- Konu Sahibi mayala katar
- #10.021
Hayırlı sonuçlar alın insallahhHenüz belli değilyarın tekrar gideceğim bakalım ne çıkacak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sonuçlar alın insallahhHenüz belli değilyarın tekrar gideceğim bakalım ne çıkacak
![]()
Memleketten bugün geldim. Afedersiniz bir tarafıma pervane taktım işleri bitirmek için anneme kıyamıyorum. Daha yeni oturdum. Yeni başladı heyecanımKızlar çalıştığım için pek bakamıyorum takip edemiyorum.
Şimdi tabloya baktım @morceylan ve @Glsmnnnn bugün transfer günüymüş.
Nasılsınız kızlar? Doktorunuz ne bilgiler verdi sizlere
Ay yarında @Maralim2019 vecanmay transfer günü, heyecan var mı
![]()
Güzel geçtii sen nasılsınn nasıl geçti? Hareket ederken hep korkuyorum ya bu tedirginlik nasıl geçecekSu an ikimizde dinleniyoruz sanırım ben de bugün oldum senin nasıl gecti
Muhtemelen ben damara denk geldim ya epey morarmış çünkü. Gözüm çok korktu bu iğnedenBende oksapar yapıyorum iğneyi vururken bile ağrıtıyor bide nokta şeklinde morarıyor bazen 1-2 damla kanıyor ama öyle çok kanadığı olmadı canım bende
Yanii napalim züğürt tesellisi benimkiBirde bayıl istersen feriha diyormusun canım![]()
Ya muhtemelen ben yanlış uyguladım canım yani gözünü korkutma sakın simdidenBüyük ihtimalle ben pozitifi görürsem hamilelik boyu kullancam kan pıhtılaşma eğilimi var bende çok mu acıtıyo siz öyle deyince panik yaptım![]()
Ağrı acı oldu mu o anda hiçGüzel geçtii sen nasılsınn nasıl geçti? Hareket ederken hep korkuyorum ya bu tedirginlik nasıl geçecek![]()
Bende Sabri hocadayım daha sonuç belli değil ama bu zamana kadar ilgi alaka ve yaklaşımdan çok memnunum
Hadi bakalım insAllah pozitifi görürsünüz sizdeBende Sabri hocadayım daha sonuç belli değil ama bu zamana kadar ilgi alaka ve yaklaşımdan çok memnunum![]()
Nasılsın canımKızlar yazmasam bile hep takipteyim![]()
Yuvarlak minik morarıyo hep kuzumMuhtemelen ben damara denk geldim ya epey morarmış çünkü. Gözüm çok korktu bu iğneden![]()
Bebişini al ve gel kuzumMemleketten bugün geldim. Afedersiniz bir tarafıma pervane taktım işleri bitirmek için anneme kıyamıyorum. Daha yeni oturdum. Yeni başladı heyecanım![]()
Amin canım inşallahKızlar ben de yazamasam takipteyim . Transfer olan arkadaslar insallah Rabbim hayırlı haberler aldırsın. Bebişlerinizi kucaüfınaü aldırsın. Yarım doktor randevum var ve bugün ignemin 7. günü. Dua edin korkuyorum yumurta cıkmaz diye. Birde ben de 300 lük vurdugum igne
Tabi canım paylaşacağım 15 Nisan test günüm inşallah güzel haber vermek nasip olurHadi bakalım insAllah pozitifi görürsünüz sizdeteste kac gün var paylaşırsiniz dimi bizimle
Hadi inşAllah Aminn güzel haberler bekliyoruz insAllahTabi canım paylaşacağım 15 Nisan test günüm inşallah güzel haber vermek nasip olur![]()
Memleketten bugün geldim. Afedersiniz bir tarafıma pervane taktım işleri bitirmek için anneme kıyamıyorum. Daha yeni oturdum. Yeni başladı heyecanım![]()
Genelde aynı yorumları görüyorum da yakıyor acıtıyo falan diye normalde de tedirgindim zaten ama mecburiyet acisada yapicazYa muhtemelen ben yanlış uyguladım canım yani gözünü korkutma sakın simdiden
Kızlar benim bugün transfer hariç 5. Günümdü 3 Nisan da 5. Gün embriyosu transfer edildi erken gebelikte derinde çok silik kırmızı ikinci çizgi gördüm gibi oldu dayanamadım kan verdim 3.78 çıktı sizce yükselmeye mi başlamış oluyor Of ya çok erken yaptım biliyorum dayanamadım asla zaman geçmiyor her an aklımda acaba ne oldu diye