Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım merhabalar bnde galiba 4.kez transfer olacağım 3Aa iki embriyom var onları çok inancım yok ama denemek istedim senin sürecin nasıl oldu şimdi sonucun ne oldu
Canım rabbim hayırlısını nasip etsin öncelikle🙏 yani ben kötü bir örneğim bende servikal yetmezlik var benim 7 haftalık düşuk, 24 haftalık erken doğum birtane negatif var. Şuanda hamileyim.sonucunu bilemiyorum tabiki🫣 benim süreç bu suanda

Selam arkadaşlar, ben az önce test yaptım erken değil ama normal ucuz olan testlerden ikinci çizgi var ama yok gibide o kadar silikki gölge gibi fotoğrafını çekince görünmüyor fotoda. eşimede gösterdim o da aynı şekilde gördü. Transfer gününü saymazsak 7. Günüm 3.gün embriyosu sizde oldumu bu nasıl ilerledi ?
Hayırlı olsun öncelikle benim de 3.gün embriyosu idi transferin 7.günü akşam kaset test yaptım sizin gibi çok hafif belli belirsizdi 8.gün sabahı tekrar ilk idrarla yaptım biraz daha netleşmişti ama yine silikti burada gebe olup negatif gören arkadaşları okudum o yüzden kendimde hep şüphe içinde kaldım beta verene kadar. Ilk idrar mıydı sizin isterseniz yarın bir o şekilde deneyin Rabbim sağlıkla tutunup gelişmelerini nasip etsin 💜

Kızlar genel yazıyorum bunu ben aşırı kahve bağımlısı biriyim günlük 3-4 fincan tüketimim vardı sade türk kahvesi tabi doktorum bana bu süreçte çok geç saattlere kalmamak şartı(en son14.00) ile 1 fincan sade türk kahvesi içebilirsin bir sorun olmaz dedi siz hiç içmiyoruz dediniz bunu doktorunuz mu söyledi ben 10 gündür içiyorum da 😬

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Neden umutsuzsun bence embriyolarına güven Allahım dilerse ol der olur mucizelere inan Allahım bu sefer yüzüne baksın inşallah dilerim Rabbim seni ve bekleyen herkesi evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin 🤲💕
Hosbuldym kuzum ne bileyim çok transfer olunca tutmayınca artık hepsi öyle olucak gibi geliyor bna

Ay kuzum ins. Ya Sağlıklı dogurayim da Bitane ins. Bu yük üstümden kalksın😔 bakalım Mevlam güzel şeyler yazmış olsun ins. Hepimize🙏🩵

Amin Ecmain inşallah canım gönlünü ferah tut bu sefer mucizeni sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah 🤲🥰👶🥹

Hosbuldym kuzum ne bileyim çok transfer olunca tutmayınca artık hepsi öyle olucak gibi geliyor bna

Haklısın ama her zaman aynı şeyler yaşanmaz onları yaşaman gerekiyormuş yaşadın önce Allah’a sonra embriyolarına güven Rabbim seni sevindirsin müjdelesin inşallah Amin pozitif ol umudunu sakın kaybetme Allah’ın mucizeleri bitmez canım benim 🤲🥹🫶🏼

Kızlar genel yazıyorum bunu ben aşırı kahve bağımlısı biriyim günlük 3-4 fincan tüketimim vardı sade türk kahvesi tabi doktorum bana bu süreçte çok geç saattlere kalmamak şartı(en son14.00) ile 1 fincan sade türk kahvesi içebilirsin bir sorun olmaz dedi siz hiç içmiyoruz dediniz bunu doktorunuz mu söyledi ben 10 gündür içiyorum da 😬

İç canım şifa olsun aşıraya kaçmamak suretiyle içebilirsin ben çok aramıyorum yoksa içerdim birisi gelse yada gitsem eşlik ederim severim ama tiryaki değilim 🥰

Hayırlı olsun öncelikle benim de 3.gün embriyosu idi transferin 7.günü akşam kaset test yaptım sizin gibi çok hafif belli belirsizdi 8.gün sabahı tekrar ilk idrarla yaptım biraz daha netleşmişti ama yine silikti burada gebe olup negatif gören arkadaşları okudum o yüzden kendimde hep şüphe içinde kaldım beta verene kadar. Ilk idrar mıydı sizin isterseniz yarın bir o şekilde deneyin Rabbim sağlıkla tutunup gelişmelerini nasip etsin 💜
İlk idrar değil öğlen yaptım ben, yarın yada pazartesi birde ilk idrarla denicem. Ama testte ucuz testlerden olunca yine bi güvenemedim. Hayırlısı olsun gerçekten. Sizin pozitif çıktımı kanda ? Değeriniz kaç çıktı

İç canım şifa olsun aşıraya kaçmamak suretiyle içebilirsin ben çok aramıyorum yoksa içerdim birisi gelse yada gitsem eşlik ederim severim ama tiryaki değilim 🥰
Bir an kız neşesi yapmışız kucaklarımızda bebişler önümüzde soğumuş kahveler hayal ettim de 🤗 hepimiz bir yerlerde olsakta kalplerimiz bir çok şükür 🥰 belki birgün kahvene de eşlikçi oluruz 💜

Bir an kız neşesi yapmışız kucaklarımızda bebişler önümüzde soğumuş kahveler hayal ettim de 🤗 hepimiz bir yerlerde olsakta kalplerimiz bir çok şükür 🥰 belki birgün kahvene de eşlikçi oluruz 💜

İnşallah canım benim kim bilir birgün o da olur inşallah Amin Rabbim hayallerimizi yaşarken bizi buldursun inşallah Amin 🤲🥹🫶🏼 kahve ne kelime kahvaltın üç saat masa da bile bekleyebilir 😁

İlk idrar değil öğlen yaptım ben, yarın yada pazartesi birde ilk idrarla denicem. Ama testte ucuz testlerden olunca yine bi güvenemedim. Hayırlısı olsun gerçekten. Sizin pozitif çıktımı kanda ? Değeriniz kaç çıktı
Benim de after 10 diye gerçekten çok ucuz hiç duymadığım bir testti 10.günde beta değerim 138 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim bende bunu önden merak ettiğim için yaptırdım

Benim de after 10 diye gerçekten çok ucuz hiç duymadığım bir testti 10.günde beta değerim 138 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim bende bunu önden merak ettiğim için yaptırdım

Kız maşallah 🧿 çok sevindim 🥲 tebrik ederim canım çok güzel çıkmış değerin katlanarak artsın inşallah Amin 🤲 sağlıcakla gelsin minik mucizen 🤲🥹👶💕

tecrübeli anne ile acemi aday arası bordo bere farkı 🤣🤣 şimdiden gözümü çok korkutmasan mi 😬

Ben artık tecrübe ettim hey gidi günler hey bir kahvaltı yapacaktım kızçe sağolsun kaç saat gider oturur tekrar kalkardım birde çok kusan bebekti bana kusardı kendine yerlere kucağımdayken ee onu değiştir kendimi etrafı temizle topla tam yatırdım oh 😌 çekerken ınga ağlamaları kısır döngü böyle dönüyordu 🤣 elime telefonu alacak vaktim yoktu 2 aydan sonra düzelmişti çok şükür darısı senin başına inşallah Amin hepsi gelip geçiyor inan ki 🥲😍

Bana çay ve kahve az miktarda demişti doktorum. Transferin ilk 7 günü çay içtim günlük 1 bardak kahve 3 günde bir içtim. Bugün 14. Günüm çay günlük 2 bardak kahve 2 tane içiyorum.

Back
X