Listeyi akşam güncellicem. Benim patron zırt pırt gelio çünkü. Bu arada bir firmada işe alım danışmanı olarak başladım :) İnsan Kaynakları yani
öncelikle işin hayırlı olsun canım....kızlarrrrr dün giremedim nete. komedi bir durum oluştu. Biliyorsunuz ki 6 aydır çalışmıyorum. Pzt günü hastane çıkışında bir firma aradı ve iş görüşmesine gittim. Dün işe aldılar beni. O kadar hızlı oldu ki anlayamadım :)
Şu an işteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
En azından artık kurup kurup durmucam kafamda hamiş miyim diil miyim diye.. Tahlil sonuçlarını nasıl alcam o meçhul. İş yerine gebeliği düşündüğümü söleyemedim sonuçta.
Hepinizi kucaklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Listeyi akşam güncellicem. Benim patron zırt pırt gelio çünkü. Bu arada bir firmada işe alım danışmanı olarak başladım :) İnsan Kaynakları yani
hayırlı olsun yeni işin canımListeyi akşam güncellicem. Benim patron zırt pırt gelio çünkü. Bu arada bir firmada işe alım danışmanı olarak başladım :) İnsan Kaynakları yani
kızlarrrrr dün giremedim nete. komedi bir durum oluştu. Biliyorsunuz ki 6 aydır çalışmıyorum. Pzt günü hastane çıkışında bir firma aradı ve iş görüşmesine gittim. Dün işe aldılar beni. O kadar hızlı oldu ki anlayamadım :)
Şu an işteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
En azından artık kurup kurup durmucam kafamda hamiş miyim diil miyim diye.. Tahlil sonuçlarını nasıl alcam o meçhul. İş yerine gebeliği düşündüğümü söleyemedim sonuçta.
Hepinizi kucaklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
cok sevındım canımgecmıs olsun sımdı annelıgın tadını cıkar kafan rahat olur canımbwn geldim kızlar idrar tahlili yaptırdım :) temiz çıktı elhamdülillah tek doz yetmiş inşallah bidaha olmaz 2. sini içmeden yaptırmış olmam da çok ii oldu yoksa boşuna bi doz daha ilaç alacaktım
Kızlar benim kırmızılar geldi yine =(( pufboregi canımm düzeltirmisin beni listede sat 17 nisan bat 15 mayıs....
cnmcm çok erken gelmiş kırmızılar. ona göre hesaplayınca 12 mayıs bat gözüküo
Kızlar nasılsınız? doktora gidenleriniz bebişlerinizin kalp atışlarını duydunuzmu? bende ayın 24'ünde gidicem doktora. dualarım sizlerle hepinize bu güzel duyguları tekrar tekrar yaşatsın rabbim. yalnız benim aşırı mide problemlerim olmaya başladı. mide bulantım yok diğerinde de olmamıştı bunda da yok. herneyse ama göğüslerim patlıyacak gibi. şiştiler ve sızlıyolar. sizinde böyle probleriniz var mı? ayrıca aşırı mide ağrılarım ekşimelerim ve yanmalarım var. doktora gidene kadar elimden birşey gelmiyor yemek yediğim anda ne yersem yiyeyim.1 saat sonra mide şişkinliğinden mahfoluyorum.ve çok sevdiğim yemekten bile çok yiyemez oldum yediğim anda midem bulanıyor. öyle sabah bulantım yok ama bu sıkıntım var. acaba bende mi sorun var. int. araştırdım hormonlar ve rahim büyüdükçe öyle oluyormuş aman bebişime birşey olmasında ben çekerim acıları :)
Günaydın bende dün hastalandım umudum ve dualarım mayıs ayına inşallah pufböreği yeni bat 16 mayıs...
Sorma canımcımm yaaa çok erken geldiler =( stresten böyle oldu herhalde.. İnş. mayıs ayı hayırlı olur bizim için... Meleklerimize kavuşuruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?