- Konu Sahibi mayala katar
- #16.501
Canım rabbim hayırlısını nasip etsin öncelikleCanım merhabalar bnde galiba 4.kez transfer olacağım 3Aa iki embriyom var onları çok inancım yok ama denemek istedim senin sürecin nasıl oldu şimdi sonucun ne oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım rabbim hayırlısını nasip etsin öncelikleCanım merhabalar bnde galiba 4.kez transfer olacağım 3Aa iki embriyom var onları çok inancım yok ama denemek istedim senin sürecin nasıl oldu şimdi sonucun ne oldu
Pazartesi yapıcamAleyküm selam canım dilerim bebişin seninledir 3. Gün embriyosu için erken olabilir istersen predictor test al yap![]()
Ay kuzum ins. Ya Sağlıklı dogurayim da Bitane ins. Bu yük üstümden kalksınİnşallah 38 de doğurursun Allah’ın izniyle Amin![]()
Hayırlı olsun öncelikle benim de 3.gün embriyosu idi transferin 7.günü akşam kaset test yaptım sizin gibi çok hafif belli belirsizdi 8.gün sabahı tekrar ilk idrarla yaptım biraz daha netleşmişti ama yine silikti burada gebe olup negatif gören arkadaşları okudum o yüzden kendimde hep şüphe içinde kaldım beta verene kadar. Ilk idrar mıydı sizin isterseniz yarın bir o şekilde deneyin Rabbim sağlıkla tutunup gelişmelerini nasip etsinSelam arkadaşlar, ben az önce test yaptım erken değil ama normal ucuz olan testlerden ikinci çizgi var ama yok gibide o kadar silikki gölge gibi fotoğrafını çekince görünmüyor fotoda. eşimede gösterdim o da aynı şekilde gördü. Transfer gününü saymazsak 7. Günüm 3.gün embriyosu sizde oldumu bu nasıl ilerledi ?
Hosbuldym kuzum ne bileyim çok transfer olunca tutmayınca artık hepsi öyle olucak gibi geliyor bnaMerhaba canım hoşgeldin
Neden umutsuzsun bence embriyolarına güven Allahım dilerse ol der olur mucizelere inan Allahım bu sefer yüzüne baksın inşallah dilerim Rabbim seni ve bekleyen herkesi evlat müjdesiyle müjdelendirsin inşallah Amin![]()
Ay kuzum ins. Ya Sağlıklı dogurayim da Bitane ins. Bu yük üstümden kalksınbakalım Mevlam güzel şeyler yazmış olsun ins. Hepimize
![]()
Hosbuldym kuzum ne bileyim çok transfer olunca tutmayınca artık hepsi öyle olucak gibi geliyor bna
Kızlar genel yazıyorum bunu ben aşırı kahve bağımlısı biriyim günlük 3-4 fincan tüketimim vardı sade türk kahvesi tabi doktorum bana bu süreçte çok geç saattlere kalmamak şartı(en son14.00) ile 1 fincan sade türk kahvesi içebilirsin bir sorun olmaz dedi siz hiç içmiyoruz dediniz bunu doktorunuz mu söyledi ben 10 gündür içiyorum da![]()
Pazartesi yapıcam![]()
İlk idrar değil öğlen yaptım ben, yarın yada pazartesi birde ilk idrarla denicem. Ama testte ucuz testlerden olunca yine bi güvenemedim. Hayırlısı olsun gerçekten. Sizin pozitif çıktımı kanda ? Değeriniz kaç çıktıHayırlı olsun öncelikle benim de 3.gün embriyosu idi transferin 7.günü akşam kaset test yaptım sizin gibi çok hafif belli belirsizdi 8.gün sabahı tekrar ilk idrarla yaptım biraz daha netleşmişti ama yine silikti burada gebe olup negatif gören arkadaşları okudum o yüzden kendimde hep şüphe içinde kaldım beta verene kadar. Ilk idrar mıydı sizin isterseniz yarın bir o şekilde deneyin Rabbim sağlıkla tutunup gelişmelerini nasip etsin![]()
Bir an kız neşesi yapmışız kucaklarımızda bebişler önümüzde soğumuş kahveler hayal ettim deİç canım şifa olsun aşıraya kaçmamak suretiyle içebilirsin ben çok aramıyorum yoksa içerdim birisi gelse yada gitsem eşlik ederim severim ama tiryaki değilim![]()
Bir an kız neşesi yapmışız kucaklarımızda bebişler önümüzde soğumuş kahveler hayal ettim dehepimiz bir yerlerde olsakta kalplerimiz bir çok şükür
belki birgün kahvene de eşlikçi oluruz
![]()
Benim de after 10 diye gerçekten çok ucuz hiç duymadığım bir testti 10.günde beta değerim 138 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim bende bunu önden merak ettiğim için yaptırdımİlk idrar değil öğlen yaptım ben, yarın yada pazartesi birde ilk idrarla denicem. Ama testte ucuz testlerden olunca yine bi güvenemedim. Hayırlısı olsun gerçekten. Sizin pozitif çıktımı kanda ? Değeriniz kaç çıktı
Benim de after 10 diye gerçekten çok ucuz hiç duymadığım bir testti 10.günde beta değerim 138 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim bende bunu önden merak ettiğim için yaptırdım
tecrübeli anne ile acemi aday arası bordo bere farkıİnşallah canım benim kim bilir birgün o da olur inşallah Amin Rabbim hayallerimizi yaşarken bizi buldursun inşallah Aminkahve ne kelime kahvaltın üç saat masa da bile bekleyebilir
![]()
Allah razı olsun canım benim seninde inşallah çok çok güzel sonucun olur pazartesi günüKız maşallahçok sevindim
tebrik ederim canım çok güzel çıkmış değerin katlanarak artsın inşallah Amin
sağlıcakla gelsin minik mucizen
![]()
tecrübeli anne ile acemi aday arası bordo bere farkışimdiden gözümü çok korkutmasan mi
![]()
Allah razı olsun canım benim seninde inşallah çok çok güzel sonucun olur pazartesi günüde malum ikiz 2-3 kat fazla bekliyorum benimkinden
![]()
Bana çay ve kahve az miktarda demişti doktorum. Transferin ilk 7 günü çay içtim günlük 1 bardak kahve 3 günde bir içtim. Bugün 14. Günüm çay günlük 2 bardak kahve 2 tane içiyorum.Kızlar genel yazıyorum bunu ben aşırı kahve bağımlısı biriyim günlük 3-4 fincan tüketimim vardı sade türk kahvesi tabi doktorum bana bu süreçte çok geç saattlere kalmamak şartı(en son14.00) ile 1 fincan sade türk kahvesi içebilirsin bir sorun olmaz dedi siz hiç içmiyoruz dediniz bunu doktorunuz mu söyledi ben 10 gündür içiyorum da![]()