- Konu Sahibi mayala katar
- #16.981
Güzel olacak Allahın izniyle rahat olAmin canım benim inşallah
Ne zormuş ya bu bekleyişler dokuz doğurduk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olacak Allahın izniyle rahat olAmin canım benim inşallah
Ne zormuş ya bu bekleyişler dokuz doğurduk![]()
Ben regliden 1 hafta sonra başladım tedaviye kuzum. Adet dönemimde çok büyük bir folikül vardı. Onu baskılamak için estrofem kullandım ama küçülmeyince 1 hafta sonra kist aspirasyonu yapıldı ve o gün ilaçlara başladım.Amin amin kuzum kolaylıkla geçsin inşallah günlerimiz de kavuşalım. Çok heyecanlıyım inan ki 30'u içinn. 3. gün olması sıkıntı yaratmaz herhalde tüp bebeğe başlamam için değil mii. Döngüm 30 gün reglim 5-6 gün sürüyor çünküü
Canım çıktı mı sonuçKesin bana derlerdi bu kadın normal değil ruh hastanesini ararlardısana dedim ben çok sabırlıyım ama içim içimi yemişti
![]()
İnşallah OPU sıkıntılı geçmez de foliküllerim dolu çıkarsa taze transfer olurum inşallah yaa. Öyle olunca reglin 20. günü falan transfer olunuyor sanırım her şey normal olursaBen regliden 1 hafta sonra başladım tedaviye kuzum. Adet dönemimde çok büyük bir folikül vardı. Onu baskılamak için estrofem kullandım ama küçülmeyince 1 hafta sonra kist aspirasyonu yapıldı ve o gün ilaçlara başladım.
Bugün de 3. günüm. Bence bir sorun olmaz
hayırlı olsun cinsiyetleri paylaştığımız günleri de görelim inşallahKızlar çok şükür benim artış güzelmiş dr kese için haftaya gün verdiartışı beklemek daha zormuş ama ilk değerden gerçekten geceden beri gergindim
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sağ salim kese kalp derken hooop doğuma geçelim inşallah
![]()
Olucak inşallah arkadaşım iyi düşün iyi olsunnnAmin canım benim inşallah çok sağol canım
Çok güzel geçiyor arada bel ağrılarım var kramplar giriyor yüzümde boyun kısmımda ergenler gibi sivilceler çıktıdiğer türlü iyiyim
Elhamdüllilah zaman hızlı geçti evde test yaptım pozitif çıktı dilerim kan değerlerim de iyi çıkar bebişimi ultrasonda görürsem Allah’ın izniyle rahatlayacağım
ben transfer olurken embriyolog doktorum geldi ben ona dedim ki bu sefer hissediyorum olucak diye o da inşallah dedi bilmiyorum başlamadan önce hep içimde olacak hissi vardı
![]()
amin hep birlikte inşallahhayırlı olsun cinsiyetleri paylaştığımız günleri de görelim inşallahdaha önceki yazışmalara göz gezdirdim ama göremedim ilk değerin kaçtı ve kaçıncı gün yapmıştın kan testini. Bide evde test yapmışmıydın nasıl çıkmıştı çok soru sordum ama
![]()
Yaa inşallah aynı dönemlerde anne olmak nasip olsunamin hep birlikte inşallah8.gün idrar kaset teste silik çizgi çıktı ama epey silikti 10.gün kan verdim 138 çıktı değerim o şekilde öğrendim size de nasip olsun en güzel zamanda
![]()
Inşallah tarihlerimiz çok yakın sizinleYaa inşallah aynı dönemlerde anne olmak nasip olsun![]()
Bence haberi aldı mutluluktan bayıldı yatıyor
Bencede haberi alir almaz keseleri görmeye yola koyulduBence haberi aldı mutluluktan bayıldı yatıyor![]()
ahahha ay dur bayılıyorum gitti gitti derken eli de klavyeye değip bize de haber vereydi hahahah. Ay ben Mayalanın sonucunun 800-1000 gibi birşey olduğunu düşünüyorum hahahaBence haberi aldı mutluluktan bayıldı yatıyor![]()
Cinsiyeti söylemeden bana burdan ayrılmamı istemedi kankaBencede haberi alir almaz keseleri görmeye yola koyuldu![]()
Galiba öyleymiş kuzum yoksa diğer aya sarkıyor benim progesteron yüksek çıktığı için bir sonraki aya ertelendi birazdan kontrole gireceğimİnşallah OPU sıkıntılı geçmez de foliküllerim dolu çıkarsa taze transfer olurum inşallah yaa. Öyle olunca reglin 20. günü falan transfer olunuyor sanırım her şey normal olursa![]()
aaa 14:45 de değil miydi girmedin mi sen daha kuzuGaliba öyleymiş kuzum yoksa diğer aya sarkıyor benim progesteron yüksek çıktığı için bir sonraki aya ertelendi birazdan kontrole gireceğim
Amh düşüklüğüyle tedavi oluyorsun belli ki ama rahim filmi de istenmeli.Neden istemediler acaba....Sonuçta az da olsa yumurtan var.Döllenme ihtimali var...Tüplere bakılsa daha iyi olmaz mıydı baştan
Aynen diğer aya başlarım hem maddi anlamda bi rahatlıcaz hemde rahim filmi çektireyim artık. Bide yürüyüşleri artırırırm. Zihin olarakta hazır değilim.Kuzum başlamazsan diğer ayı mı bekleyeceksin?