- 30 Ocak 2016
- 83
- 128
- 93
- 32
- Konu Sahibi mayala katar
- #17.541
Ben de çok pimpiriklendiğimi fark ettim zaten sonraGünaydın , ben yatma pozisyonuma dikkat etmedim hiç .Normal yattım yüzüstü yatmayı severim zaten genelde de öyle yattım hep![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok pimpiriklendiğimi fark ettim zaten sonraGünaydın , ben yatma pozisyonuma dikkat etmedim hiç .Normal yattım yüzüstü yatmayı severim zaten genelde de öyle yattım hep![]()
Evet evet canım öyle tabi ben artık o aşamaları atlatmışım içsel olarak sanırım yaşadıklarımdan sonra .İlkinde ben de öyleydim .Olsun biz elimizden geleni yapalım da gerisi Takdiri ilahi .Sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşaallahBen de çok pimpiriklendiğimi fark ettim zaten sonraGülüyorum ama bu küçük şeylere bile dikkat ediyoruz eminim benim gibi çoğu kadın da bu durumdaydı. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah, Bebeklerimiz sımsıkı tutunsun bize.
![]()
Kızlar günaydın, transfer sonrası 2. günüme geçtim bugün 28 nisandan transfer olmuştum. Bir şey sormak istiyorum, dinlenme sürecinde gece uyurken sırt üstü mü yattınız hep sağa sola istediğiniz gibi döndünüz mü? Ben dün baya rahat yatmışım neredeyse yüz üstü olacak şekilde sağa dönmüşüm. Uyanınca bir tedirgin oldum.![]()
Ben aslında hep buradayım okuyorum mesajları sürekli![]()
Ben de hep okuyorum ama artık ara vermenin vakti geldi benim için de. İki aydır bu sitede yatıp kalkıyorum nedense, raporlu olmanın da etkisiyle telefon bağımlısı oldum. 1 Mayıs itibarıyla kendime gelmeye niyet ettim aminbiraz artık rutinime dönmeye ihtiyacım var. İnşallah hepiniz/hepimiz sorunsuz hamilelikler yaşarız.
Sağlıkla güzellikle kucağımıza alalım inşallah.
Amin hepimizinki inşallahEvet evet canım öyle tabi ben artık o aşamaları atlatmışım içsel olarak sanırım yaşadıklarımdan sonra .İlkinde ben de öyleydim .Olsun biz elimizden geleni yapalım da gerisi Takdiri ilahi .Sımsıkı tutunsun bebeğin sana inşaallah![]()
Ben de çok pimpiriklendiğimi fark ettim zaten sonraGülüyorum ama bu küçük şeylere bile dikkat ediyoruz eminim benim gibi çoğu kadın da bu durumdaydı. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah, Bebeklerimiz sımsıkı tutunsun bize.
![]()
Canim benim doktorum kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yat dedi bana hiçbir sınırlama koymadıKızlar günaydın, transfer sonrası 2. günüme geçtim bugün 28 nisandan transfer olmuştum. Bir şey sormak istiyorum, dinlenme sürecinde gece uyurken sırt üstü mü yattınız hep sağa sola istediğiniz gibi döndünüz mü? Ben dün baya rahat yatmışım neredeyse yüz üstü olacak şekilde sağa dönmüşüm. Uyanınca bir tedirgin oldum.![]()
Göğüs hassasiyeti ilaçlardan oluyor. Mide bulantısı şu an hissetmek mümkün değil gibi ama diğer belirtiler normal.Canım bence normal bu zamanlarda benimde ara ara giriyor . Zaten bi o bi de göğüs hassasiyeti var başka bisey yok bi de sık idrara çıkma. Sen de başka belirti var mi mide bulantısı filan ?
Transferimi oldum bende şimdi yatırıyolar![]()
Canim benim doktorum kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yat dedi bana hiçbir sınırlama koymadı
Kafadan ÖzürlüSalın gitsin bebişleri onların yeri rahat bizim kafamız rahat değil![]()
Göğüs hassasiyeti ilaçlardan oluyor. Mide bulantısı şu an hissetmek mümkün değil gibi ama diğer belirtiler normal.
Amin canım Allah razı olsunMaşallahcanım çok sevindim hayırlı olsun dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur Amin
Test günün ne zamankaçıncı gün embriyosuydu söylediler mi canım benim
![]()
Kafadan Özürlü![]()
![]()
Aşko senin erken başlar ikiz olduğu için, geçen sefer ben daha keseyi görmeden bulantılarm başlamıştı, bu sefer 6+1 tık yokBende göğüs hassasiyeti yok şu an ama ara ara beni yoklayan bir mide bulantısı oluyornormalde biliyorum erken ama bende mi erken başladı bilmiyorum
![]()
Amin canım Allah razı olsun10 Mayıs test tarihi 5. Gün embriyosu transfer edilmiş
Oo kimler gelmiş kimler sen nerdeydin sen nerdesin![]()
İnşallah canımTamam canım güncellim hadi hayırlara vesile olsun inşallah Amin![]()