- Konu Sahibi mayala katar
- #16.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yapmıcam dedim ama yine test yaptım, ama tabi sabahı bekleyemediğim için yine ilk idrar değil, bu sefer Predictor değil farklı bi marka ama erken gebelik testi. Ve sanki baya belli gibi ne dersiniz ?
Ya inşallahMaşallahcanım baya belirgin olmuş geliyor minik mucize
![]()
![]()
Ya inşallahsonucun çıktımı senin ? Bugün kan vericektin
Amin emeklerimizin karşılığı hep güzellikleri olsun hepimizinOy oy seni heyecanını yerimgeçiyor kuzum ya ben daha ilk tedaviye başlamadan diyordum beni uyutsunlar herşey bitsin pozitif olsun uyandırsalar
bu vakit geçer mi dedim bitti bile çok şükür
Allahım yeter ki sonunda müjdeli haberler almamızı nasip eylesin inşallah
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
![]()
Kuzum sonuç ne zaman çıkacak heyecandan bayılıcamMaşallahcanım baya belirgin olmuş geliyor minik mucize
![]()
![]()
Eveet tam onu yazacaktimm
Birde bana kızıyordun kız olur mu öyle şey dur bacımsuKızlar kendi kendime dedim acaba kanımı başkasıyla karıştırmasınlar negatif derse düşer bayılırım![]()
İşteyim Mayalam. Aklım ve duam sen deVerdim canım daha çıkmadı benim daha sürer çıkar çıkmaz haber vereceğim size inşallah![]()
Kuzum sonuç ne zaman çıkacak heyecandan bayılıcam![]()
İşteyim Mayalam. Aklım ve duam sen de![]()
Benim de 14:45'te randevum var kuzum ama reglim ilginç bir şekilde bitti. Resmen toplam 2 buçuk gün sürmüş oldu. Hiç anlamadım.Kan vereli iki saat oldu büyük ihtimalle saat 12 yada 1 arası arayacaklar hemşire öğleni bulur dedi bende heyecanla bekliyorum![]()
Birde bana kızıyordun kız olur mu öyle şey dur bacımsu
Benim de 14:45'te randevum var kuzum ama reglim ilginç bir şekilde bitti. Resmen toplam 2 buçuk gün sürmüş oldu. Hiç anlamadım.
Ay valla bn burda böyle oldum çok haklısın ay inş hemen arasınlar yaKız işte hep insan tedirgin![]()
Benim normalde de kısa sürer kuzum maksimum 4 gün. Arada bazen böyle oluyordu ama evlendiğimden beri hiç olmamıştı.Tövbe o nasıl iş normalde kaç gün sürüyor
İnşallah tedavini etkilemez bizi de haberdar edersin canım benim![]()
Eveet tam onu yazacaktimm288 çıktı kızlar sonucum benim net pozitif
![]()
Benim normalde de kısa sürer kuzum maksimum 4 gün. Arada bazen böyle oluyordu ama evlendiğimden beri hiç olmamıştı.
Östrojen düşüklüğünden de kaynaklanabiliyormuş kuzum 10 gün progestan kullandım belki etkilemiştir.Benim de 14:45'te randevum var kuzum ama reglim ilginç bir şekilde bitti. Resmen toplam 2 buçuk gün sürmüş oldu. Hiç anlamadım.
Ay valla bn burda böyle oldum çok haklısın ay inş hemen arasınlar ya![]()