- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.705
Hayırlı olsun. Darısı benim başıma. İnş Allah 24 ünde öğrenirim artıkÖğrendim canim oğlus geliyo ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun. Darısı benim başıma. İnş Allah 24 ünde öğrenirim artıkÖğrendim canim oğlus geliyo ))
ya ben kız olsun cok istıyoruuum.içime dogmuyonama erkekmiş gbı geliyo. Saglıklı olsun kalbime gore olsun inşallahhhh😃😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı olsun. Darısı benim başıma. İnş Allah 24 ünde öğrenirim artık
Saglikli . olsunda gerisi onemli degl hele benim.gbi ilk.bebisse :)
Benm cin takvmi.tutmadi. ben rüyamda hep.erkek.dogurdum :)
Tskrler cnm inşallah öğrenirsin.seninde güzel haberlni.beklyrm
Benmde ilk bebişim ama 7 haftalık falandm. Ruyamda kız bebiş gordum. Etkısı hala uzermde Sabah uyandgmda sankı benm bebegmdı evdeydı. Gozlerım resmen onu aradı. 😀😀
Hdi ya bende.erkek gordum hep inşallah gönlüne göre olur
Cok sukur test sonuclarimi aldim bi hafta sonra bu devlet hastanesi insani catlatiyo beklemekten cok sukur bekledigime degdi tertemizz kizlarr simdi sira cinsiyete geldii carsida dolandim biraz bebek karyolalarina baktim cok guzel seyler var kaptirmisim kendimi nerdeyse alcaktim :)) gunler gecse hayirlisiyla yaa insan bakinca daha cok heyecanlaniyoo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladımm canım,nşallah görürsün yaa bende pek giremiyorum net yok taşındım evede
Bende daha hc bişey almadm. Mide bulantıları dvm edıyo hala. Kahvaltı yapamadm daha baya rahatsz midem. İlaçtanmı bilmiyrm soylemesi ayıp ishal olmuşum hergun karın agrısıyla uyanıyorum. Napıcam bilemedim
üçlü tarama yapılsa da tam olarak rahatsızlıklar bulunamıyor
arkadaşımın bebeği akciğerleri gelişmeden doğdu halbuki tüm taramalarda organları olması gereken boyuttaydı.. kısaca pek te işe yaramıyor bu testler şayet ikili taramada sıkıntı varsa üçlü öngörülüyor artık. ben profa çıkıyorum bana üçlü yapsak boşuna ultrasona maruz kalacak çocugun dedi bi rahatsızlık olduğunu 6. ay kontrolünde de görebiliriz dedi şayet göremeyedebiliriz dedi.. kendi perinatolog sorunlu gebelik hocası.. yani yoksa bana çoktan yapardı bu testleri hele ki özelde parası bunların 5 katı.. adam para kazanma peşinde de değil kısaca ben de çok sıcak bakmıyorum eğer doktor öngörmediyse yaptırmaya gerek yok diye düşünüyorum
evet ya bizde de öyle erken alışveriş iyi değil ben ilkinde yaptım hiç iyi olmadı sonumuz o yüzden almıyoruz şimdi sizde 6. ayı bekleyin hemen almayın bi kız arkadaşım ne olacak dedi cinsiyeti öğrenir öğrenmez internetten doldurdu evi.. çocuğu bir ay yoğun bakımda kaldı şimdi ciddi sağlık sıkıntıları çekıyor yavrum.. yapmayın kızlar hemen
İyiyiz aylacimmm benim günler kocissizz özlemle geçiyor :sly: ama çok şükür yine de iyiyiz dr gitmeye yine gün sayıyorum:) senn nasılsın şekerim
Canımmm nasılsın ben bugün doktora gittim ve OĞLUM olacağını öğrendim sende ne var ne yok :)
Ilk öğrendiğimde biraz sok yasadım ama sonra alıştım erkek cocuk fikrine
Yarın köye gidiyorum ama 1 hafta sonra hep aranızdayım :)
Aramızda baska cinsiyet öğrenen var mı kiii
olsun olsun özlemek iyidir,bunlar güzel özlemler canım yaaa ben iyiyim bu gün kasığıma ara ara ağrı geliyo korktum vala yaa
iyiyim şekerim allaha şükürr anaaa demek seninde erkek, yok yaa bu sene çoğunluk yine erkek doğuracak demek, benimde oğluşum olucak inşallahh demek kız istiyodun seni gidi senii benimde 1 haftaya net gelir herhalde,kocam evde olunca arada onun teldeki netten girmeye çalışıyorumm
Bugün bende de var kız bende korkuyorum bide annemlerdeyim yaa kimseye bisey de diyemiyorum ne vardii sanki evde otursaydın diolarr Rabbimiz göstermesin bisey olsa kendimemi üzüleyim yoksa başkalarının laflarına mii Rabbimiz her adımda korusun bizleri psikolojim zaten bozuk böyle yaparlarsa daha da kötü oluyorum yaa
Canım dün doktora gittiğimde bende kasık ağrılarım olduğu U söyledim bi ilaç verdi bugün alıcam işte sakın ağrıyı çekme dedi haberin olsun sende gittiğinde söyle doktoruna istersen