amın ınsallah dopınkdekı herkez anne olur hamıs olur hepımız ınsallah sıtres cok onemlıymıs aslınsa kafaya takmamak sıtres yapmamak lazımmıs doktorum soylemıstı ama buda cok zor ben basaramıyom sıtres yapmamıyı
merhaba kızlar sizzlere sorum olcak?
bgün doktora gttim kontrol amaçlı yumurtalıklarımda sorun var mı vitamin takviyesine gerk var mı diye adetime daha 9 gün var.doktor muaine etti gebe değilsin dedi ben gebelik ögrenmek istemedğim halde ... kan tahliline gönderdi 01.00 çıktı tabikide negatif sonucu elime aldığımda anladım.. adetin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi yumurtalıklarımın gyet iyi oldugunu söyledi.. sizce hoRmon testine gerk var mı kafam çok karıştı yhaaa :26:
hayat aşk aşağıdan bakma da anlatttt nerlerdesin doktora gittinmi gelişmeler nasıl
cnmmmm cnmmmmmmm öyle mutlu oldum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn
maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
güne güzel bir haber....hayirli olsun canim....rabbim bebegine kavusmayi nasip eylesiinnnn....
Rabbim bekleyen herkese ve bizlere de nasip etsiiinnn
sağol arkadaşım allahım sizede nasip etsin inş bende sağ salim kavuşurum bebişime:))
son adet tarihim 28.02.2013 02.04.2013 kan testi yatrıdım beta hcg 344 hamişim ama dr gitmedim henüz ve ilk hamişliğim bilgi verin bana lütfennnnn
cnm merhaba bebeğinin doğum tarihi ne dir.ve bugun itibariyle kaç haftalık hamilesin?
doktora adetime 9 günün kaldığını söylemiştim ama beni dinlemedi .. ilgilenmedi diyebilirim.. evet bi arkadasım daha söyledi önemli oldugunu bilmiyordum ama adet olunca ki inş. olmam hamş olurum. mutlaka doktora gtcem:18:adetine 9 gün kala hamile değilsin demek biraz yanlış bence... adetinin geçmesini bekle belki de hamilesin inşallah yani.... adetin 3. günü genel kontroldür korkma fsh lh estradiol............genelde bu 3 hormona bakılır ... normal değerlerde mi değil mi diye....... takip etmek faydalı yani... Rabbim en kısa zaman da nasip etsin bebeğini..
Hadi bakalım, Ocak - Şubat boş geçti ama artık ben de gebe kalmak istiyorum. Bu ay çalışmalara başlıyoruz.
Şimdiye kadar hamile kalamayanlar, umudumuz ilkbahar ayları! İnşallah hepimiz beklediğimiz iyi haberleri alırız artık.
Herkese mutlu haberlerrrrr!!!
Adet tarihlerinizi bekliyorum hanımlarrrrr :)
İnşallah bu topik uğurlu gelir hepimizeeee
ÜYE SAT DENEME BAT DURUM Evli_Mutlu_Huzurlu 4 Nisan 13 ? 1 Mayıs 13 :97:
Not: Liste BAT sırasına göre yapılmıştır. BAT'ları geçenler ve gelmeyenler ile hamişler farklı renk yapılmıştır
Hamiş olanlar
BAT'ı az kalanlar :18:
Çalışmaları devam edip henüz bekleyenler :97:
merhaba kızlar benimde geçen ay başımdan bir kimyasal gebelik geçti.2.denememizdi.bu ayda korunmadık.sat:25 mart bat:22 nisan 3.denememiz.beni de listeye alırsanız sevinirim.bu bekleyiş çok heyecanlı.:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?