az kalmış .... beklemekte yoruyor insanı.. ama biz yorulmayız dimi :) stres yapmıcaz... bugün cuma.. güzel dileklerimiz güzel dualarımız karşılık bulur umarım..
kendimi orda hamiş görünce tüylerim diken diken oldu fakat daha kesin değil arkadaşım beklemedeyim.inşallah hamileyizdiiiiiiir.
inşallahh canım merak etme sen herşey yolunda gider.. kasma yeterki kendini.. banada dua et emi? barim bu ay tutsun artıkın... hayırlısıysa tabi..
sen şimdi 9 ay boyunca sabisin duaların kabul olur...
napcassss? dün akşam durduk yerde uyudum ben bu arada.
Dün de gece çalışmaları devam etti. Bakalım hayırlısı
Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum
ben 2 yıllık evliyim şuana kadar maddi durumlardan dolayı çocuk düşünmüyorduk. Maddi durumlar rayına oturamadı ama baktık yaş geçiyor. Bu aydan itibaren çocuk sahibi olmaya karar verdik. çalışmalara başlıayacağız :) ancak ben 33 eşim 40 yaşında .. çok korkuyorum olmayacak diye... Çok stresli ortamda çalışıyorum, tiroid ve insülin direncim var.. biraz kilo var. spora başladım
tecrübelerinize yönelik önerilerinizi bekliyorum
Allah tüm isteyenleri evlat sahibi yapsın sağlıklı sihhatli inşallah
Benim kasıklarım çok ağrıyor yabu ay için umudumu kaybetmek üzereyim baya adet olacak gibiyim ne göğüslerim ağrıyor ne koyulaşma var hiç belirtim yok sadece karnım ağrıyo adetime 3 gün var ama bana uzun geliyor bugün son adetimin üzerinden geçen 32.günüm 34 günde bir normalim off
Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum
ben 2 yıllık evliyim şuana kadar maddi durumlardan dolayı çocuk düşünmüyorduk. Maddi durumlar rayına oturamadı ama baktık yaş geçiyor. Bu aydan itibaren çocuk sahibi olmaya karar verdik. çalışmalara başlıayacağız :) ancak ben 33 eşim 40 yaşında .. çok korkuyorum olmayacak diye... Çok stresli ortamda çalışıyorum, tiroid ve insülin direncim var.. biraz kilo var. spora başladım
pufböreğim, maalesef özel mesajını yeni gördüm ama cevap veremiyorum mesaj sayımdan dolayı..
iyiyiz allaha şükür büyüyoruz galiba:)
cnmcm o zmn düzeltiyorum ama bence hamişsin :)
pazartesi kan testi yaptır kesin :)
canım hoşgeldin aramıza :80:Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum
esrarengizim..tüm dualarım sizinle olsun... kalbimden dilerim ki isteyen herkesin göbişleri meleklerle dolsun :) hayırlı sağlıklı evlatları olsun..
pufum böreğim..gece çalışmaları iyidir :) tembellik yok :)
Benim bütün ağrılar sona erdi. Hiç bi belirti yok.Sadece gögüs uçlarında hassasiyet var.. Galiba umutlar suya düştü
esrarengizim..tüm dualarım sizinle olsun... kalbimden dilerim ki isteyen herkesin göbişleri meleklerle dolsun :) hayırlı sağlıklı evlatları olsun..
pufum böreğim..gece çalışmaları iyidir :) tembellik yok :)
kız aynen bnm de ağrı mağrı yok, göğüsler de normal, hassas bile değil. Ama dert etmicem. Hiç belirti görmeyen de var. Ayrıca adet belirtisiyle aynıysa, belirti çıkınca da korkuoz be bıdığım. Sooooon 8 güüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnn!!!
Ya bak aklıma ne geldi acaba bizim geçen hafta yaşadığımız ağrı yumurtlama geçen günkü de döllenme ağrısı olmasın sakın:26:
döllenme ağrısı diye bişi var mı kız? varsa bizediyorum :)
hehehehheh çalışıom çalışıom da yoruldum valla heeeeeee. Ondan uyudum kaldım herhalde dün :) Yalnız bende akıntının seyri değişti. Ovulasyonun bittiği bariz ama neyse madem BAT'a dek demiş doktorlar, devam napiim.
Bu yorucu yolda birlikte miyiz canlarrrrr? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?