- 20 Haziran 2016
- 5.290
- 9.475
- 198
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.041
Ben opu olacağım yarınSenin kaçıncı gün oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben opu olacağım yarınSenin kaçıncı gün oldu
Ay bilmiyorum çok gerildim kuzum ultarasonda toplam 8 yumurta vardı ama 3 tanesi 17 mm üzerindeydi ve sayının az olması beni korkutuyor açıkçası. Gerçi belki 1-2 tane daha büyümüştür bu günlerdeCanım benim kendini niye üzüyorsun yemeğini güzelce ye meyveni ye 12 de sonra yemezsin o ağrılar normal folüküller büyüdüğü için kramplar oluyor bende çok oluyordu hatta buraya yazdım korkuyorumdiye ama çok şükür kazasız belasız atlattık darısı sizin başına inşallah
![]()
Ayy insallahh çok teşekkür ederimKorkma canım tutunmuşlarsa ve sağlıklılarsa ne yapsanda asla düsmezlerbelki annenelri için biraz üzülmuslerdir
![]()
Benimde hiç belirtim yok canım. Böyle olup tutan çok var ümidini kesme hiçİnşallah canım benim insan her ihtimali düşünmeden edemiyor yine de
Atlattık yazmışsın bende transfer olmuş ve testin pozitif çıkmış sandım ve inşallah sonuç sandığım gibi olur aminBen daha çarşamba günü transfer olacağım nasip olursa![]()
Ay bilmiyorum çok gerildim kuzum ultarasonda toplam 8 yumurta vardı ama 3 tanesi 17 mm üzerindeydi ve sayının az olması beni korkutuyor açıkçası. Gerçi belki 1-2 tane daha büyümüştür bu günlerde
Senin yumurtalar için dönüş yaptılar mı kuzum? Galiba döllenme olduktan sonra arayıp haber veriyorlarmış. Gerçi pazar günü girdi araya ama
Atlattık yazmışsın bende transfer olmuş ve testin pozitif çıkmış sandım ve inşallah sonuç sandığım gibi olur amin![]()
RABBIM hayırlı ve güzel sonuç nasip etsin inşallahBen opu olacağım yarın
Oh süper ben nasıl işler süreç bilmiyorum ama burda yazılanlara göre arıyorlarmış diye biliyorum kuzum.Sayıların gayet güzel canım çoğu olgun çıkar Allah’ın izniyle 16 milimden itibaren olgun ihtimali yüksek rahat ol tabi ki ovitrellenin amacı zaten büyüyen yumurtaları olgunlaştırmak toplama hazır hale getirmek gönlünü ferah tut hayırlı güzel haberler alacaksın inşallah
Benimkiler artık aramayacağız dediler embriyoları rahatsız etmeyeceğim direk çarşamba günü gel dedi transferden belki yatım saat yada 1 saat önce çıkaracaklar yerinden![]()
Bu günler de geçer inşallahAyyy canım benim Allah söyletti sana dilerim öyle olur demek ki öyle hissettin keşke dilerim hepimiz pozitifleri görürüz
Ben Opu için dedim ben atlattım darısı kızlara olsun diye bende cuma günü Opu olmuştum![]()
Normal eczaneden aldım bır suru aldık fıyatı bılmıtyorum , benım sgk falan yok dırekt malesef alıyorum hepBende sabah akşam kullanıyorum cok pahalı bir ilaç hastanede yazdırdım eczane bu ilacı sgk karsilayabilmesi için rapor çıkarılması gerekiyor dedi sen nasıl aldın
Oh süper ben nasıl işler süreç bilmiyorum ama burda yazılanlara göre arıyorlarmış diye biliyorum kuzum.
Doktorum bana 3. gün taze transfer yapmak istiyor yumurta az diye ama 5. güne gitmeye ısrar mı etsem ya? 3. gün olması kötü mü olur ki? Mesela 5 yumurta döllendi diyelim ve 3. güne gitti sayı çok. O zaman 5’i bekleyelim diyim mi acaba
Bu günler de geçer inşallah
Bu cuma mı oldun
3. gün tutma olasılığı daha düşükmüş öyle okudum kuzum o yüzden biraz soru işaretleri oluştuSağol canım benim
Döllenen yumurtalara bağlı eğer hepsi döllenirse 5. Güne götür ama en az iki adet döllenirse risk almazlar 3. Gün transfer ederler çünkü embriyoların yeri Ana rahim olduğu için anne karnında belki can bulacak devam edecek tutunacak labbazen durma ihtimali yüksek ne yazık ki
inşallah hepsi döllenir seni salı günü ararlar onlar zaten kendisi sana der blast yapalım diye eğer diyelim 8 yumurta döllenirse sen şimdi rahat ol herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle
![]()
3. gün tutma olasılığı daha düşükmüş öyle okudum kuzum o yüzden biraz soru işaretleri oluştu
Çok sağol kuzum içime su serptinBen sana şöyle söylim bu işler nasiptir bak iki aydır buradayım çoğu 5. Gün embriyosuydu negatif oldu burada üçüncü gün embriyosuyla ikizlere hamile kalan da var yani nasibi varsa kaçıncı gün olduğunun önemi yok ben 2. Tüp bebeğimde 2. Gün embriyosuyla hamile kaldım 3. Gün embriyosu bile değildi benim şimdiye kadar az embriyo oluşmuştu ondan risk almıyorlardı 2. Gün transfer oldum biri pozitif biri negatif oldu bu sefer fazla embriyo olduğu için doktorum bu sefer de blast yapmak istiyorum dedi Altın embriyomuzu bulmak için şart dedi demek istediğim eğer nasibi yoksa tutunmaz onun için embriyolarına güven tamam mı canım benim pozitif düşün pozitif olsun Allahım yardımcın olsun![]()
Çok sağol kuzum içime su serptin![]()
Bnm transferdrn sonraki 6. Günüm . Bel ve kasık ağrım varYok canım daha hiç biri olmadı belirti inşallah tutunmuştur dua ediyorum sadecesen hangi aşamadasın kaçırdım orayı kusura bakma canım çok mesaj var
Ben de öyleyim canım. Çok korku telaş var. Hatta bahçeye çıktım bir böyle az ağlama tuttu. İnşallah Rabbim kalbimize inşirah ferahlığı versinAyy ben çok stres oldum kuzum akşam yemeği bile yiyemedim. Bir de regl olacakmışık gibi ağrı var karnımda. Kendimi çok korkmuş ve üzgün hissediyorum![]()