- 23 Ekim 2024
- 1.190
- 1.684
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #11.261
Seni mi kıracam gülümSepi
Kiz allasen transferin 2. Gecesi aşırı terleme ye bak kurban olduğum çok merak ettim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni mi kıracam gülümSepi
Kiz allasen transferin 2. Gecesi aşırı terleme ye bak kurban olduğum çok merak ettim![]()
16 Şubat adetin ilk günüaşkım şaka bir yana, adetin kaçıncı günü transfer oldun? Ona göre hesaplayalım
Canım şöyle 19 günlük hamile sayılıyorsun eğer transferin 19.günde olduysa, şimdi senin 23.gün olmuş. 16 şubatta ilk günü sayılmıyor 0.gün sayılıyor. Senin chatgpt göre sat tarihin 17 şubat olarak yaz bu sefer tam çıkarır haftayı16 Şubat adetin ilk günü
Transfer 10 Mart yani 23. Gün.
ChatGPT dediği gibi transfer günü 19günlük hamile olmuş oluyorum ve böylelikle 7+2
Ama doktor 1 hafta geri hesapladı Buda tedirgin etti beni
ChatGPT de bunun gibi hesaplıyor sanırım.Canım şöyle 19 günlük hamile sayılıyorsun eğer transferin 19.günde olduysa, şimdi senin 23.gün olmuş. 16 şubatta ilk günü sayılmıyor 0.gün sayılıyor. Senin chatgpt göre sat tarihin 17 şubat olarak yaz bu sefer tam çıkarır haftayı
Allah razı olsun allah ne muradin varsa versinSeni mi kıracam gülüm![]()
Hiç yaniPembe gibi kürkümüzü giyelim görsünler bacımsu![]()
ChatGPT de bunun gibi hesaplıyor sanırım.
Hiç bir şey anlamadım
Küçük olması problem yaratır mı acaba bunda da onu kafama taktım
Yok canım küçük değildir çünkü 4-5 gün geç transfer olmuşsun hemen hemen aynı oluyorsun dr dediğine göre, hiç kafana takmaChatGPT de bunun gibi hesaplıyor sanırım.
Hiç bir şey anlamadım
Küçük olması problem yaratır mı acaba bunda da onu kafama taktım
Terlemeye devamAllah razı olsun allah ne muradin varsa versinanladığım kadariyla kötü birşey dememiş o zaman tam gaz devam
![]()
Oglak burcu- kova burcu anneleriİnşallah kuzum. Kızlar biz şimdi ocak anneleri mi oluyoruz![]()
![]()
![]()
AhahahhaAvakoda olmasa olmaz kahvaltıda![]()
AhahahhaKan sulandırıcılarla avokado tüketimine dikkat etmek gerekiyormuş kuzu yoksaa biz pehh her sabah
![]()
Ahahahaha bize fas fakir dedi galiba
Çekirdek şart çekirdeksiz olmazPembe gibi kürkümüzü giyelim görsünler bacımsu![]()
Ahahahahah ballı cevizli ya da labneli yersen güzel kuzu sade yersen tatsızYok kız ben zaten sevmem avakoda yazmayı da bilmiyom![]()
Yok canım ne his ne bir belirti var maalesef kuzu kuzu bekliyorum test gününüAyy inşallah kuzum yaaSende var mı belirti ya da ne hissediyorsunn
Ballı süt içeyim en iyisi kuzum ben
![]()
Ahahahahah ballı cevizli ya da labneli yersen güzel kuzu sade yersen tatsız![]()