• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Martta Aşılamaya başlayanlar

Ne olurduki bizde kendiliginden hemen hamile kalsak.ugrasmadan dogal yollarla hamile kalanlarin bizden usrunlugu ney diye dusunmeden edemiyorum bazen.bende 2,5 yillik ewliyim 9 aydir bebek istiyorum ama olmuyo.stresten sikintidan dusunmekten adetlerim duzensizlesti doktora gitmeyede korkar oldum kotu bisey dicek diye.Allah hakkimizda hayirlisini versinn..

Ne olurduki bizde kendiliginden hemen hamile kalsak.ugrasmadan dogal yollarla hamile kalanlarin bizden usrunlugu ney diye dusunmeden edemiyorum bazen.bende 2,5 yillik ewliyim 9 aydir bebek istiyorum ama olmuyo.stresten sikintidan dusunmekten adetlerim duzensizlesti doktora gitmeyede korkar oldum kotu bisey dicek diye.Allah hakkimizda hayirlisini versinn..
Ben de 2.5 yillik evliyim ve 9 aydir istiyorum.Haziranda dugunune gittigim en yakin arkadasim mart basinda dogum yapti.ben degil tebrik etmeye bebegini gormeye gitmek hamileliginde bile cok arayip soramadim.hissettigimin kiskanclik olmadigina eminim ama sorgulayan sozleri ve gozleri kaldiramayacagimi dusunuyorum.oysa boyle degildim ben.kosar giderdim arkadasimin her durumuna.bu da cok uzuyor beni.kimsenin mutlulugunda gozumuz yok bizim sadece bize de nasip olsun hayirlisiyla.

Üzülme, kafana bu kadar takma, olacağı varsa olur vb. cümlelerden ve bunları söyleyenlerden artık koşarak kaçıyorum ve bu nedenle artık anneme bile konu hakkında hiçbir şey söylemiyorum ki o da bu cümleleri söylediğinde tartışmayalım diye... İnsanlar şunu anlamıyor, olmuyor işte, olmuyor nasıl kafaya takmayayım, gel sen git 2 günde bir doktora, karnına, koluna orana burana senin iğne batırsınlar, senin hormonlarınla oynasınlar sonra da gelip düşünme olumsuz olunca üzülme. Yok öyle bir şey... İyi ki burası var, iyi ki siz varsınız... Gel burada içini dök, git kimse yokken ağla içinden geldiği kadar, belki böğüre böğüre... İçindeki o üzüntüyü, mutsuzluk enerjisini dışarı at ki sana zarar vermesin... Sonra da şunu kafandan çıkarma, bir gün anne olacaksın. Hem de harika bir anne olacaksın, bakmaya kıyamayacaksın bebeğine, çünkü onun için daha doğmadan fedakarlık yapan bir anne olacaksın...
Ah ah yazdıklarını birebir yaşıyorum kesinlikle katılıyorum , bende en son hsg çekildim bu ay dan ümitliydim bugün idrar yolu enfeksiyonu oldum gene ümitler çöpe , Her ay binbir umutla bekle çevreden aaa hamile değilmisin hala gibi gereksiz savsak laflar işit diğer yandan psikolojik savaş ver yoruldum galiba , çevrede kazara korunurken hamile kalan insanlara bile sinir olmaya başladım artık , ben bu kadar savaş verirken onların Ayy istemiyorduk kaza oldu demeleri Allahım bu sınavın senin belki ama isyan etmiyorum etmem de ama GÖnlümün , gönlümüzün muradını ver Yarabbi..

Aslinda kiskanc biri degilimdir ama ne yalan soylim bazen kiskanmiyor degilim.ben o kadar isteyip olmazken cicuk yapmaya karar verip 2 ay sonra hamile oldugunu duyunca gelde kiskanma.elimde degill.yaninda cicuk lafi acilacak diye korkar oldum artik.her gun her an her saniye hamileligi dusunmekten biktim usandim.sabahlara kadar delu gibi internetten biseyler okuyup biseyler arastirmaktam gozlerim portledi yerinden.bu mubarek gecede Rabbim hakarislarimizi isitirte tez zamanda kucagimizi doldurur arkadaslarr..

Kızlar hepimiz aynı duygulardayız. Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Çok yoruldum ben de artık ya sabır ya sabır. Pazartesi günü tedavi olduğum merkezin psiklologundan randevu aldım umarım işe yarar. Bu süreç çok yıkıcı :KK61:

Arkadaslar merhaba.Asilama sonrasi vakit gecmiyor ya da zor geciyor bunu hepimiz biliyoruz.Ozellikle calismiyorsaniz...Subat ve mart ayinda yani asilama oldugum bu iki ayda ben kendimi kitap okumaya verdim.Sizin icin de bir yontem olabilir.Tek solukta elimden birakmadan okuyabilecegim kitaplar arastirdim.Cok da iyi etmisim..Ayse Kulin Tuttsak Gunes ve Livaneli nin 3 kitabi Kardesimin Hikayesi ;Leylanin Evi ve Mutluluk bunlari okudum ve cok da begendim.Sizin de onereceginiz kitaplar varsa paylasirsaniz sevinirim.Hem belki topluca kafa dagitmis oluruz.Sevgiler

Uzun hikaye sana katılıyorum: Benim de sağ kasığımda batma ve çekme gibi birşey oluyor, hatta bacağıma vuruyor. Hafif de şişkinlik var kasığımda, umarım kötü bir belirti değildir.

Malesef benim tutmadi.insallah sizler guzel haber alirsiniz.dibe vurmus bir haldeyim bi kac gun dipte gezer adetin ikinci gunu yine hastaneye giderim.asilama yapilacakmis yine.
Yazdıklarını şimdi gördüm Canım, üzüldüm ben de güzel haberlerini bekliyordum :((( Ama sağlık olsun hayatta sen sağlıklı ol inşallah bebeğin de olur vakti Zaman'ı gelince. Belki tüp bebek deneyebilirsiniz aslında, doktorun ne dedi bilmiyorum..

Arkadaşlar araniza yeni katildim ilk asilama deneyimim. Gonal f kullaniyorum 2 gun kullandiktan sonra doz sifirlandi. 3. Gunum bu gun kullandiktan sonra .25 te kaldi bu normal bir durum mu kullananlar yardimci olabilir mi umarim hepimiz güzel haberler aliriz

Arkadaslar merhaba.Asilama sonrasi vakit gecmiyor ya da zor geciyor bunu hepimiz biliyoruz.Ozellikle calismiyorsaniz...Subat ve mart ayinda yani asilama oldugum bu iki ayda ben kendimi kitap okumaya verdim.Sizin icin de bir yontem olabilir.Tek solukta elimden birakmadan okuyabilecegim kitaplar arastirdim.Cok da iyi etmisim..Ayse Kulin Tuttsak Gunes ve Livaneli nin 3 kitabi Kardesimin Hikayesi ;Leylanin Evi ve Mutluluk bunlari okudum ve cok da begendim.Sizin de onereceginiz kitaplar varsa paylasirsaniz sevinirim.Hem belki topluca kafa dagitmis oluruz.Sevgiler
Bende okumak icin kitap arastiriyodumm iyu oldu tavsiyelerinn saolasinn..netten siparis edeyimde gelsin

Asilama uzerinden 9 gun gecti. Hicbir belirti hissetmiyorum ya... Bu iyi mi kotu mu? Persembe'ye kadar beklicem test yapmak icin :s

Asilama uzerinden 9 gun gecti. Hicbir belirti hissetmiyorum ya... Bu iyi mi kotu mu? Persembe'ye kadar beklicem test yapmak icin :s
Hic belirti hamile olmadan da guzel haber alan var en azindan olumsuz bir sonuc yok su an:)ben tedavi gormeye basladigimdan beri adet zamanlarimda olan gogus hassasiyeti bile olmuyor artik.kisiden kisiye degisiyor

Benim de kasıkta batma ve halsizlik dışında belirtim yok, henüz 6 gün oldu ama beklemek de zor oluyor Zaman geçmiyor..

Benim ilk asilamamdi kasikta ara ara batmalar göguslerim yara gibi aciyordu ama 12.gün regl oldum canım yani bu belirtiler kullandığımız iğne ilaç etkisi de olabiliyor. Bence hicbirseyi kafaya takma inşallah sonuç pozitif olur birileri de şuraya asilama ile hamile kaldım yazsin lütfen ya iyice inancımı kaybediyorum :110:

Doktorum yumurtalıkların aşırı uyarılmasını önlemek amacıyla 1 ay ara verdi. Nisanda akışına bırakacağız, mayısta 2. aşılamam olacak eğer nisan boş geçer ise.
3-4 gündür salya sümük ağlıyordum ama bugün toparladım.
Önümüze bakalım.

Doktorum yumurtalıkların aşırı uyarılmasını önlemek amacıyla 1 ay ara verdi. Nisanda akışına bırakacağız, mayısta 2. aşılamam olacak eğer nisan boş geçer ise.
Önümüze bakalım.
Uzulme ins 2.asilamamda.kavusursun bebisine.9 aydir bende istiyorum ama olmuyo.asilama yapmaya karar verdimm.ins olumlu sonuc alirimm

Benim ilk asilamamdi kasikta ara ara batmalar göguslerim yara gibi aciyordu ama 12.gün regl oldum canım yani bu belirtiler kullandığımız iğne ilaç etkisi de olabiliyor. Bence hicbirseyi kafaya takma inşallah sonuç pozitif olur birileri de şuraya asilama ile hamile kaldım yazsin lütfen ya iyice inancımı kaybediyorum :110:
Insallah canim artik guzel haberler verelim birbirimize

Hic belirti hamile olmadan da guzel haber alan var en azindan olumsuz bir sonuc yok su an:)ben tedavi gormeye basladigimdan beri adet zamanlarimda olan gogus hassasiyeti bile olmuyor artik.kisiden kisiye degisiyor
Hormonlarda sasti artik tabi, o kadar igne ilac... Insallah canim bakalim beklemeye devam. Bugun dayanamadim spor yaptim biraz, iyi geldi biraz moral oldu

Önümüze bakalım.
Benim de durum aynı canım bir de bana cyclo isimli bir ilaç verdi onu kullanıyorum bitince regl olucam ve tekrar süreç başlayacak ben hala ara ara ağlıyorum sinirlerim bozuk. Yarın tedavi olduğum merkezin psikoloğu ile görüşmem var bakalım neler der. İşe yarar bisiler söylerse sana da söylerim canım. İnş 2. Aşılama da bebekler bizimle olur.
Ve tekrar söylüyorum lütfen şuraya birileri aşılama ile hamile kaldım yazsin umuda ihtiyacım var hem de çok ... isteyen herkesin bebisi çabucak gelsiiiiinnnnn diliyorum

Günaydın kızlar... Dün aşırı ağrım vardı. Normalde hayatımda hiç regli ağrısı çekmedim o yüzden regli olacağım onun ağrısı mı, yoksa hayırlı haberlerin ağrısı mı bilmiyorum. Geceye doğru ağrı belime vurup, bacağımı da uyuşturmaya başladı. Bugün işten izin aldım, evde çalışıyorum. En azından bir şey varsa işe gidip 10 saat sandalye başında kendimi yormak istemedim. Ayaklarımı uzatıp çalışıyorum. Bugün 9. günüm. Cuma günü yani 13. gün akşam iş çıkışı kan vereceğim, varsa çıkar dimi 13. gün doktor 15. gün demişti ama Cumartesi günü şirket pikniği var eğer bir şey varsa piknikte atlayıp zıplamayacağım :)

Back