- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
sağol bacımmm,şimdi normalde 36+1 im burda yarın 37. haftada diyecek anammmmmmm37 38 den sonra gelmek serbest
36. Haftan kutlu olsun ayloş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol bacımmm,şimdi normalde 36+1 im burda yarın 37. haftada diyecek anammmmmmm37 38 den sonra gelmek serbest
36. Haftan kutlu olsun ayloş
sağol bacımmm,şimdi normalde 36+1 im burda yarın 37. haftada diyecek anammmmmmm
vuuuuuuu ne zaman geçti bu günler yaaaaaaaIste 36 hafta bitiyo ya 37nin icindesin diyo. Banada yarin 36 dicek 35 bitiyo
. Masallah canım bizim grubun kuzlarının maşallahı varGunaydinnnnn. Hepinizin masallahi var ya bizim kizlar cok fit. Hemencik vericez kilolari. Masallahimiz var. Bi gobekte benden
Bu bebek benim nereme sigiyo ki bu arada gobek cizgimde tamamdir. Oda gobegimin alti ve ustu olarak cikmis bulunmakta
. Masallah canım bizim grubun kuzlarının maşallahı var
vuuuuuuu ne zaman geçti bu günler yaaaaaaa
Hadi inşallah ... Duygu kalk kalk aylada hazırladı çantayı bdnde başlıyorum.Wallahi hepimizin oyle. Yaza hic anneleri gibi durmiciiiz walla fistik gibi olcaz
ahh duygumm doğurunca da şu kadarlık oldu ne çabuk büyüdüler dicezz inşallahWalla ya ne cabuk gecti
ahh duygumm doğurunca da şu kadarlık oldu ne çabuk büyüdüler dicezz inşallah
Hadi inşallah ... Duygu kalk kalk aylada hazırladı çantayı bdnde başlıyorum.
Yerrim o gobisleri benIlk gobis show benden gelsinmn
senide yerimm polar pijamanida yerim bende de kalplisi vardi sabah hehe sicak tutuyim diye pisiyommbirileri göbek show mu dedi
aman dikkat et ve yolculk yapma bnece artik dun banaa da oldu ama yordum kendimi ondanGece sık sık fena sancılarım oldu doğuruyorum diye çok korktum bilmediğim bi hastanede bilmediğim doktorlarla olacak sandım da geçti ama
Sancılar 1 dk ya yakın sürüyordu ve araları baya sıktı
kusum aynenn 37 ye girdin buyuzden artilar varya zaten 37 ye ayak bastin hosgeldn aramiza bende senle sat olarak ayniyim bi kac gun var aramizda ama ultrasonda bir hafta daha ilerideyim yani bnde 38 haftama giriyorum anemmmmsağol bacımmm,şimdi normalde 36+1 im burda yarın 37. haftada diyecek anammmmmmm
canım benim öncelikle çok geçmiş olsun, Bebeğinle upuzun sağlıklı huzurlu mutluluk dolu bir ömür geçirmeni dilerim. Darısı bizlerin başına bizlerde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...Kizlarr anca yaziyorum..Rabb ime Binn şükür cennet kokulumu dün 19:40 da aldim kucagima... Hepinize güzel dikekleriniz dualariniz için tek tek tesekkur ederim...
Ayetel kursi okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun...
Ama hala hastanedeyim
canım benim öncelikle çok geçmiş olsun, Bebeğinle upuzun sağlıklı huzurlu mutluluk dolu bir ömür geçirmeni dilerim. Darısı bizlerin başına bizlerde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...Kizlarr anca yaziyorum..Rabb ime Binn şükür cennet kokulumu dün 19:40 da aldim kucagima... Hepinize güzel dikekleriniz dualariniz için tek tek tesekkur ederim...
Ayetel kursi okuyan okumayan herkesten Allah razi olsun...
Ama hala hastanedeyim
Safak 4Yerrim o gobisleri ben
senide yerimm polar pijamanida yerim bende de kalplisi vardi sabah hehe sicak tutuyim diye pisiyomm
aman dikkat et ve yolculk yapma bnece artik dun banaa da oldu ama yordum kendimi ondan
kusum aynenn 37 ye girdin buyuzden artilar varya zaten 37 ye ayak bastin hosgeldn aramiza bende senle sat olarak ayniyim bi kac gun var aramizda ama ultrasonda bir hafta daha ilerideyim yani bnde 38 haftama giriyorum anemmmm
aynennAyy bi dogsunlarda saglikli saglikli insallahh hemencik buyurler zaten.
bende evde sıcak tutuyo diye giyiiyom benim ateşler genelde gece yatakda geliyo yaaa anammm çok az kaldı çokkYerrim o gobisleri ben
senide yerimm polar pijamanida yerim bende de kalplisi vardi sabah hehe sicak tutuyim diye pisiyomm
aman dikkat et ve yolculk yapma bnece artik dun banaa da oldu ama yordum kendimi ondan
kusum aynenn 37 ye girdin buyuzden artilar varya zaten 37 ye ayak bastin hosgeldn aramiza bende senle sat olarak ayniyim bi kac gun var aramizda ama ultrasonda bir hafta daha ilerideyim yani bnde 38 haftama giriyorum anemmmm
hahahhaha olcak bitcekkkkk dayan kzuummBen ağdaya geldim. Hakkinizi helal edin
YayYayayayayayyayayayyayayayaaaaaaSafak 4