Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevaL BU ARADA KAN TESti yapmışmydn beta hcg kaç tı yaptrdysan bnmkide 4 haftalık fakat dr bugun ultrasonla bakmadı daha oluşmamştr kese die salı günü gelin dedi :2:
evet canım yaptırdım kan testini 15 nisanda yaptırdım beta hcg 2431 çıktı aynı gün kesede göründü son adet tarihim 11 mart ama geç döllenme olmuş dedi dr. yani son adet tarihinde 1 hafta sonrasından sayıyorum. ayın 28 inde de kalp atışlarına bakarız dedi.
bende aralıkta doğurucam inşallah :) 4+3 oldum bugün.
selam aralık annesi adayları:)
bende 9nisanda bebegım olacagını öğrendim.
satım 9 marttı,sonra 4 nısanda test yapıp negatıf gorunce üzülmüştüm ama kırmızılar gelmek bılmedı bende ayın 9una kadar bekledım ve bebegımın olacagını ögrendım:)
dün gittk kesemizi gördük,3 mayısta da kalp atışlarını duymaya gidecegiz inşallah:)
hepımıze şimdiden hayırlı olsun
umarım aralığa kadar kazasız belasız giderizde bebeklerımızı kucaklarımıza alırız..
Merhaba ben 34 yasındayım 6+2 haftalık hamileyim sat 4 mart
Daha önce aşılama sonucu hamile kalmıştım 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum sonrasında hemen 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.
Kese ve yolk kesesi gözüktü (10mm civarı)ama henüz kalp atışıda kesenin içinde bebek de görünmedi ( ilk yasadıgım düşüğün etkisiyle sürekli endişeliyim kalp atışı ne zaman duyulur acaba? Arkadaslar bu vesveselerden nasıl kurtulacagım?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebegimin kalp atisını duyduk, allah herkese nasip etsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah tamamına erdirsin canım hayırlısıyla kucağınada alırsın bebişini inş. darısı bize bakalım ben çok heycanlıyım[/QUOTE
Cok sagol canim darisi sizlere olsun, cok farkli bi duyguymus benim ilk gebeligim, hersey cok heycanli oluyo 😊
Bebegimin kalp atisını duyduk, allah herkese nasip etsin.