Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım ben anestezi doktoruna bile diyorum boşuna damar arama bak burada diyor yok olmaz 🤣😁
Ay evet inat ediyorlar benimde başıma geldi dedim bakın benim damarlar sıkıntılı genelde kan almaya çalışırken damarı patlatiyolar en rahat şuradan alıyorlar sıkıntısız diyorum sanki ben uyarmamisim gibi bildiğini yapıyo içeriyi delik deşik yapıyo 🤣

Ay evet inat ediyorlar benimde başıma geldi dedim bakın benim damarlar sıkıntılı genelde kan almaya çalışırken damarı patlatiyolar en rahat şuradan alıyorlar sıkıntısız diyorum sanki ben uyarmamisim gibi bildiğini yapıyo içeriyi delik deşik yapıyo 🤣

Oy oy çok geçmiş olsun ya çok kötü olmuş 🥺

Canım ilk üç ayı atlatayım ilaç kullanımını doktorum kesince Aksaray’da devam edeceğim.
Şimdi cuma muayeneden sonra Aksaray devlet hastanesinde kadın doğum uzmanı bakacağım yanı sıra onada muayene olacağım.
Ama maalesef şu an randevular full orada. İlçede devlet hastanesinde var. Bakalım merkezde bulamazsam hiç mecbur ilçeye gideceğim
Sende haklısın canım benim ya sana birşey soracam hamile olduğunu öğrendikten sonra şampuan vs diş macunu falan değiştirdin mi

Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahh tutunurlar 🙏 var mı bi his belirti vs yani ne belirti olcak daha ilk günden gerçi de ne biliyim işte belki vardır 😀
Yok canım arada ince ince sizi oluyor gibi ya da bana öyle geliyor 😁 ama okuduğum kadarıyla belirti yaşayan da var yaşamayan da takilmayalim bence

Back
X