Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum
ben 2 yıllık evliyim şuana kadar maddi durumlardan dolayı çocuk düşünmüyorduk. Maddi durumlar rayına oturamadı ama baktık yaş geçiyor. Bu aydan itibaren çocuk sahibi olmaya karar verdik. çalışmalara başlıayacağız :) ancak ben 33 eşim 40 yaşında .. çok korkuyorum olmayacak diye... Çok stresli ortamda çalışıyorum, tiroid ve insülin direncim var.. biraz kilo var. spora başladım
tecrübelerinize yönelik önerilerinizi bekliyorum
Allah tüm isteyenleri evlat sahibi yapsın sağlıklı sihhatli inşallah

kasık bel ve bacak ağrım var sanki oldum olacağım.Allahım hayırlısıyla hamileyizdir inşallahhhhhhhh

inşallahh canım merak etme sen herşey yolunda gider.. kasma yeterki kendini.. banada dua et emi? barim bu ay tutsun artıkın... hayırlısıysa tabi..
sen şimdi 9 ay boyunca sabisin duaların kabul olur...

napcassss? dün akşam durduk yerde uyudum ben bu arada.

Dün de gece çalışmaları devam etti. Bakalım hayırlısı

esrarengizim..tüm dualarım sizinle olsun... kalbimden dilerim ki isteyen herkesin göbişleri meleklerle dolsun :) hayırlı sağlıklı evlatları olsun..

pufum böreğim..gece çalışmaları iyidir :) tembellik yok :)

Benim kasıklarım çok ağrıyor ya bu ay için umudumu kaybetmek üzereyim baya adet olacak gibiyim ne göğüslerim ağrıyor ne koyulaşma var hiç belirtim yok sadece karnım ağrıyo adetime 3 gün var ama bana uzun geliyor bugün son adetimin üzerinden geçen 32.günüm 34 günde bir normalim off

cnm hoşgeldin aramıza :)

yaşın çok geç değil. Bir sürü tanıdığım var 35-36 yaşlarında ilk çocuğunu doğuran. Ki sen 33 sün daha. Bana sorarsan önce bi kadın doğum uzmanına git. Çnkü tiroid ve insülin direncin varmış. Bi sor öğren, gebelikte sıkıntı oluyor mu, neler yapmalıyım diye. Hem genel bi kontrol etmiş olur hem kan testiyle değerlerine bakar. Sen de için rahat bi şekilde çalışmalara başlarsın. Eğer 4-5 ay hala olmazsa da ve sende bi sıkıntı yoksa eşinden sperm testini yaptırmasını iste. O da 40 yaşında çünkü. Veeee nolursa olsun iyi düşün, tatlı bebişler seninle olsun

pufböreğim, maalesef özel mesajını yeni gördüm ama cevap veremiyorum mesaj sayımdan dolayı..

iyiyiz allaha şükür büyüyoruz galiba:)

Benim bütün ağrılar sona erdi. Hiç bi belirti yok.Sadece gögüs uçlarında hassasiyet var.. Galiba umutlar suya düştü

kıs ben listeye 10 nisan yazmışım ya. 8 nisan diye değiştireyim mi batını?

hoşgeldin aramıza :) bende 32 yaşındayım.. nisan 28de 33 yaşında olucam...yeni evlendim sayılır..1,5 yıllık evliyim..biraz endişe etmiyor değilim bende ama..40ından bile sonra doğum yapan çok insan var.. kaderimizde varsa çocuk sahibi olmak yaşımıza bakmaz bence :) sigara kullanmıyorsundur umarım kullanıyorsanda biran önce bırakman iyi olur.. ben hiç korunmadım eşimin korunmasını istedim..

umarım seninde hamiş haberlerini burdan alırız.. bana uğurlu geldi burası :) hepimize uğurlu gelsin :)

canım hoşgeldin aramıza :80:
Rabbim yazısa olur sen kendini daha çok kasıp sorun yoksa bile sorun yaratma bence.. bak çiLeğimde 32 yaşındamış Rabbim ona nasip etmiş.. güzel haberlerini beklioruz şimdi onun...
hem benim teyzem 40 yaşında doğurmuş 26 yıl ewwel tıp bukadar gelişmemişken.. Rabbim nasip edince ediyo..
kiloya gelince malesef o bendede mevcut kendileri ... spor filan hak getire. ben masbaşı çalıştığım için vc den vcye yada yemeğe giderken kalabiliorum masamdan..
nasip diyelim üzme kendini...

canımm çok sağol... aminnn inşallahhh olurr...

Benim bütün ağrılar sona erdi. Hiç bi belirti yok.Sadece gögüs uçlarında hassasiyet var.. Galiba umutlar suya düştü

kız aynen bnm de ağrı mağrı yok, göğüsler de normal, hassas bile değil. Ama dert etmicem. Hiç belirti görmeyen de var. Ayrıca adet belirtisiyle aynıysa, belirti çıkınca da korkuoz be bıdığım. Sooooon 8 güüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnn!!!

hehehehheh çalışıom çalışıom da yoruldum valla heeeeeee. Ondan uyudum kaldım herhalde dün :) Yalnız bende akıntının seyri değişti. Ovulasyonun bittiği bariz ama neyse madem BAT'a dek demiş doktorlar, devam napiim.

Bu yorucu yolda birlikte miyiz canlarrrrr? :)

Ya bak aklıma ne geldi acaba bizim geçen hafta yaşadığımız ağrı yumurtlama geçen günkü de döllenme ağrısı olmasın sakın:26:

Birlikteyiz canımm birlikteyiz.. halimiz mecalimiz kalmayıncaya, yürümekte zorlanıncaya kadarrr devammmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…