• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Günaydın , ben yatma pozisyonuma dikkat etmedim hiç .Normal yattım yüzüstü yatmayı severim zaten genelde de öyle yattım hep 🙈🤭
Ben de çok pimpiriklendiğimi fark ettim zaten sonra😅 Gülüyorum ama bu küçük şeylere bile dikkat ediyoruz eminim benim gibi çoğu kadın da bu durumdaydı. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah, Bebeklerimiz sımsıkı tutunsun bize.🥹🩷

Ben de çok pimpiriklendiğimi fark ettim zaten sonra😅 Gülüyorum ama bu küçük şeylere bile dikkat ediyoruz eminim benim gibi çoğu kadın da bu durumdaydı. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah, Bebeklerimiz sımsıkı tutunsun bize.🥹🩷
Evet evet canım öyle tabi ben artık o aşamaları atlatmışım içsel olarak sanırım yaşadıklarımdan sonra .İlkinde ben de öyleydim .Olsun biz elimizden geleni yapalım da gerisi Takdiri ilahi .Sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşaallah 🥰

Kızlar günaydın, transfer sonrası 2. günüme geçtim bugün 28 nisandan transfer olmuştum. Bir şey sormak istiyorum, dinlenme sürecinde gece uyurken sırt üstü mü yattınız hep sağa sola istediğiniz gibi döndünüz mü? Ben dün baya rahat yatmışım neredeyse yüz üstü olacak şekilde sağa dönmüşüm. Uyanınca bir tedirgin oldum.🥹

Bende sırt üstü sağ sol yatıyorum henüz küçük olduğu için sıkıntı olacağını sanmıyorum canım korkma birşey olmaz Allah’ın izniyle Rabbim hepsini korusun inşallah Amin 🤲🥲❤️ ben birde normalde de yüz üstü yatmayı sevmem genelde sağ sol şekilde yatıyorum 🫠

Ben de hep okuyorum ama artık ara vermenin vakti geldi benim için de. İki aydır bu sitede yatıp kalkıyorum nedense, raporlu olmanın da etkisiyle telefon bağımlısı oldum. 1 Mayıs itibarıyla kendime gelmeye niyet ettim amin 🤣 biraz artık rutinime dönmeye ihtiyacım var. İnşallah hepiniz/hepimiz sorunsuz hamilelikler yaşarız. 🌺 Sağlıkla güzellikle kucağımıza alalım inşallah.

Amin canım benim inşallah arada girince selam ver iyi olduğunu bilelim dilerim herkes sağlıcakla ben dahil bebişlerimize kavuşmak dileğiyle Amin 🤲😍
Canım zaten şu an vakit var giriyoruz bebişler olunca emin ol telefonu elimize alacak vakit olacağını zannetmiyorum 🤣💕 tadını çıkartın ha eve iki bakıcı 👩‍🍼 alınırsa o ayrı dava 😂🫣

Amin amin canım gönlünü ferah tut 🤲❤️

Kızlar günaydın, transfer sonrası 2. günüme geçtim bugün 28 nisandan transfer olmuştum. Bir şey sormak istiyorum, dinlenme sürecinde gece uyurken sırt üstü mü yattınız hep sağa sola istediğiniz gibi döndünüz mü? Ben dün baya rahat yatmışım neredeyse yüz üstü olacak şekilde sağa dönmüşüm. Uyanınca bir tedirgin oldum.🥹
Canim benim doktorum kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yat dedi bana hiçbir sınırlama koymadı

Canım bence normal bu zamanlarda benimde ara ara giriyor . Zaten bi o bi de göğüs hassasiyeti var başka bisey yok bi de sık idrara çıkma. Sen de başka belirti var mi mide bulantısı filan ?
Göğüs hassasiyeti ilaçlardan oluyor. Mide bulantısı şu an hissetmek mümkün değil gibi ama diğer belirtiler normal.

Back
X