Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Herkese merhaba kızlar
Sizleri uzun zamandır takipteyim ve mesajlarınız bana hep destek oldu siz bilmesenizde 😊
Bende dün ilk defa opu oldum 4 yumurta toplandığı söylendi ama başka bilgi verilmedi ertesi gün pazar olduğu için pazartesi aranırsınız dediler. Nasip olursa canlı transfer olacağım. Aslında amh değerim 2.41 ama neden böyle az yumurtam gelişti anlamadım bu konu kimin uzmanlık alanına giriyor 😄 mayala katar mayala katar sürecimiz beraber geçecek sanırım

Belkide ola bılır ınshAllah ıkız olur🙏🏼 garıp geldı bende 34 yaşda koymadılarda ıkı tane ondan şaşırdım
Ya öyle mi genelde 30 yaş üzeri olanları 2 tane yerleştiriyorlarmış Şaşırdım sizinkinin bir tane olduğuna İnşallah tutar Sizinki de hepimizin de inşallah
Allah yardımcımız olsun Allah'ım nasip etsin inşallah
dua ediyorum ve hiç olumsuz düşünmüyorum kendinizi asla olumsuzluğa kaptırmayın emin olun ki pozitif düşünmek sizi bir adım daha ileriye götür🥰🤲

Herkese merhaba kızlar
Sizleri uzun zamandır takipteyim ve mesajlarınız bana hep destek oldu siz bilmesenizde 😊
Bende dün ilk defa opu oldum 4 yumurta toplandığı söylendi ama başka bilgi verilmedi ertesi gün pazar olduğu için pazartesi aranırsınız dediler. Nasip olursa canlı transfer olacağım. Aslında amh değerim 2.41 ama neden böyle az yumurtam gelişti anlamadım bu konu kimin uzmanlık alanına giriyor 😄 mayala katar mayala katar sürecimiz beraber geçecek sanırım
Hadi bakalım inşallah🤲 aramıza hoş geldin🥰 bu arada🌸 süreciniz inşallah çok iyi geçer mayala katar mayala katar 🌸senin de cnm benim inşallah çok iyi sonuçlar elde edersiniz 🌸🥰🤲

selam ilk transferimde tam söylediğiniz günlerde benzerini yaşadım.7.gün kahverengi leke bacağımdan aktı. Merkezi aradım, kan sulandırıcı oksapar iğneyi kes, ve gebelik testi ver dedi. 7.gün 24 beta hcg ile gebeliği öğrendim ama boş gebelikti. Endişelenmeyin, tuttuğunun belirtisi olabilir, sonuçta benimki tutmuştu boş olmasının kanamayla alakası yoktur bence. Bi doktorunuza danışın derim bugün ya hemşireye ya doktora ulaşın bir şekilde
Merhaba teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için doktoruma danıştım endişelenmemem gerektiğini söyledi ilaçlara aynen devam et dedi :) umarım tutunuyordur, ben şimdiden bağlandım bebişime 🥹 yoksa çok üzülücem

Kızlar benım hiç modum yok bugun ((( dunkı regl hıssı sabahkı ama şimdi gerçi geçdide içime bur umutsuzluk huzun çokdu
Öyle düşünme umutsuzluğu asla kapılma canım bende de ara ara böyle şeyler oluyor kasılmalar var karın ağrım var Adet günüm döndü Ama çok şükür olmadım kahverengi lekelenme geldi sonrasında bir şey gelmedi Sen olumsuzluğa kapılma hiçbirimiz kapılmamalıyız olumlu düşün ki Olumlu olsun test yaptın mı bugün kaçıncı günün

Merhaba teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için doktoruma danıştım endişelenmemem gerektiğini söyledi ilaçlara aynen devam et dedi :) umarım tutunuyordur, ben şimdiden bağlandım bebişime 🥹 yoksa çok üzülücem
İnşallah olur canım Hiç merak etme mutlu ol mutlu düşün güzel geçsin🥰

Kan vermeye hiç cesaretim yok bunda hadi belki yanlıştır kana geçmemiştir diye bir parça umudumi diri tutuyorum
Yani şöyle düşünmek lazım varsa zaten var yoksa da yok. Geciktirmek sonucu değiştirmiyor ki, sadece boş yere üzülmemek veya sevinmemek için gününü beklemek mantıklı. Ben 7.gün 24 betayı görünce oldu diye sevinmiştim. Bi sevinç mutluluk falan, sonra 10.gün 50 çıkınca zortladım. O an anladım aslında sorun olduğunu ama doktor dedi 2 gün sonra bidaha yaptır derken sonrası malum...

Amin ins. Rabbim güç versin🙏 negatiften sonra zaten birkaç güne regl oldum tekrar başladım reglim 2. Günü sürece😊 30 gün içinde transfer oldum tekrar. Direk negatif olduğu için benim bide doğal siklus olduğu için süreç devam etti aynı şekilde.
Anladım bende doğal siklus değil maalesef galiba biraz bekleme olacak😔inşallah hayırlısı olsun, teşekkür ederim anlattığınız için

İnşallahh. Benim de bugün 5.günüm 8 inde transfer oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırız 🙏

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Transferin hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur yerleşme kanaması olması ihtimali olabilir endişelenme çoğu arkadaş yaşadı doktoruna söyledin mi peki ona göre ilaçların dozunu değiştirirdi Allahım yüzüne baksın inşallah dilerim sağlıklı şekilde pozitifleri görmek nasip olsun inşallah Amin 🤲❤️👼
Hoşbuldum 🥹 çok teşekkür ederim inşallah tutunma kanamasıdır söylediğiniz gibi. Doktorumla görüştüm hiç endişelenmemem gerektiğini ilaçları da aynı devam etmem gerektiğini söyledi .
Allah’ım sağlıklı bir şekilde pozitifleri görmemizi nasip etsin. Amiinnnnn

Hamile olan kızlar kahverengi kanama yaşayan var mı benim leke şeklinde oluyordu son 3 gündür çok yoğun geliyor regl gibi ama kahverengi

Ya öyle mi genelde 30 yaş üzeri olanları 2 tane yerleştiriyorlarmış Şaşırdım sizinkinin bir tane olduğuna İnşallah tutar Sizinki de hepimizin de inşallah
Allah yardımcımız olsun Allah'ım nasip etsin inşallah
dua ediyorum ve hiç olumsuz düşünmüyorum kendinizi asla olumsuzluğa kaptırmayın emin olun ki pozitif düşünmek sizi bir adım daha ileriye götür🥰🤲
İstanbulda 35 ustune koyular , ızın yok , aslında bende 3 cu denemede koya bılırıflerde bu defa pgt embryon oldugunda doktor 1 tane dedı

Back
X