Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım benimde transferden bi gün önce 8 kusur çıkmıştı doktor o gün kalcadan igne yaptır demişti transfer günü sormuştum bi sorun olur mu diye yok igne 2 katı arttırıyor 7 de düşük olsaydı bu ay yapmazdım zaten dedi şuanda da 3 günde bi igne yaptırıyorum ve fitile devam sen de doktoruna güven bu arada donmus embriyo transferiydi benimki
Canım normalde kaç olması gerekiyor ?

Ben bugün devlet hastanesinin aciline gittim gitmişken beta'da yaptırayım dedim triaj'dan sordum artık yapılmıyor dediler araştırmaya gittim belki orda yaparlar diye doktor uygun görürse ister dedi sıra aldım önümde 56 hasta vardı 1 saatten fazla bekledim hâlâ 50 kişi vardı baktım olacak gibi değil çıktım eve geldim sinir oldum ya 😡
insanlar mecbur kalıp özele gidip Bi ton para versinler diye kasıtlı yapıyorlar bence
alt tarafı Bi tahlil yani neden artık yapılmaz ki Soyup soğana çevirdiler bizi yaaa 😡😥
Cok sacma ya gercekten benim de test gunum cumartesi yani o gun mecburan acile gitmem lazim saglik ocagi kapali. Ozeller para tuzagi

Ben bugün devlet hastanesinin aciline gittim gitmişken beta'da yaptırayım dedim triaj'dan sordum artık yapılmıyor dediler araştırmaya gittim belki orda yaparlar diye doktor uygun görürse ister dedi sıra aldım önümde 56 hasta vardı 1 saatten fazla bekledim hâlâ 50 kişi vardı baktım olacak gibi değil çıktım eve geldim sinir oldum ya 😡
insanlar mecbur kalıp özele gidip Bi ton para versinler diye kasıtlı yapıyorlar bence
alt tarafı Bi tahlil yani neden artık yapılmaz ki Soyup soğana çevirdiler bizi yaaa 😡😥

Canım benim stres almışsın kafana takma yarın gidip tüp bebek yerinde verirsin inşallah Amin 🤲🥹😍

Back
X