Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar çalıştığım için pek bakamıyorum takip edemiyorum.
Şimdi tabloya baktım @morceylan ve @Glsmnnnn bugün transfer günüymüş.
Nasılsınız kızlar? Doktorunuz ne bilgiler verdi sizlere ☺️🤲🤰:anne:

Ay yarında @Maralim2019 ve canmay canmay transfer günü, heyecan var mı 😍😍🤰
Memleketten bugün geldim. Afedersiniz bir tarafıma pervane taktım işleri bitirmek için anneme kıyamıyorum. Daha yeni oturdum. Yeni başladı heyecanım 🥰

Kızlar ben de yazamasam takipteyim . Transfer olan arkadaslar insallah Rabbim hayırlı haberler aldırsın. Bebişlerinizi kucaüfınaü aldırsın. Yarım doktor randevum var ve bugün ignemin 7. günü. Dua edin korkuyorum yumurta cıkmaz diye. Birde ben de 300 lük vurdugum igne
Amin canım inşallah🙏🏼🥰 İnşallah güzel güzel büyümüşlerdir yumurtaların🙏🏼 🥰

Kızlar benim bugün transfer hariç 5. Günümdü 3 Nisan da 5. Gün embriyosu transfer edildi erken gebelikte derinde çok silik kırmızı ikinci çizgi gördüm gibi oldu dayanamadım kan verdim 3.78 çıktı sizce yükselmeye mi başlamış oluyor Of ya çok erken yaptım biliyorum dayanamadım asla zaman geçmiyor her an aklımda acaba ne oldu diye

Memleketten bugün geldim. Afedersiniz bir tarafıma pervane taktım işleri bitirmek için anneme kıyamıyorum. Daha yeni oturdum. Yeni başladı heyecanım 🥰

Canım benim şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲
Allahım yüzüne baksın emeklerini çabanı boşa çıkarmasın inşallah dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur bırakmaz Allah’ın izniyle Amin 🤲👼💕

Kızlar benim bugün transfer hariç 5. Günümdü 3 Nisan da 5. Gün embriyosu transfer edildi erken gebelikte derinde çok silik kırmızı ikinci çizgi gördüm gibi oldu dayanamadım kan verdim 3.78 çıktı sizce yükselmeye mi başlamış oluyor Of ya çok erken yaptım biliyorum dayanamadım asla zaman geçmiyor her an aklımda acaba ne oldu diye

İnşallah bebeğin seninledir Rabbim nasip etmiştir Amin 🤲
Kan test gününüzü bekleyin en iyisi böyle tereddütte kalmayın inşallah pozitif haberler Almak nasip olsun İnşallah ❤️👼

Back
X