- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.705
işe yararr
Yarasın diye çok sert tepkiler verdim ona. En sevdiği şeylerden mahrum bırakıcam seni dedim. Maden suyu da baya destek oldu. Geçicek sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işe yararr
Yarasın diye çok sert tepkiler verdim ona. En sevdiği şeylerden mahrum bırakıcam seni dedim. Maden suyu da baya destek oldu. Geçicek sanırım
Aynen valla. Saati de 4 yaptık. 2 saat daha var evime gitmeme. Burda zaman geçmiyor evde hemen geçiyor. Hasret kaldım evime resmen.hahahhaha ne güldüm yaaa
Aynen valla. Saati de 4 yaptık. 2 saat daha var evime gitmeme. Burda zaman geçmiyor evde hemen geçiyor. Hasret kaldım evime resmen.
akşamları geçmesin işte temennimiz aynıçoğu gitti azı kaldı,senin işte geçmiyo evde geçiyo,bende de evde tek başımayken geçmiyo eşim gelince hemen geçiyo hiç zaman geçmesin istiyorum
akşamları geçmesin işte temennimiz aynı
ooooo burda kaynatıonuz mu siz bende bu kızlar nerde diyorummmm
heheheh evet buradayız canımm arada aralık annelerindeyim ben ama çoğunlukla burdaa
hıııı anladım cnm bende kasım annesi olacam galiba bu gidişle ultrason kağıdında doğum yapacağım tarih değişti hiç bişiy anlamadım
kızlarr neresinde yazıyor ultrasonun doğum yapılacak tarih
hadi yaaa önden gidiyosa değişmiştir,aralık başı olduğundan herhaldee
Biz burada da kaynatıyoruzooooo burda kaynatıonuz mu siz bende bu kızlar nerde diyorummmm
Merak etme orda da yalnız kalmazsın Bende Kasım'a geçebilirim her an. 40. haftayı doldurursa 1 Aralık doğum ama doldurmasza ki 40. her çocuk beklemez Kasım annelerinden devam ederiz İki grubumuz olur bizimde ne yapalımhıııı anladım cnm bende kasım annesi olacam galiba bu gidişle ultrason kağıdında doğum yapacağım tarih değişti hiç bişiy anlamadım
5 aralık yazıyordu hep şimdi 27 kasım yazıyor
kızlarr neresinde yazıyor ultrasonun doğum yapılacak tarih
anaaa öle yazıyo mu kız kağıttaa senin ultrason fiyakalımı yoksamm olsun değişebilir bebişin canı ne zaman isterse gelir valaa
Biz burada da kaynatıyoruz
Merak etme orda da yalnız kalmazsın Bende Kasım'a geçebilirim her an. 40. haftayı doldurursa 1 Aralık doğum ama doldurmasza ki 40. her çocuk beklemez Kasım annelerinden devam ederiz İki grubumuz olur bizimde ne yapalım
anaaa öle yazıyo mu kız kağıttaa senin ultrason fiyakalımı yoksamm olsun değişebilir bebişin canı ne zaman isterse gelir valaa
hep renkli görüyoruz fiyakalı galiba burdaki yorumlara göre öyleymiş 36. haftadan sonra bekleyin diyorlar