- Konu Sahibi mayala katar
- #11.821
Kızlar benım hiç modum yok bugun ((( dunkı regl hıssı sabahkı ama şimdi gerçi geçdide içime bur umutsuzluk huzun çokdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya öyle mi genelde 30 yaş üzeri olanları 2 tane yerleştiriyorlarmış Şaşırdım sizinkinin bir tane olduğuna İnşallah tutar Sizinki de hepimizin de inşallahBelkide ola bılır ınshAllah ıkız olurgarıp geldı bende 34 yaşda koymadılarda ıkı tane ondan şaşırdım
Hadi bakalım inşallahHerkese merhaba kızlar
Sizleri uzun zamandır takipteyim ve mesajlarınız bana hep destek oldu siz bilmesenizde
Bende dün ilk defa opu oldum 4 yumurta toplandığı söylendi ama başka bilgi verilmedi ertesi gün pazar olduğu için pazartesi aranırsınız dediler. Nasip olursa canlı transfer olacağım. Aslında amh değerim 2.41 ama neden böyle az yumurtam gelişti anlamadım bu konu kimin uzmanlık alanına giriyor![]()
mayala katar sürecimiz beraber geçecek sanırım
Merhaba teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için doktoruma danıştım endişelenmemem gerektiğini söyledi ilaçlara aynen devam et dedi :) umarım tutunuyordur, ben şimdiden bağlandım bebişimeselam ilk transferimde tam söylediğiniz günlerde benzerini yaşadım.7.gün kahverengi leke bacağımdan aktı. Merkezi aradım, kan sulandırıcı oksapar iğneyi kes, ve gebelik testi ver dedi. 7.gün 24 beta hcg ile gebeliği öğrendim ama boş gebelikti. Endişelenmeyin, tuttuğunun belirtisi olabilir, sonuçta benimki tutmuştu boş olmasının kanamayla alakası yoktur bence. Bi doktorunuza danışın derim bugün ya hemşireye ya doktora ulaşın bir şekilde
Öyle düşünme umutsuzluğu asla kapılma canım bende de ara ara böyle şeyler oluyor kasılmalar var karın ağrım var Adet günüm döndü Ama çok şükür olmadım kahverengi lekelenme geldi sonrasında bir şey gelmedi Sen olumsuzluğa kapılma hiçbirimiz kapılmamalıyız olumlu düşün ki Olumlu olsun test yaptın mı bugün kaçıncı gününKızlar benım hiç modum yok bugun ((( dunkı regl hıssı sabahkı ama şimdi gerçi geçdide içime bur umutsuzluk huzun çokdu
İnşallah olur canım Hiç merak etme mutlu ol mutlu düşün güzel geçsinMerhaba teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için doktoruma danıştım endişelenmemem gerektiğini söyledi ilaçlara aynen devam et dedi :) umarım tutunuyordur, ben şimdiden bağlandım bebişimeyoksa çok üzülücem
Yani şöyle düşünmek lazım varsa zaten var yoksa da yok. Geciktirmek sonucu değiştirmiyor ki, sadece boş yere üzülmemek veya sevinmemek için gününü beklemek mantıklı. Ben 7.gün 24 betayı görünce oldu diye sevinmiştim. Bi sevinç mutluluk falan, sonra 10.gün 50 çıkınca zortladım. O an anladım aslında sorun olduğunu ama doktor dedi 2 gün sonra bidaha yaptır derken sonrası malum...Kan vermeye hiç cesaretim yok bunda hadi belki yanlıştır kana geçmemiştir diye bir parça umudumi diri tutuyorum
Canim transfer hariç 4. Günüm bende o ignelerden tahmin ediyorum. Hem dolgunluk hemde sertlik varTransferden sonra alt karnında şişlik yaşayan oldu mu acaba 5. Günüm bugün rahatsız eden bir şişlik değil de sanki gobekmis gibi
Çok teşekkür ederim hoş buldumHadi bakalım inşallaharamıza hoş geldin
bu arada
süreciniz inşallah çok iyi geçer
mayala katar
senin de cnm benim inşallah çok iyi sonuçlar elde edersiniz
![]()
Sizin sonuç çıktı mı?Ama daha çok erkenmiş idrarda çıkmamış olabilir canım üzülme test gününü bekle rabbim mucizesini göndersin![]()
Anladım bende doğal siklus değil maalesef galiba biraz bekleme olacakAmin ins. Rabbim güç versinnegatiften sonra zaten birkaç güne regl oldum tekrar başladım reglim 2. Günü sürece
30 gün içinde transfer oldum tekrar. Direk negatif olduğu için benim bide doğal siklus olduğu için süreç devam etti aynı şekilde.
Teşekkür ederim cnm benimÇok teşekkür ederim hoş bulduminşallah sizin de pozitif haberinizi alırız az kalmış gününüz
![]()
İnşallahh. Benim de bugün 5.günüm 8 inde transfer oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için doktoruma danıştım endişelenmemem gerektiğini söyledi ilaçlara aynen devam et dedi :) umarım tutunuyordur, ben şimdiden bağlandım bebişimeyoksa çok üzülücem
HoşbuldumMerhaba canım hoşgeldin
Transferin hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunmuştur yerleşme kanaması olması ihtimali olabilir endişelenme çoğu arkadaş yaşadı doktoruna söyledin mi peki ona göre ilaçların dozunu değiştirirdi Allahım yüzüne baksın inşallah dilerim sağlıklı şekilde pozitifleri görmek nasip olsun inşallah Amin![]()
Beklemek yoruyor canım gerçekten kaçıncı günün bugünKızlar benım hiç modum yok bugun ((( dunkı regl hıssı sabahkı ama şimdi gerçi geçdide içime bur umutsuzluk huzun çokdu
Bugun nasılsın canimİnşallahh. Benim de bugün 5.günüm 8 inde transfer oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırız![]()
İstanbulda 35 ustune koyular , ızın yok , aslında bende 3 cu denemede koya bılırıflerde bu defa pgt embryon oldugunda doktor 1 tane dedıYa öyle mi genelde 30 yaş üzeri olanları 2 tane yerleştiriyorlarmış Şaşırdım sizinkinin bir tane olduğuna İnşallah tutar Sizinki de hepimizin de inşallah
Allah yardımcımız olsun Allah'ım nasip etsin inşallah
dua ediyorum ve hiç olumsuz düşünmüyorum kendinizi asla olumsuzluğa kaptırmayın emin olun ki pozitif düşünmek sizi bir adım daha ileriye götür❤
![]()
Dolunayda var gökyüzünde o da insanlarda bir sıkıntı yarattı o da olabilirKızlar benım hiç modum yok bugun ((( dunkı regl hıssı sabahkı ama şimdi gerçi geçdide içime bur umutsuzluk huzun çokdu