canım sen erken duymuşsun maşallah ben cuma günü gittim doktora 10 gün sonra duyarsınız dedi ve sanırım ben senden 5 günlükte öndeyim neden öyle oldu acaba... aklıma takıldı bak şimdi...
Canım hayırlı olsun bebeğin Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin 1 haftadan birsey olmaz diye bende duymuştum , benimde bugun kan degerim 36,9 cikti insallah iki güne bir katlarsa degerim bende Aralık annesi olacağım insallh ..kızlar bugün bebeğimi gördümmm kalp atışını gördüm ve duydumm Allah ım ne güzel bir duygu.. gözyaşlarıma hakim olamadımmm :'( ama mutluluktannn.. tek bişey canımı sıktı ultrasonda bebeğim 4 gün geri gözüküyo ama dr. bi hafta gibi bi süreyi bile bebek kapatırmış büyürmüş yani sorun değil dedi. sizce endişelenmeli miyim??
Canım hayırlı olsun bebeğin Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin 1 haftadan birsey olmaz diye bende duymuştum , benimde bugun kan degerim 36,9 cikti insallah iki güne bir katlarsa degerim bende Aralık annesi olacağım insallh ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bugün bebeğimi gördümmm kalp atışını gördüm ve duydumm Allah ım ne güzel bir duygu.. gözyaşlarıma hakim olamadımmm :'( ama mutluluktannn.. tek bişey canımı sıktı ultrasonda bebeğim 4 gün geri gözüküyo ama dr. bi hafta gibi bi süreyi bile bebek kapatırmış büyürmüş yani sorun değil dedi. sizce endişelenmeli miyim??
kızlar bugün bebeğimi gördümmm kalp atışını gördüm ve duydumm Allah ım ne güzel bir duygu.. gözyaşlarıma hakim olamadımmm :'( ama mutluluktannn.. tek bişey canımı sıktı ultrasonda bebeğim 4 gün geri gözüküyo ama dr. bi hafta gibi bi süreyi bile bebek kapatırmış büyürmüş yani sorun değil dedi. sizce endişelenmeli miyim??
hayrlı olsun allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin bu arada son adet tarihin neydi kaçıncı günde kalp atışı duyuldu bende yarn gidecem dr kese görmek için 5 haftalık hamişim inşlah kalp atışıda duyulur
hayırlı olsun canım benim çok sevindim senin adına benim için de dua et ctesi ye kadar inşallah görünür bebeğim peki kese büyüklüğünü falan biliyo musn canım
Bende bugun hamile oldugumu ogrendim.sat 25 mart.tahmini dogum tarihi 30 aralik cikiyor
Insallah o gunleri gormek nasip olur
Bulantıları başlayan var mı aranızda? Sat 3 Mart ama bi kaç gündür yemeklerden önce ve sonra pis pis midem bulanıyor. Çok rahatsız edici bir his. Bu günlerin iyi günler olduğunu düşününce bi de daha beter bi his...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah bebişini görürsün kalp atışını duyarsın canım bnm.. artık kese büyüklüğü önemli diil bebiş göründü ve onun boyuna göre takip devam edicek. bebeğim baştan popoya 0,70 cm canım. bu arada dr.uma sordum senin durumunu. bir hafta beklesin dedi. eğer ultrasonla görünmezse vajinal baktırsın mutlaka dedi. bu şekilde kesin görünürmüş ama ultrasonla kalp atışı duyulsa bile bebiş gözükmeyebilirmiş.
Merhabalar
Uzun bekleyisden her ay aglamalardan, 2 tane basarisiz tup bebek denemesi sonrasinda hic beklemedigim bir zamanda dogal yolla hamile kaldim.
Hala inanamiyorum!!!Allah bu yollardan gecenlere,umudunu kaybedenlere yardim etsin ve yuzlerini guldursun..