• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin amin kuzum kolaylıkla geçsin inşallah günlerimiz de kavuşalım. Çok heyecanlıyım inan ki 30'u içinn. 3. gün olması sıkıntı yaratmaz herhalde tüp bebeğe başlamam için değil mii. Döngüm 30 gün reglim 5-6 gün sürüyor çünküü
Ben regliden 1 hafta sonra başladım tedaviye kuzum. Adet dönemimde çok büyük bir folikül vardı. Onu baskılamak için estrofem kullandım ama küçülmeyince 1 hafta sonra kist aspirasyonu yapıldı ve o gün ilaçlara başladım.

Bugün de 3. günüm. Bence bir sorun olmaz

Ben regliden 1 hafta sonra başladım tedaviye kuzum. Adet dönemimde çok büyük bir folikül vardı. Onu baskılamak için estrofem kullandım ama küçülmeyince 1 hafta sonra kist aspirasyonu yapıldı ve o gün ilaçlara başladım.

Bugün de 3. günüm. Bence bir sorun olmaz
İnşallah OPU sıkıntılı geçmez de foliküllerim dolu çıkarsa taze transfer olurum inşallah yaa. Öyle olunca reglin 20. günü falan transfer olunuyor sanırım her şey normal olursa :KK15:

Kızlar çok şükür benim artış güzelmiş dr kese için haftaya gün verdi 🥰🥰 artışı beklemek daha zormuş ama ilk değerden gerçekten geceden beri gergindim 😬 Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağ salim kese kalp derken hooop doğuma geçelim inşallah 😂😂
hayırlı olsun cinsiyetleri paylaştığımız günleri de görelim inşallah 🙏 daha önceki yazışmalara göz gezdirdim ama göremedim ilk değerin kaçtı ve kaçıncı gün yapmıştın kan testini. Bide evde test yapmışmıydın nasıl çıkmıştı çok soru sordum ama ☺️☺️

Amin canım benim inşallah çok sağol canım 🤲🥰
Çok güzel geçiyor arada bel ağrılarım var kramplar giriyor yüzümde boyun kısmımda ergenler gibi sivilceler çıktı 😁 diğer türlü iyiyim ☺️ Elhamdüllilah zaman hızlı geçti evde test yaptım pozitif çıktı dilerim kan değerlerim de iyi çıkar bebişimi ultrasonda görürsem Allah’ın izniyle rahatlayacağım 🤲🥹 ben transfer olurken embriyolog doktorum geldi ben ona dedim ki bu sefer hissediyorum olucak diye o da inşallah dedi bilmiyorum başlamadan önce hep içimde olacak hissi vardı 🤲🥹😍
Olucak inşallah arkadaşım iyi düşün iyi olsunnn ♥️
Zaman geçmez canım hep stres kanda görürsün kese görücem mi kese görürsün kalp atışı duyucam mı kalp atışı duyarsın organlar gelicek mi annelik hep ☺️ rabbim güzel hayırlı haberler duymayı nasip etsin kan tahlili günün ne zaman

HERKEZE MRB YENİ ÜYE OLDUM 25 NİSAN TOPLAMA İŞLEMİ YAPILDI 30 NİSAN TRANSFER YAPILACAK TOPLAM 8 EMBİRİYO ALINMIŞ AMA GENETİK FALAN BİLGİ VERMEDİ DOKTOR GÖNDERİLDİ Mİ GÖNDERİLECEKMİ HİÇ BİR BİLGİ VERMEDİ BİRDE TRANSFER İŞLEMİ ANESTEZİ OLMADAN MI YAPILIYOR BİLGİ VERİRMİSİNİZ

hayırlı olsun cinsiyetleri paylaştığımız günleri de görelim inşallah 🙏 daha önceki yazışmalara göz gezdirdim ama göremedim ilk değerin kaçtı ve kaçıncı gün yapmıştın kan testini. Bide evde test yapmışmıydın nasıl çıkmıştı çok soru sordum ama ☺️☺️
amin hep birlikte inşallah 🤗 8.gün idrar kaset teste silik çizgi çıktı ama epey silikti 10.gün kan verdim 138 çıktı değerim o şekilde öğrendim size de nasip olsun en güzel zamanda 🥰🥰

İnşallah OPU sıkıntılı geçmez de foliküllerim dolu çıkarsa taze transfer olurum inşallah yaa. Öyle olunca reglin 20. günü falan transfer olunuyor sanırım her şey normal olursa :KK15:
Galiba öyleymiş kuzum yoksa diğer aya sarkıyor benim progesteron yüksek çıktığı için bir sonraki aya ertelendi birazdan kontrole gireceğim

Amh düşüklüğüyle tedavi oluyorsun belli ki ama rahim filmi de istenmeli.Neden istemediler acaba....Sonuçta az da olsa yumurtan var.Döllenme ihtimali var...Tüplere bakılsa daha iyi olmaz mıydı baştan
Kuzum başlamazsan diğer ayı mı bekleyeceksin?
Aynen diğer aya başlarım hem maddi anlamda bi rahatlıcaz hemde rahim filmi çektireyim artık. Bide yürüyüşleri artırırırm. Zihin olarakta hazır değilim.

Back
X