Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

kızlar sizleri kırmak için demiyorum kesinlikle yanlış anlamayın ama çok takıyosunuz kafaya. stres bebek bile düşürüyor.bebek nasıl olsun. akışına bırakın inanın olur. beklemediğiniz bi anda oluveriyor zaten inanın. ben 22 ocakta 7 haftalık bebeğimi düşürdüm. martta da hamile kaldım düşünün ve ilkinde manyak gibi üzülmekten bitap oldum. 5 gün hastanede yattım. acısını kimseye yaşatmasın ama bak bunda hastaneye bile gitmedim daha sadece neler yapılcak onu biliyorum. kafaya takmıcaksınız. 2 gün bunda leke geldi inanın hiç umursamadım. diğerinde ayağa kalkmıyodum düşünün.hep kan geliyodu.en sonunda düştü zaten. size tavsiyem akışına bırakın rabbim hayırlısı neyse onu veriyor.rabbim herkese tattırsın bu duyguları.

zor gunler yasamıssın gecmıs olsun evet haklısın sıtres baslı basına gebelıge engel aslında bu ay pek takmıyorum regl olup gereklı testlerı yaptırıp sorun varsa tedavıye baslamak ıstıyorum pek dusunmuyorum acıkcası bu ay bebek varmı yokmu dıye dusunmuyorum

bencede kesinlikle haklısın ama insanoğlu kafaya takmadan duramaz:))) mesela ben her ay adetten sonra artık bu ay kafama takmycam dyrm fakat bat yaklaştıkça acaba acaba deemkten kayafı yıyrm:) bak ne güzel sen takmamşısn olmş inşallah sağ salim kucağınada alrsın canm

Son düzenleme:
kızlar aranızda bu hormon testlerını yaptıran varmı varsa fıyat nedır acaba 300 varmıdır lh fsh prolaktin e2 tsh

cnmcm ben devlet hastanesinde yaptırdım. Hiç para vermedim. Özelde para verirsin ama ne kdr tutar inan hiç bilmiyorum. Daha sonuçlarımı alamadım ama malum işe başladım :)

Bu arada dr 3. gün demişti. Bnm 3. gün pazar gününe denk geldi ben de 4. gün yaptırdım tahlilleri napim. İnşallah sıkıntı olmaz

esımın ısınden yogunlugundan dolayı gıdemıyorum devlete aslında devlet ozellerden daha ıyı bu arastırma konularında banada doktor ıkıncı veya ozellıkle ucuncu gun dedı bugun aradım ama cıkmıtı sorcaktım ıkıncı gun yyaptırablırmıyım dıye bu ay ıkı gun surdu ya oyuzden rıske atmak ıstemedım canım ınsallah bı sorun cıkmaz hauc ha dort fark etmez heralde

cnm hoşgeldin. verdiğin bilgilere göre adet siklusun 33 günde bir. BAT:19 Nisan . 31 Mart-5 Nisan arası ovulasyon tarihlerin.

Kürtajdan dolayı hamile kalınmaz diye bir şey yok tatlım. bir sürü insan oluyor. Eğer sıkıntılı bir durum söz konusu olmadıysa bi sorun da olmaz. Ztn kürtajda problem olsaydı doktorun o zmn söylerdi.
Anlattığın şeyler de hamilelik belirtisi. Ama erken çıkmış sende.

İnşallah hamişsindir :)

Listeye ekliyorum seni de

kızlar dun sogan kurune basladım pkoya kıstlere ıntapa felan ıyı gelıyormuş bıde rahmı gebelıge hazırlıyormus ıkı ayfelan devam etcam hayırlısı artık

pufboregı konulara yazdıgımız yorumlar felan pırofılde kalıyoya onlar sılınmıyomu

SAT; 20 mart 2013
28 günde adet döngüm oluyor...
Adet günümden 3 gün geçti umutluyum bu ay...5 aydır deniyorum
Kistim olduğu için kalamadım bide yumurtlama 2-3 ayda bi olıyomu o yüzden kalamadım 5 aydır hamiş (
allahın izni ile bu ay umutluyum...Tum evlat sahibi olmak isteyen ümmedi muhammedın evlatlarına
hayırlı evlat azadan noksansız sağlıklı evlat nasip etsin rarbbilalemin....

ınsallah hamıssındır bebısın senınledır test yaptınmı

bende nisan ayı umutlularındanım...inşallah dualarımız kabulolur...geçmiş olsun cnm bu arada...

ınsallah hamıssındır bebısın senınledır test yaptınmı

her ay elım boş döndüm...şimdi adetımın gecıkmesını bekliyorum tamamen ...daha 3 gun geçtı tatlım...inşallah olur
bu ay... bu arada kıstım soğan kuru ile küçüldü çok şukur o yüzden bu ay ümidimvar

ınsallah olur canım bı kacgun daha bekle evde gebelık testı yap ıstersen sogan kuru cok ıymış bendede pko var bende dun başladım sogan kurune

ınsallah olur canım bı kacgun daha bekle evde gebelık testı yap ıstersen sogan kuru cok ıymış bendede pko var bende dun başladım sogan kurune

sakın bırakma kürünü inan görursun faydasını inşallah... testı yapcam yarından son ra şimi bile midem ekşiyo bulanıyo gıbı ama psikolojik diye aldırmıyorum...inşallah bizlere nasibedicek bu ay rabbım sana da bana da herkese....bu arada nerde oturuyosun canım...

istanbuldayım canım sen nerde oturuyosun bırakmıcam devam etcam ınsallah faydasını gorurum rabbım hepımıze saglıklısıhatlı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah hıc bırımızın kucagını boş bırakmasın dopınkdekı herkez hepımız hamıs olalım amınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…