Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Aynen tatlım ya . bide ben çok aceleciyim hemen olup bitsin isterim ne olursa olusun .. ben kafaya takmıcam diyorum rahat olcam diyorum 1 hafta sürüyo sonra yine aynı

hamişler çoğalıyor ne güzel yaaa

benimde tek deneme oldu ama hiçbir belirtimde yok :26: kızıma hamile kaldığımda belim çok ağrımıştı hissetmiştim hamile kaldığımı bata 2 gün kala idrar testinde silik çıkmıştı kızımda, 25 nisan gibi olmam lazım erkenmi acaba belirti için yoksa tek deneme tutmadımı

adetine 9 gün kala hamile değilsin demek biraz yanlış bence... adetinin geçmesini bekle belki de hamilesin inşallah yani.... adetin 3. günü genel kontroldür korkma fsh lh estradiol............genelde bu 3 hormona bakılır ... normal değerlerde mi değil mi diye....... takip etmek faydalı yani... Rabbim en kısa zaman da nasip etsin bebeğini..

hayat aşk aşağıdan bakma da anlatttt nerlerdesin doktora gittinmi gelişmeler nasıl

merhaba,

uzun zamandır giremedim yazılanları okumaya çalışıyordum:) evet 9 nisan da doktora gittim kesemizi gördük 9 mm

iki hafta sonra 23 nisan gibi kalp atışları için gidicem. Sata göre 5+5 olmalıydı ama 4+6 çıktı minik. geç döllenme olmuş olabilir dedi doktor. zaten kalp atışları alınmadan büyüklük hakkında tam bilgi almak doğru olmuyormuş. arayı kapatıp öne de geçebiliyormuş:)

bekliyoruz sabırla:) biraz mide kıpırdanmalarım var çok da engelleyici değil şimdilik

işte böyle:)

Kızlar benim kırmızılar geldi yine =(( pufboregi canımm düzeltirmisin beni listede sat 17 nisan bat 15 mayıs....

doktora adetime 9 günün kaldığını söylemiştim ama beni dinlemedi .. ilgilenmedi diyebilirim.. evet bi arkadasım daha söyledi önemli oldugunu bilmiyordum ama adet olunca ki inş. olmam hamş olurum. mutlaka doktora gtcem:18:

Son düzenleme:
gunaydınkızlar hamıle olan arkadasların adına cok sevındım ınsallah saglıcakla alırlar yavrularını kucaklarına darısı butun dopınk dekı herkeze hepımıze nasıp olsun amınn

Denemem boş kalmış =) 3 ay

merhaba kızlar benimde geçen ay başımdan bir kimyasal gebelik geçti.2.denememizdi.bu ayda korunmadık.sat:25 mart bat:22 nisan 3.denememiz.beni de listeye alırsanız sevinirim.bu bekleyiş çok heyecanlı.:18::18:

merhaba kızlar benimde geçen ay başımdan bir kimyasal gebelik geçti.2.denememizdi.bu ayda korunmadık.sat:25 mart bat:22 nisan 3.denememiz.beni de listeye alırsanız sevinirim.bu bekleyiş çok heyecanlı.:18::18:

slm canım bende geçen ay kimyasal yaşadım en son 25 martta adet oldum ve bat 20 nisan ama kasıklarımda çok ağrı var sanırım bu ayda olmayacak gibi ama olsun sabırla bekliycem meleğimi:)))

Kızlar ben de geçen ay kimyasal yaşadım o yüzden hatırlatmak isterim ki adet düzensizliği yapabilir endişelenmeyin ben ilk denememde yaşadım kimyasal gebeliği bu şubatta oldu 5 mart günü de kanamam başladı 2.kez bu ay denedim ama adet düzenim şaştı 34 günde bir olurken 40 gün oldu gelmeyince hamileyim sandım ama 40.gün yani 13 nisan günü başladı adetim 2.denemem olumsuz sonuçlandı dün doktora gittim muayene oldum Kimyasal gebelik sonrası normalmiş gecikebilirmiş haberiniz olsun

Kızlar merhaba. Benim çalışmalar bu ay sonuç vermedi. Mayıs ayına inşallah diyorum. Hamile olan arkadaşları tebrik ederim, biz bekleyenler de inşallah en kısa zamanda soçnu alırız :)) İyi akşamlar...

kızlar bende çok buyuk ıhtımal mayısa kaldım dun ve bugun ilk işaret geldi buaksma yada yarına baslar adet ama bu durum canımı sıkmaya basladı adet duzenim eskısı gıbı dııl onden leke gelıo akıntı hafıf kanlı 2-3 gun sonra normal adete donuyo adet baslasın gıdıp hormon testı baktırıcam bıde sonrasında şu yara ne durumda bıde ona baktırırım içim rahat mayısı öyle beklerim dıye dusunuorum ılkı hemen olup busefer 4 aydır olmayınca ınsan tedırgın oluo(((

kızlarrrrr dün giremedim nete. komedi bir durum oluştu. Biliyorsunuz ki 6 aydır çalışmıyorum. Pzt günü hastane çıkışında bir firma aradı ve iş görüşmesine gittim. Dün işe aldılar beni. O kadar hızlı oldu ki anlayamadım :)

Şu an işteyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

En azından artık kurup kurup durmucam kafamda hamiş miyim diil miyim diye.. Tahlil sonuçlarını nasıl alcam o meçhul. İş yerine gebeliği düşündüğümü söleyemedim sonuçta.

Hepinizi kucaklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…