Canım ben bugün doktora sordu. Aktif kanamayı baz alırız dedi. Senin dediğin gibi 16 sı olarak düşünücez
günaydın herkese,
sabah yaptığım teste göre silik çizgi var ama silik işte insan inanamıyor. Sanırım biraz daha beklemek ve ya kan testine gitmek en doğrusu.. Bugün 3 gün gecikmiş oldum. Hayırlısıyla inşallah:)
Canım ben bugün doktora sordu. Aktif kanamayı baz alırız dedi. Senin dediğin gibi 16 sı olarak düşünücez
Teşekkür ederim canım liste için benim 2.denemem olacak inşallah bu ay ilki malesef kimyasal oldu düştü.Bu arada listeye bakınca şaşırdım herkes benden sonra adet olmuş neredeyse ,ama yine herkes benden önce adet oluyor beklenende maşallah valla size ben 33-34 günde bir regl oluyorum szi baya erken ben baya beklemek zorundayım :)
cnmcm seninkini de 16 mart olarak mı değiştiriyorum o zmn? peki bat ne yapayım? ay aynı anda adet olmuşuz heheheh. inşallah bu nisanda hamiş haberleri veririz
Evet canım SAT 16 Mart BAT ( Gelmeyesice) 13 Mart.
Ay bu arada eğer bu ay olursa ikimiz de aynı anda öğrenip muhtemelen aynı zamanda doğurucaz. Alışverişlerde de rehberlik ederiz birbirimize:)
Bu arada yumurtanın çatlaması için yapılacak bitkisel birşey var mı bildiğin?
bak o kdr çok gelmemesini istiosun ki bat'a 13 mart yazmışın nisan yazcağına :) gelmesin o batlarrrrrrr :26:
bebişler gelirse 21-22 Aralık gibi doğcak yazıyor. Ya yay ya da oğlak burcu. Kısmet bakalım
valla hiç bi bilgim yok maalesef bitkisel şeylerle ilgili. akışına bırakıyorum bu ay. olmazsa diğer ay denerim her şeyi. ya bnm ovu tarihim dünü gösteriyordu, çalışma da oldu ama sanki yumurtamışım gibi diil. acaba cts günü fln mı olcak yumurtlamam? neyse ben bat'a dek devam napiim. her şey bebiş için!
senin 28 günde bir ise cts günü yumurtlama günün. 26 ise dündü. şu sıralar ihmal etme o yüzden
Ay hakkateeeeennnnn. Hiç farkında bile değilim biliyo musun? Ben dün dr a gittim yumurta 16 cm olmuş günaşırı çalışma verdi. haftaya da çatlamış mı çatlamamış mı ona bakılacak. benim döngüm 29 gün oluyo bu arada. heralde çatlama günü de ovülasyon günü oluyo di mi ?
Alla Allaaa ben tek tek sayınca 13 Nisan çıkıyo???? bide doktorun verdiği günle bu takvim kayıyor. bana perşembe cumartesi pazartesi çalış dedi. pazar ı kaçırmış mı oluyorum acaba ben anlamadımki
yok sen doktorun dediğini yap. çünkü kayabilir bu hesaplayıcılar ortalama çıkarıyor. ama doktorun yumurtanı görmüş. ona göre net tarih çıkarmıştır. ztn spermler 72 saat yaşıyor. cts çalışma olunca her türlü pazar günü de içine alınmış oluyor. ama bana sorarsan pazartesiden sonra da devam edin. yani çrş günü de çalışmaya devam edin. nolur nolmaz
Evet bende öyle düşünüyorum. Salı gitcem bakalım dr a bakalım çatladı mı? çatlamadıysa herlade çatlatma iğnesi verir diye düşünüyorum. çatlarsa da bebek tutunsun diye bişi verir diye ümit ediyorum.
listeye yeni sütun/başlık ekledim. mart ayının bitmesine az kaldı çünkü. hamiş haberleri almaya başlayabiliriz. bat'ı martta olanlara "haber bekleniyor", bat nisan olanlara da "?" olarak belirttim. çok heyecanlııııııııııııııııııııı:18:
günaydın herkese,
sabah yaptığım teste göre silik çizgi var ama silik işte insan inanamıyor. Sanırım biraz daha beklemek ve ya kan testine gitmek en doğrusu.. Bugün 3 gün gecikmiş oldum. Hayırlısıyla inşallah:)
Ben günün geçerse test yapcam canım
ayyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmm. ilk hamiş haberimizi mi aldık yoksaaaakız koş kız hastaneye bizi de merakta bırakmaaaaa
bende hemen gidip yaptırmak istiyorum ama geçen sefer yaşadığım üzüntüden sonra temkinli yaklaşıyorum diyelim..
Biraz daha zaman geçsin istiyorum üzülmek istemiyorum.. hepinize teşekkür ederim. Beni tedirgin eden de aslında adet zamanlarım 28 gün saati saatine tutar ama boş gebelikten sonra iki ay çok düzensiz oldu bir 35 bir 24 gün geçen ay tam 28 di bu yüzden de biraz kafam karışık aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?