- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
insan rahatlıyo valaaaa,bak sende de bi hafifleme vardır kesinnAn ıtıbarıyle bebişin ve kendi çantamı hazırladım .. Ohh be ufak tefek eksikleri var halledılmeyecek seyler değil ..darısı basınıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insan rahatlıyo valaaaa,bak sende de bi hafifleme vardır kesinnAn ıtıbarıyle bebişin ve kendi çantamı hazırladım .. Ohh be ufak tefek eksikleri var halledılmeyecek seyler değil ..darısı basınıza
ölee sertlik gibi olmayu benim.bende sade mide yanıyo,niye öle oldu acaba yediğin bişi mi dokundu dicem ama hep böle diyosunn alla alllaaYa kizlar yaaas
Ben cok fenayim bole bogrumde tas gibi bisi var sanki inanilmaz bi basinc.ayva yemiste yutamamis gibi.hep boyleyim.cok zor nefed aliyom yutkunuyom.var mi bole olan??napcaz ki buna yaa?sut de ise yaramiyoo
Aha simay siyirdi sonundaYayYayayayayayyayayayyayayayaaaaaa
Cok acidiiiihahahhaha olcak bitcekkkkk dayan kzuumm
acır tabiii anommmmmmmmCok acidiiii
Yok kuzum ya baskidan dolayi reflu galiba.bende de yanma yok.hepimizde baska baska isteölee sertlik gibi olmayu benim.bende sade mide yanıyo,niye öle oldu acaba yediğin bişi mi dokundu dicem ama hep böle diyosunn alla alllaa
Ben de hafta sonu hallettim o isi ohhh miss oldukkCok acidiiii
Ya kizlar yaaas
Ben cok fenayim bole bogrumde tas gibi bisi var sanki inanilmaz bi basinc.ayva yemiste yutamamis gibi.hep boyleyim.cok zor nefed aliyom yutkunuyom.var mi bole olan??napcaz ki buna yaa?sut de ise yaramiyoo
Ayy fena hassaslasmisim walla. Daha yok ciksada gitmem. Vururum jiletiBen de hafta sonu hallettim o isi ohhh miss oldukk
acır tabiii anommmmmmmm
An ıtıbarıyle bebişin ve kendi çantamı hazırladım .. Ohh be ufak tefek eksikleri var halledılmeyecek seyler değil ..darısı basınıza
ben hayatta yaptıramam,evde kendimmm bi çaresine bakicimmSenide görciiiiiiizzzz
aynenn ne denk gelirse artık acı ağrı...Yok kuzum ya baskidan dolayi reflu galiba.bende de yanma yok.hepimizde baska baska iste
Dondu kuzum.okumuyom kiz.var ya gorusmeden tanidin kiz beniiCnm dönmusmuydu senin bebis? Kafasi hala yukaridaysa nefea zorlugu ondan olabiliyomus. Bide sen zaten hassassin her okudugundan psikolojik olarak etkilenmen daha yuksek. Cok olumsuz seyleri okuma.
Canom benim o kadar acimadi.jas aldirirken daha cok aciyo vallaben hayatta yaptıramam,evde kendimmm bi çaresine bakicimm
Yol mu yordu acaba canm ya nasılsın simdiGece sık sık fena sancılarım oldu doğuruyorum diye çok korktum bilmediğim bi hastanede bilmediğim doktorlarla olacak sandım da geçti ama
Sancılar 1 dk ya yakın sürüyordu ve araları baya sıktı
hadi yaaaaa, anamm sen yaptırdıysan herkes yaptırırCanom benim o kadar acimadi.jas aldirirken daha cok aciyo valla
Ay inşallah mayısta kocisin kuzeninin düğünü varWallahi hepimizin oyle. Yaza hic anneleri gibi durmiciiiz walla fistik gibi olcaz