama dediğin gibi tutmasam altıma yapacak gibi oluyor hatta arada tutamıyorum gidiyo
inşallah canımm,sarılık çoğu bebekde oluyo inş. bebişin iyi olucakkKizlar hastanedeyiz yine ya offf Allah im sen hayra çıkar! Dualariniza ihtiyacimiz var sariliğimiz var yatcaz hastanede! Dualarda bizi unutmayın çabucak geliriz evimize inşallah: (
Sariligimiz var canimNoldu canım yine ??
Korkma kuzum hemen hemen bütün bebeklerde olabiliyor Allah'ın izniyle bi haftaya düzelirSariligimiz var canim
Kizlar hastanedeyiz yine ya offf Allah im sen hayra çıkar! Dualariniza ihtiyacimiz var sariliğimiz var yatcaz hastanede! Dualarda bizi unutmayın çabucak geliriz evimize inşallah: (
evet saplanıyo kız tutmasan yapacak vala üstüme çişimi
Bende olan gibi dogum kanalina giriyo. Bak senin bebis döndü bak ben soyliiiiim
Bende yaniyorum sonduren yok hahaha kocis korkuyo gelme gelmee ustume dogurcan diyee az kaldiikizzzbende evde sıcak tutuyo diye giyiiyom benim ateşler genelde gece yatakda geliyo yaaaanammm çok az kaldı çokk
Ben ağdaya geldim. Hakkinizi helal edin
sihhatler olsun bacimCok acidiiii
En zoru bitti canim benim kizim da olmustu herr cokta olur atlaticak kuzun ins annes i azcik guneslensin yavrucakKizlar hastanedeyiz yine ya offf Allah im sen hayra çıkar! Dualariniza ihtiyacimiz var sariliğimiz var yatcaz hastanede! Dualarda bizi unutmayın çabucak geliriz evimize inşallah: (
Ama ama ama ama ama bana cuma dmeeyinnnnnnnnnnn essah delirdimmAğzından bal damliyiii inşallah ya. Randevu cuma bakalım görcez bebişi
Yalniz diiilsinkızlar yaaa benimde bi derdim var,yaw bebek mi vuruyo başka bişi mi oluyo anlamıyorum böle birden çişimi yapacak gibi oluyom tutmasam gidecek yanii,oluyo mu sizede
Oynnatmaya az kaldi doktorum nerdeeeee vala yurtdisinda kongrede dogurmamam lazm cumaya kadarBiri beni dovse kendime gelsem Delirdim ayol cumaya ne kaldi