• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Martta Aşılamaya başlayanlar

ben medipol mega ya giidyorum canım iyi bir hastane doktorumda günseli hanım daha yeni tedaviye başladık hayırlısı
Gunseli hanima genel muayene icin gidiliyo mu.sadece asilama tedavisi icin mi gidiliyo.bende doktora medipol megay gidiyorum gunseli hanima gitmek istiyorumda tup bebek bolmunde oldugu icin genel muayene yapar mi bilmiyorumm.bilgin var mi

Ben de aylardir baktirmaya korkuyordum.bugun mecbur ettiler:)tedavi gordugum egitim arastima hastanesinde sonuc 10 gun sonra cikarmis orda kan verdim dayanamadim ankara duzen laboratuarlarinda verdim bir de.1.72 cikti.yasim 33.bakalim hastanedeki ne cikacak.siz de mi ankaradasiniz
Evet. Zekai tahir burak hastanesine gidiyorum

Merhaba kızlar. Dün bahsetmiştim. Aşılama sonrası karnımın içinde basınç ve ağrı var diye. Dün tanıdık bir kadın doğum doktoru vardı. Onu aradık akşam 9 gibi. Daha da dayanamadım. Tuvalete bile duvardan tutuna tutuna gider olduydum. Kendisi hastanaye geçtiğini benim de yarım saate gelmemi söyledi. Gittim. Verilen ilaçların yan etkisi olarak karın içinde su birikmesi olmuş. Yatış verdiler. Hastanedeyim. Yatıyorum şimdi ama sabah ki doktor daha iyi olduğumu söyledi. Öğleden sonra da bir daha kontrol edip galiba çıkış verecekler. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin ama hastanesiz de bırakmasın.

Merhaba kızlar. Dün bahsetmiştim. Aşılama sonrası karnımın içinde basınç ve ağrı var diye. Dün tanıdık bir kadın doğum doktoru vardı. Onu aradık akşam 9 gibi. Daha da dayanamadım. Tuvalete bile duvardan tutuna tutuna gider olduydum. Kendisi hastanaye geçtiğini benim de yarım saate gelmemi söyledi. Gittim. Verilen ilaçların yan etkisi olarak karın içinde su birikmesi olmuş. Yatış verdiler. Hastanedeyim. Yatıyorum şimdi ama sabah ki doktor daha iyi olduğumu söyledi. Öğleden sonra da bir daha kontrol edip galiba çıkış verecekler. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin ama hastanesiz de bırakmasın.

Çok geçmiş olsun. Dilerim çektiğin sıkıntıların hepsini unutup, sağlıklı bir evlat sahibi olursun. Allah eksik etmesin ama artık hastanelerden hepimiz bıktık sanırım.

Gecmis olsun..

Kızlar normalde çatlatma iğnesinden tam 15 gün sonra regli oluyorum. Yani aşılamadan da 14 gün sonra olacak ve Cuma günü oluyor. Acaba yarın evde test yapsam çıkar mı? BAT'a 2-3 gün kalmış olacak.

Kızlar normalde çatlatma iğnesinden tam 15 gün sonra regli oluyorum. Yani aşılamadan da 14 gün sonra olacak ve Cuma günü oluyor. Acaba yarın evde test yapsam çıkar mı? BAT'a 2-3 gün kalmış olacak.
Asilamadan sonra 12.gun bhcg baktiriyorlar asilama oldugum hastanede.ancak evde yapilan testlerde hemen cikmayabiliyormus.belki erken gebelik testi almalisin

Bağcılarda mı? Neler yapıldı tedavi olarak ?
Valla cnm ben ilk gittiğimde zaten bundan önce neden bi tüp bebekten anlayan kadın dogumcuya gitmedimki dedim rahim filmimi görünce direk laporoskopi dedi ve eğer istemezse sana tedavi uygulayamam dedi. (Ondan önce sağolsun kendide tüp bebek uzmanı olan ve sayesinde 2 yilim çöpe giden medicana düzgün bey aynı rahim filmine bakıp yok bisey diye geciştirip yumurta takibine çağırıp takip için gittigimdede gel bi tüp bebek yapalım demişti. )laporoskopi oldum başarılı geçti ve aşılama için tedaviye başladık işte gobalf 75 ile başladım 7. Gün 112.5 çıkardı hakkımızda hayırlısı ben memnunum kendisinden inşallah böyle olur hep.

Kan testi wn garantisi cnm idrarda geç çıkıyor çünkü
Kan testini Cuma akşam vereceğim iş çıkışı. Tabii cuma günü akşama kadar adet olmazsam. O kadar korkuyorum ki. O kadar negatif gördüm ki, çok korkuyorum yine negatif sonuç almaktan.

Valla cnm ben ilk gittiğimde zaten bundan önce neden bi tüp bebekten anlayan kadın dogumcuya gitmedimki dedim rahim filmimi görünce direk laporoskopi dedi ve eğer istemezse sana tedavi uygulayamam dedi. (Ondan önce sağolsun kendide tüp bebek uzmanı olan ve sayesinde 2 yilim çöpe giden medicana düzgün bey aynı rahim filmine bakıp yok bisey diye geciştirip yumurta takibine çağırıp takip için gittigimdede gel bi tüp bebek yapalım demişti. )laporoskopi oldum başarılı geçti ve aşılama için tedaviye başladık işte gobalf 75 ile başladım 7. Gün 112.5 çıkardı hakkımızda hayırlısı ben memnunum kendisinden inşallah böyle olur hep.
Bagcılar mega medipol mu Canm

Kan testini Cuma akşam vereceğim iş çıkışı. Tabii cuma günü akşama kadar adet olmazsam. O kadar korkuyorum ki. O kadar negatif gördüm ki, çok korkuyorum yine negatif sonuç almaktan.
Haklisin ha oldum ha olacağım diye bir psikoloji hepimizde var nerdeyse canım. Ama idrarda çıkmaz ama belki hamilesindir diye söyledim. İnşallah hamissindir canım yine de çok negatif olma
Bagcılar mega medipol mu Canm
Evet mega Medipol diye geçiyor sanırım

Arkadaslar dunden beri hastanedeyim.simdi kurtuldum kendimi zor attim disari:)dun adetin 2.gunu diye gittim.gonalf mi klomen mi konsey vs derken kafami darda duman ettiler.amh sonucuma bakip bugun klomene devam dediler.tam oh be dedim sonra usg aldilar bir tane yumurtam 21ml mis boyleyken asilama iptal eger kendiliginden catlamazsa da sonraki aylar basima bela olurmus.21 gun kullanacagim bi ilac verdiler.cok tuhaf bi hafifledim bi ustumden yuk kalkti.bu ay rahat edicem dusuncesi hucrelerime yayildi sanki.hamilelik istemiyor muyum.tabii ki istiyorum.neredeyse son 2 gece hic uyumadim.kafamda buyuttuklerimin altinda ezildim icim patlicakti sanki.simdi hafifleme sebebimin bu ay asilama olmicak olmasi cok tuhaf.esim bu ay yapmayalim dese yemin ederim cirlardim:)insallah bi sonraki aya bi engel kalmaz.sevgiler

Cok gecmis olsun canim

Seninle ayni durumdayiz :) Benimde Cuma gunu adet gunu. Persembe asilamanin ustunden 14 gun gecmis olacak. Persembeye kadar adet gelmezse hamilelik testi yapicam evde (erken tespit edenlerden). Cuma gunude doktorda kan testi. Insallah hayirlisi olur hepimiz icin

Seninle ayni durumdayiz :) Benimde Cuma gunu adet gunu. Persembe asilamanin ustunden 14 gun gecmis olacak. Persembeye kadar adet gelmezse hamilelik testi yapicam evde (erken tespit edenlerden). Cuma gunude doktorda kan testi. Insallah hayirlisi olur hepimiz icin
İnşallah canım. Var mı sen de bir belirti bir şey. Çok korkuyorum negatiften.

İnşallah canım. Var mı sen de bir belirti bir şey. Çok korkuyorum negatiften.

Aksine hicbir belirti yok... Adette henuz gelmedi (insallah gelmez!).. Bekliyorum bakalim. Cokta heyecanlanmak istemiyorum yine hayalkirikligina ugrarim diye. Seni cok iyi anliyorum canim bende bir negatifi daha kaldiracak guc yok.

Back