- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 34
Maşallah Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım darısı başına :) üzme kendini eşine de.kendine de güç vermelisinn..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ya bu catlama ıgnesı nedır kızlar.ne testı ne kanı hıcbişey anlamadm ben😃😃
Yok canım göstermedi. gelecek hafta salı günü kontrolüm var o zamana kaldı :) İkili test sonuçlarımı çoktan almıştım çok şükür bir problem çıkmadı.Gttnmi cnm hastaneye sonclarn nasl cnsyt öğrenebildnmi
Şafak sayar gibi 24 ünü bekleriz birlikte :) Benimde 24 ünde öğleden sonra 15:30 da randevum.Slm kızlarr.hastaneden şimdi geldim.sonuçlar çok sükür iyi çıktı.bi sorun yok herseyı normal maşallah.nazar :nazar.çınsıyetını ogrenemedık bebişimiz poposunu dondu bize.ayın 24 ünde kontrolumuz var inşallah
Benimde sık sık ağrıyor bazen dayanamıcak kadar çok bazen hafif. Normalmiş ama endişelenme.Annişler bu aralar ciddi bir baş agrısı cekıyorum sizdede varmı.oyle agrıyokı oturup aglayasm geliyo cok şiddettlı oluyo bazen dayanamıyorumya...
Canım geç oldu doktorunla belki görüşmüşsündür ama sonuçların gayet güzel risk grubunda değilsin.Kızlar ikili testim çıkmış ama doktoru yarın arayabilirim burda neye bakmam gerekiyor?
Lütfen anlayanlar cevap yazsın???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım göstermedi. gelecek hafta salı günü kontrolüm var o zamana kaldı :) İkili test sonuçlarımı çoktan almıştım çok şükür bir problem çıkmadı.
Şafak sayar gibi 24 ünü bekleriz birlikte :) Benimde 24 ünde öğleden sonra 15:30 da randevum.
Benimde sık sık ağrıyor bazen dayanamıcak kadar çok bazen hafif. Normalmiş ama endişelenme.
Canım geç oldu doktorunla belki görüşmüşsündür ama sonuçların gayet güzel risk grubunda değilsin.
Gözün aydın.
Yok canım göstermedi. gelecek hafta salı günü kontrolüm var o zamana kaldı :) İkili test sonuçlarımı çoktan almıştım çok şükür bir problem çıkmadı.
Şafak sayar gibi 24 ünü bekleriz birlikte :) Benimde 24 ünde öğleden sonra 15:30 da randevum.
Benimde sık sık ağrıyor bazen dayanamıcak kadar çok bazen hafif. Normalmiş ama endişelenme.
Canım geç oldu doktorunla belki görüşmüşsündür ama sonuçların gayet güzel risk grubunda değilsin.
Gözün aydın.
Aynen canım benim 4 gun surekli basım agrıdı ama dayanılcak gbı bi agrı degıl. Uyyorum gecer dıye yyannca aynı agrı gelıyo yıne.cok şükür iki gındur yok ama
Endişelenme cnm bişey cıkmaz inşşallah. Hem ruyalar tersıne cıkarmıs😀😀
Aynen canım benim 4 gun surekli basım agrıdı ama dayanılcak gbı bi agrı degıl. Uyyorum gecer dıye yyannca aynı agrı gelıyo yıne.cok şükür iki gındur yok ama
Ben dayanamayıp parol içmiştim. Çok şiddetliydi bütün gün ağrıdı gece artık içtim parolu yatmıştım. Birde sabah tutuyor beni. Baş ağrısıyla uyanıyorum. Maşallah diyeyim cumartesi çok hafif olarak atlattım. Annemler, yengemler okudu. Nazardan seninki dediler ama bilmiyom. Sık sık kendine oku dediler sende oku canım. Nazardan da olabilir. Korkarım ben nazardan zaten.
Gözün aydın.
Merakla bekliyorum. İnş Allah gösterirde öğrenirsin. Yazmayı unutma o sevinçle Çatlarım meraktanSevndm cnm . hayrlisi bende doktordaym smdi inşallah ogreneblirim.yaa
Hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inş Allah. Bende daha öğrenemedim cinsiyeti kısmetMerhaba arkadaşlar. 11 Martta aşılama yöntemi ile hamile kaldım. 20 Martta hamile olduğumu öğrendim. Benim meleğim nazlı biraz cinsiyetini göstermiyor bacaklarını çapraz kapatıyor Bakalım sağlıklıca kucağımıza nasip olsun umarım hepimizinki :)
Merakla bekliyorum. İnş Allah gösterirde öğrenirsin. Yazmayı unutma o sevinçle Çatlarım meraktan
Hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inş Allah. Bende daha öğrenemedim cinsiyeti kısmet
Öğrendim canim oğlus geliyo ))
Maşallah bebişe. Hadı hayrlı olsn canım
Tskrler canm amin
Darısı benm başıma inş off zaman gecmek bilmiyoya. Cok merak edıyorumm
Kac haftaliksn canım? Kontrln.ne zaman bende catliyodum.ya.rahatladim. 4 gn önce gttim randevuya :) % 99 erkek dedi
13+3 haftalık. 24 ünde gidicem kontrole .16 haftalık olunca gel dedı dayanamadm erkene aldm randevuyu😀😀4 -5 gun once almış oldum bişey olmaz artık. Napim sabrsızım
:) ben.gbi sabirsizsin.sende :) bende 4 gn önce aldim 15 hafta benim hayrlisi inşallah ne hssediosun ben.erkek hsediodum hep