- Konu Sahibi mayala katar
- #10.481
Yani bi diplomamiz eksik bence yapilmiycak bişey değilBiz bunu ilk topigi kurduğumuzda söylemiştik bir merkez açalım diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bi diplomamiz eksik bence yapilmiycak bişey değilBiz bunu ilk topigi kurduğumuzda söylemiştik bir merkez açalım diye![]()
Yani bi diplomamiz eksik bence yapilmiycak bişey değil![]()
Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım der susarımBacım öyle olmuşuz zaten o kadar şey yaşadım ki her Dr a gittiğimde acaba bu sefer ne başımıza gelecek ne öğrenecegiz diyordum![]()
Bu benimde hayalimmm1 kız 1 erkek ikiz olacak gibi hissediyorum![]()
Ay evet inat ediyorlar benimde başıma geldi dedim bakın benim damarlar sıkıntılı genelde kan almaya çalışırken damarı patlatiyolar en rahat şuradan alıyorlar sıkıntısız diyorum sanki ben uyarmamisim gibi bildiğini yapıyo içeriyi delik deşik yapıyoCanım ben anestezi doktoruna bile diyorum boşuna damar arama bak burada diyor yok olmaz![]()
Ay evet inat ediyorlar benimde başıma geldi dedim bakın benim damarlar sıkıntılı genelde kan almaya çalışırken damarı patlatiyolar en rahat şuradan alıyorlar sıkıntısız diyorum sanki ben uyarmamisim gibi bildiğini yapıyo içeriyi delik deşik yapıyo![]()
Sağol canım alıştım artık başıma gelecekleri bildiğim için buzla gidiyorumOy oy çok geçmiş olsun ya çok kötü olmuş![]()
Sende haklısın canım benim ya sana birşey soracam hamile olduğunu öğrendikten sonra şampuan vs diş macunu falan değiştirdin miCanım ilk üç ayı atlatayım ilaç kullanımını doktorum kesince Aksaray’da devam edeceğim.
Şimdi cuma muayeneden sonra Aksaray devlet hastanesinde kadın doğum uzmanı bakacağım yanı sıra onada muayene olacağım.
Ama maalesef şu an randevular full orada. İlçede devlet hastanesinde var. Bakalım merkezde bulamazsam hiç mecbur ilçeye gideceğim
Ayy hadi hayırlısı olsun hakkımızda. Nasıl durum neler hissediyosunuz??Ben ben bennn![]()
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahh tutunurlarBen de dün oldum canimm inşallah bebisler bizimledir
Yok canım hiç değiştirmedim.Sende haklısın canım benim ya sana birşey soracam hamile olduğunu öğrendikten sonra şampuan vs diş macunu falan değiştirdin mi
3. Gün embriyosu mu?Hayırlıysıyla pozitifi bul inşallah canımbana 15 nisan dedi neden bu kadar geç ya
![]()
Ayy inşallaaaahHamilelikte ağrılar oluyor adet olacakmış gibi dilerim bebeklerin tutunmuştur onun ağrısı olsun Amin![]()
Teşekkür ederim canım henüz kan testi yapmadım ama yaptığım tüm idrar testleri negatif çok üzgünümH haticeylii canım nasılsın yarın kan test günün bugün yaptın mı yoksa test gününü mü bekliyorsun inşallah pozitif haberler Almak nasip olsun![]()
Yok canım arada ince ince sizi oluyor gibi ya da bana öyle geliyorHayırlısı olsun hakkımızda inşallahh tutunurlarvar mı bi his belirti vs yani ne belirti olcak daha ilk günden gerçi de ne biliyim işte belki vardır
![]()
Transfer gününü saymazsak 11.gun 69.ile ogrendimKızlar transferi pozitif olanlar (5.gün embriyosu)transferin kaçıncı günü öğrendiniz ve betalarınız kaçtı acaba
Hiç bir şey hissetmiyorum ya ben henüzAyy hadi hayırlısı olsun hakkımızda. Nasıl durum neler hissediyosunuz??
Hayır canım 5. Gün3. Gün embriyosu mu?
mutlakaEvet arama yapınca bir iki kişi gördüm yüksek olupta sağ salim doğum yapan inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer sürecimiz![]()
Ben kafayı yiyorum galiba benim şampuan keratinliydi diye korkttum galiba dalinle yıkanıodum saçım koptu kopacakYok canım hiç değiştirmedim.
Kimsedende öyle bilgi almadım ne öncesinde ne sonrasında