Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Betaya sevinemedim valla inşallah bişey olmaz çok sinirlendim doktorumunda ilgisizligine ben kendim baktirmasam bilmeyecegiz hiç istemedi

Canım moralini bozma stres yapma bebeğinde etkilenmesin. Kız parayı aldılar iş bitti inan ki inşallah bir sonuç alırsın Amin 🤲

Nerde benim kızçeler pazar miskinliğimi çöktü 🙃
Burada dün hava güllük gülistanlıktı şu an rüzgâr yağmur 🌧️ devam ediyor bir kış bir yaz oluyor 🙄
İki gündür dişim ağrıyor hiç keyfim yok 🥹 şiddetlenecek diye de çok korkuyorum. Hicbisey yoktu ne oldu anlamadım😔 doktora da gidemiyorum umarım geçicidir😭

depresifbirpolyanna depresifbirpolyanna canım nasılsın son durumun nedir transfer sürecin başladı mı inşallah herşey yolundadır 🤲 mesajımı görünce haber edersin durumunu ❤️
maalesef ben henüz adet olamadım 43. günümdeyim stres yaptım sanırım bu kadar uzamazdı normalde hafif pcos var bende ama doğal döngümde adet olabiliyordum doktorum bekle dedi o yüzden bekleme aşamasındayım🥹

maalesef ben henüz adet olamadım 43. günümdeyim stres yaptım sanırım bu kadar uzamazdı normalde hafif pcos var bende ama doğal döngümde adet olabiliyordum doktorum bekle dedi o yüzden bekleme aşamasındayım🥹

Ay canım inşallah tez zamanda adetlerin gelir sürece başlarsın inşallah peki ilaç falan vermediler mi kendisinin mi gelmesini istiyorlar ❤️

Ay evet verdim ben 273 çıktı, ama farklı bi hastanede verdim referans aralıkları farklı ama çok oynamaz demi ya inanmak istiyorum tedirginliğim gitmedi ama mutluyum kendimi de kaptırmamak istiyorum. 🥹
Canım masallah ne güzel artmış bende ilk 99 cikti iki gun sonra başka hastanede de 204 cikti yani yine birbirine yakın oluyor artık inan bence hamilesin 🥰🫠🫠

Sağol kuzum Allah razı olsun🙏 aksilik çıkmasın diye yalvardikca olmayacak şey çıkıyor 🤷‍♀️ yemek yemeye korkuyorum valla ağrı artacak diye umarım gecer ve beni idare eder dogurana kadar😔

Ya insan bilmiyor ne süprizler bekliyor inşallah geçici olsun kadın doktorunla görüş izin veriyorlarsa bir görün dişçiye hamile olduğunu bildikleri zaman ona göre işlem yaparlar İnşallah çabucak atlatırsın Amin 🤲🥺

Ay canım inşallah tez zamanda adetlerin gelir sürece başlarsın inşallah peki ilaç falan vermediler mi kendisinin mi gelmesini istiyorlar ❤️
inşallah ya çok teşekkür ederim. doktorum olmazsan da ilaçla hallederiz demişti geçen ay konuştuğumda. hemşireye yazdım gecikince durumu, bekleyelim dedi birkaç gün daha bekleyip tekrar yazacağım🌸

Kızlar çok canm sıkıldı progesterona baktırdım 8 çıktı çok düşük ya yarın doktora yazacam günde bı progestan dex iğne 3 kez de fitil kullanıyorum böyle düşük olması kötü mü bişey olur mu sizce 😔
Canım benimde transferden bi gün önce 8 kusur çıkmıştı doktor o gün kalcadan igne yaptır demişti transfer günü sormuştum bi sorun olur mu diye yok igne 2 katı arttırıyor 7 de düşük olsaydı bu ay yapmazdım zaten dedi şuanda da 3 günde bi igne yaptırıyorum ve fitile devam sen de doktoruna güven bu arada donmus embriyo transferiydi benimki

İki gündür dişim ağrıyor hiç keyfim yok 🥹 şiddetlenecek diye de çok korkuyorum. Hicbisey yoktu ne oldu anlamadım😔 doktora da gidemiyorum umarım geçicidir😭
merhaba soğuk suyu dişinizin üzerinde bir iki dk bekletip tükürün. bunu birkaç defa gün içinde uygulayın ağrıyı hafifletir inşallah. doktorum tavsiye etmişti

Canım benimde transferden bi gün önce 8 kusur çıkmıştı doktor o gün kalcadan igne yaptır demişti transfer günü sormuştum bi sorun olur mu diye yok igne 2 katı arttırıyor 7 de düşük olsaydı bu ay yapmazdım zaten dedi şuanda da 3 günde bi igne yaptırıyorum ve fitile devam sen de doktoruna güven bu arada donmus embriyo transferiydi benimki
Benim de tranferin 10 günü bugün canım beta 423 progesteron 8 olunca üzüldüm gebeliğim ilerlemez diye korkuyorum

Ben de iyiyim canım ara ara göğüslerim ve kasiklarim ağrıyor cumayı bekliyorum kese için bakalim🙈 ama çok korkuyorum ya ilk gebeliğim ve bir şey olur da düşer kaybederim diye çok korkuyorum 🥹🥹
Al benden de o kadar canim seni çok iyi anlıyorum 🥲🥲 kanda biraz düşük gelince bi üzüldüm ama sonra toparladım. Salı gününu iple çekiyorum bende 🥲😂😂 sen hangi ildesine?

Back
X