Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

O vitaminin ismini hatırla Mayalam 💕 😂.
Ama doktor yaşa gôre sperm sayısı için iyi demişti. Bana göre o da ben gibi sağlıksız yaşıyor ve iki taraftan kaynaklı tutmadı.

Doktorun önerdiği buydu canım bunu kullandı zaten tam tedavi bitecekti Buda bitti 1 aylık günde bir defa

Eklentiler

• IMG_7604.webp
    IMG_7604.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 15
Kız benimkinin evvelinden 2 çocuğu var. Oraya götürene kadar sanki dünya işi yapmış gibiydi😂
Hani o duyguyu tattigi için olmasa da ben kadar üzülmez. Zaten sözde sigarayı benle bırakacağını söyledi ama ihtimal vermiyorum pek. Rabb'im herşeyin hayırlısını nasip etsin caniminici ❤️
Bir de ikiz sevdam var 😬Birini tutturmuş gibi🥰
Canım senden öncekinden kime ne bu seninle olan ayrı bir tedavi ya 🤣🤣 atıyorum senin yumurtan kalitesiz eee sperm de kalitesiz olursa döllenme nasıl olsun. Karşılıklı herşey 😉😉

Vallahi çok zor ya :( eşim de içiyor benim fosur fosur…Normalde erkek infertilitesi yüzünden tedavi gördük onun bırakması lazım en başta ama bırakmıyor.Bütün çileyi ben çekiyorum😭
İnşallah sağlıkla tutunsun sigara olmasın yeterki küçük mucizeni kucağına sağlıklı al annesi 🥰🥰🥰🐣🐣🙏🙏 beterin beteri var de haline şükret sigara icende olsa yanında bir kocan var 😀😀 bende oda yok 1 Ocakta geldi tatil yaparken sperm verdi donduruldu 18 Ocak gitti Amerika ya benim süreç başladı ocak ayının sonundan beri o gün bugündür tek başımayım gotunden haberi yok 🫣🫣🫣🤪

Ama böyle yaparsan bende pozitiflik kalmaz 😭😭 durduramam bak. Elbette kuzum sonucu ilk aldığımda Rabbimin bi bildiği vardir dedim tevekkül ettim ama kızımın aglamasiyla musluklar boşaldı 😰😰 aslinda onu üzgün görmek bitirdi. Be diyelim rabbim bana birdahakine, İsteyen herkese de bu ay nasip etsin 🤲🥰😘
Yaa kıyamam haklısın valla 😂olsun hayat güzel kuşlar uçuyor öyle düşün 😂

Canım senden öncekinden kime ne bu seninle olan ayrı bir tedavi ya 🤣🤣 atıyorum senin yumurtan kalitesiz eee sperm de kalitesiz olursa döllenme nasıl olsun. Karşılıklı herşey 😉😉
Hani ben kadar çocuğum olsun derdinde değil. Ben üzüldüm diye üzülmüştü. Çok da tin. Daha güçlü oluyor insan tek başına çoğu şeyi yüklenince. İnşallah ben pes etmiyorum. O da mecbur benle yürüyecek🥰💕

İnşallah sağlıkla tutunsun sigara olmasın yeterki küçük mucizeni kucağına sağlıklı al annesi 🥰🥰🥰🐣🐣🙏🙏 beterin beteri var de haline şükret sigara icende olsa yanında bir kocan var 😀😀 bende oda yok 1 Ocakta geldi tatil yaparken sperm verdi donduruldu 18 Ocak gitti Amerika ya benim süreç başladı ocak ayının sonundan beri o gün bugündür tek başımayım gotunden haberi yok 🫣🫣🫣🤪
Ayh kıyamam yaaaa 😅😅 İş için gidiyor herhalde. Manevi destek çok mühim Aile akraba bir şey vardır inşallah yanında bari.Valla dayak yemiş gibi hissediyorum.Maddi manevi çok yoruluyoruz inşallah karşılığını görürüz Amin 🤲🏻

Çikolata kistim var kuzum yumurtalar kalitesiz çıkıyor. Bundan da çok umutlu değiliz. Tutmazsa 2 ay lucrin iğneyle baskılama yapılacak
Canım belki atın embriyon bilemeyiz ki Rabbimin hikmetinden sual olunmaz ne 5 gün en kaliteli genetikli embriyoların tutmadığını gördük doktorun öylesine umut yok deyip de yerleştirdi embriyoların ay parçası gibi bebekler olduğunu okuduk duyduk

Ben de şuan çok pişmanım bir oaketi o gün tek seferde bitirip ustunede beş alt bardak demli çay icseydim gözümün önünde çay sigara kahve 🙈🙈🙈🙈
Ben de kahve bağımlısıyım normalde.Transfer olmadan önce Americanolar latteler bilmemneler çok içtim.Şimdi gerçekten sigara kahve ben de istiyorum 🥺

Ben de kahve bağımlısıyım normalde.Transfer olmadan önce Americanolar latteler bilmemneler çok içtim.Şimdi gerçekten sigara kahve ben de istiyorum 🥺
Hemşire bana günde bir bardak açık çay ya da sütlü kahve hakkın var dedi ama bu kadar emek ettim yaş 41 diye cesaret edip onlarida icemiyorum

Hani ben kadar çocuğum olsun derdinde değil. Ben üzüldüm diye üzülmüştü. Çok da tin. Daha güçlü oluyor insan tek başına çoğu şeyi yüklenince. İnşallah ben pes etmiyorum. O da mecbur benle yürüyecek🥰💕
Böylelerine empati yoksunu dicem de neyse.. yürüt kız valla yani sonuçta normal yolla da olsa tedaviyle de olsa tek tarafli çocuk olmuyor 🤣🤣

Back
X