günaydın canım inş alırız stres ypmamak elde değil 1 aylık evli kuzenim dün hamile haberini aldım rabbim bizlerede nasip etsin inş
ESBAYAR BEN NAPAYIM :) yaşım 32 :)) kardeşimin ablamın çocukları ilkokula başlıcak :) ben 1,5 senedir evliyim ve 6 aydır çalışmalardayız :) allah dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah :) iyi düşünelim iyi olsun .. stres biliyorsun her hastalığın başı... stresten uzak durmaya çalış .. herşeyin bir zamanı vardır elbet.. dimi.. bak ben yaşıma rağmen stres yapmamaya çalışıyorum :)
biri sürekli istemekte ısrarlı oluyorsa o kadar sen stres yapıyosun ve olmuyo şu an benim oğlum bebek görünce sürekli ağlıyor bende çok istiyor diye kafaya takıyorum ama olmuyor hayırlısı.
ESBAYAR BEN NAPAYIM :) yaşım 32 :)) kardeşimin ablamın çocukları ilkokula başlıcak :) ben 1,5 senedir evliyim ve 6 aydır çalışmalardayız :) allah dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah :) iyi düşünelim iyi olsun .. stres biliyorsun her hastalığın başı... stresten uzak durmaya çalış .. herşeyin bir zamanı vardır elbet.. dimi.. bak ben yaşıma rağmen stres yapmamaya çalışıyorum :)
evet iyi düşünelim iyi olsun yaşında ne var ki allah aşkına:) herşeyin hayırlısı olsun..
kırmızı kart belirtileri arkadaşım bu gün adet günüm ve iyiden iyiye ben geliyom diyor.
cnm bnm ya ben diorum düşünmüoruz annem sürekli hamiş haberi duydukça baskı yapıo napcam bilmiorum hayırlısı olsun inş bu ay bnde hızlandırdım çalışmaları haber almayı dört gözle bekliyorum
canım yaşa takılma benim teysem 40 yaşında doğum yapmış... ki günümüz şartlarından değil tam 26 sene öncesinden bahsediorum kuzenim benden 1 yaş küçük düşün... 26 sene ewwel bukadar teknoloji gelişmemişti.. 40 lı yaşlar ve sonrası riskliydi filan.. nasip etmeyince 18 liğede nasip etmio Rabbim etceği varsada biliyosundur meryem suresindede geçer 80 lik insanlara nasip edio... ayrıca daha gençsin yawww 32 normal günümüze göre...ESBAYAR BEN NAPAYIM :) yaşım 32 :)) kardeşimin ablamın çocukları ilkokula başlıcak :) ben 1,5 senedir evliyim ve 6 aydır çalışmalardayız :) allah dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah :) iyi düşünelim iyi olsun .. stres biliyorsun her hastalığın başı... stresten uzak durmaya çalış .. herşeyin bir zamanı vardır elbet.. dimi.. bak ben yaşıma rağmen stres yapmamaya çalışıyorum :)
iş güç kariyer derkenPPPPP
hayat ikimizin arası çok azmış :) meleklerin muhtemel doğum tarihleri pek yakın ... kucağımıza da alırız umarım sağlıkla sıhhatle..
HAYIR OLSUN DEYİN :)
dün gece bir rüya gördüm... kocaman bir terastan çok güzel bir deniz var onu izliyorum sonra denizin dibinden beyaz bir yunus geliyor sonrada başka beyaz bir yunus .. oynuyorlar.. herkes onları izliyor...
GECE kasık ağrılarımdan dolayı çok endişeli uyudum .. korktum vs... halada hafif hafif batma var.. izinde alamam yalnız çalışıyorum.. ptesi doktora artık gitsem iyi olucak sanırım
evet hemen hemen, yakınız sağlıkla gelsinlerde inşallah
sen sanırım daha doktora gitmedin?için rahatlasın istiyorsan bir daha kan ver değerini öğren 2000 lerden önce gitsen de kese görünmüyoe maalesef ancak alttan bakılırsa..
değerini öğrendikten sonra artışa bakar rahatlarsın ve 2 günde 2 kat formülü ile doktora gidiş zamanını hesaplarız hep birlikte..
yakınsa test yaptıracağın yer hiç durma koş derim..
Kızlar bugün itibariyle bir hafta kaldı öğrenmeye:18:
deniz ve yunus görmek iyidir derler canım... oğlunmu olcak acaba :26: ben ona yordum rüya yorumlayanındır derler...
yorumuna sağlık..benimde içimden geçmedi değil.. ayy sağlıklı sıhhatli olsunda ..haftaya keseyi göreyim dr herşey yolunda desin.. başka ne isteyim..
Ay Pufcum aynı bende deeee varrrr
yorumuna sağlık..benimde içimden geçmedi değil.. ayy sağlıklı sıhhatli olsunda ..haftaya keseyi göreyim dr herşey yolunda desin.. başka ne isteyim..[/QUO
çileğim niye yoruyosun kendini? ilk 3 ay çok önemli. dizlerinin üstünde silin etrafı falan diolar. ama diyim dikkat et nolur.
ayrıcaaaa "Bir kimsenin rüyasında yunus balığı görmesi; korkan bir kimse için korkusunun geçeceğine, fakir bir kimse için zengin olacağına, endişe ve sıkıntı içinde olan için mala kavuşacağına ve dolayısıyla sıkıntısının geçeceğine delalet eder."
napcassss? dün akşam durduk yerde uyudum ben bu arada.
Dün de gece çalışmaları devam etti. Bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?