• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ayy sulu akıntı bendede varr fitille gelen su gibi altıma kaçırıyorum diye düşünüyordum fitilden odamı belirti scsbs ben test verdmm
Fitilin bir kısmı ister istemez dışarı çıkıyor zaten ama bu daha farklı bir akıntı, daha sıvı gibi; ama herkeste böyle olmaz tabii ☺️ Ahh hadi bakalım sonucu bizimle paylaş canım, Rabbim sevindirsin seni 🥰

Bende hem geleceklerini gördüm rüyam da hem de keseye bir hafta kala gördüğüm rüyayla gideceklerini de gördüm ama kötü düşünmek de istemiyordum işte nasipleri yokmuş maalesef 🥹❤️ Rabbim bir daha yaşatmasın cümlemize inşallah 🤲
Oyyy kuzummm aminnn Rabbim umutlu bekleyişlerimizi büyük sevinçlere çevirsin inşaallah ❤️

Kızlar ben 3 martta transfer oldum hiiiç belirtim yok. 2. Tranferim iki tane 5. Gün. Çok üzülüyorum maddi manevi gücümüzde kalmadı. Hiç belirtisiz gögüs ağrısız hamile kalan oldu mu acabab
Canım bende 4 martta transfer oldum, akıntı dışında bir farklılık yok. İlk denememde de akıntı dışında yoktu, ilaçlar baskılıyor olabilir. Sen güzel düşün güzel şeyler olsun 🥰

Anne Adayı 👩Yaş ❓Kaçıncı Deneme ❓Embriyo 👼Transfer Günü :emir_bebek:Sonuç Tarihi 🤗Sonuç 💕
mayala katar mayala katar 364.deneme
@Umudayolculuk35304.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer
@CinnamonQueen 291.deneme
@sepide 272.deneme 5.gün
@ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer
ozlmckmk ozlmckmk 333.deneme5.gün6 Mart16 Mart
@akbs 281.deneme 3.gün çift transfer 14 Mart
@ikosan 291.deneme5.gün
@Nazli kizz 332.deneme 5.gün
@AlyaOA 31 1.deneme 5.gün
@mavidiyebiri 261.deneneme 5.gün
@Maralim2019 402. Deneme 5.gün 4aa tek transfer
@masal50 251.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart
@bobette 331.deneme 5.gün tek transfer 1 Mart 10 Mart
@miniko17 312.deneme3.gün ve 6.gün
@Middleton 321.deneme 5.gün
Y Yesilagacbambu 291.deneme 5.gün çift embriyo 27 Şubat10 Mart
@canmay 341.deneme 5. Gün
@hayal93 321.deneme5.gün tek transfer 10 Mart
@Kahhve 333.deneme
fsnckr fsnckr 40 2. deneme 4. Gün çift transfer 4 Mart 15 Mart
@isimsiz anne 302.deneme 5.gün çift transfer 3 Mart 13 Mart
@Lotus3801 421.deneme5.gün çift transfer
@justbetvet 261.deneme5.gün 3 Mart12 Mart
@oyaninannesi 423.deneme 5.gün 10 Mart 21 Mart
@merve fidan 283.deneme 5.gün çift embriyo 4 Mart 17 Mart
@edabya 302.deneme 4aa 5.gün 3 Mart13 Mart
S sade30 302.deneme 5bb
5.gün
1 Mart 10 Mart

Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum şu mübarek günler hürmetine hayırlısıyla sevinçli haberi alın gözleriniz gülsün yalnız olmadığınızı hissettirsin 🙏🏻

Belirtilere takılma canım bazen belirti olmaz ama bebiş tutunmuştur ben ilk transferimde yumurtalar toplandıktan sonra embriyo oluşur tutunacağını hissetmiştim öyle de oldu ✅ Rabbim tekrardan sağlıklı gebelikler cümlemize nasip eylesin inşallah 🤲❤️
Yani bu belirtiler ilaçlardan dolayı da olabildiği için var mı yok mu anlayamıyorum, belirsizlik ne kadar zor , test gününü korku ve heyecanla bekliyorum

peki bir şey daha danışacağım affınıza sığınarak bağırsak çalıştırıcı özel bir ilaç kullanmadığım halde bu gün ishal olmuşum. Bildiğim kadarıyla hamilelikte kabızlık olur değil mi?

Yani bu belirtiler ilaçlardan dolayı da olabildiği için var mı yok mu anlayamıyorum, belirsizlik ne kadar zor , test gününü korku ve heyecanla bekliyorum
Evet Progesteron da aynısını yapıyor benim doktorum doğal gebelik yapıyor sadece fitil veriyor ondan dolayı benim adetlerim de gecikmişti kan gününe 4 gün kala adetlerim gelecekti ama yoktu ama adet olacak gibi ağrılarım vardı adetim gecikince daha da umutlanmıştım pozitif görmüştüm ama ne yazık ki son buldu ikinci de test günüme bir gün kala adet olmuştum ama zaten anlamıştım negatif olacağını 🙈💕

ozlmckmk ozlmckmk canım transfer günü öncesi ve sonrası ne dedi doktor? Merak ettim 😁
yani sonrasında şuna buna dikkat et gibi ne tür bilgiler verdi?
Şu sebepten soruyorum, pazartesi bende transfer olacağım ve insanlık hali doktor olur da birşey unutursa mesela sorayım hocam bunada dikkat etmem gerek mi diye 😅

Transfer sonrası araç kullana biliriz sanırım, ben annemle gideceğim Ankara’ya 2-2,5 saat sürüyor, bir sıkıntı olmaz sanırım.
Canım doktorum benim normal hayatına dön yürüyüş yap hafif tempoda hiçbirşey yokmuş gibi davran yatıp kalma sakın dedi benim üçüncü transferim olduğu için sadece o gün dinlendim ben transfer sonrasında aracımı kullanarak evime gittim hatta market alışverişi yaptık hiç endişe etme 🥰🥰 sağlıkla tutunsun annesine minik çok kasınca hareketsiz kalınca rahim kasılıyormuş zaten hastanede dinleniyorsun biraz o süre yeterli

Merhaba inanır mısın aynısını bende yaptim. Hatta kaset testi hala saklarim.:KK48: İlk önce kanda çıktı sonra evde test yapmıştım. Böyle ayni şeyleri okuyunca İşte bu yüzden diyorum biz burda yalnız değiliz aslinda herbirimizde birbirimizi buluyoruz :KK60::KK19::KK50:
Haklısın canım benim öyle bir hayalim var 🥰🥰 Allah hepimizin kalbindekinden daha güzellerini tez zamanda versin

peki bir şey daha danışacağım affınıza sığınarak bağırsak çalıştırıcı özel bir ilaç kullanmadığım halde bu gün ishal olmuşum. Bildiğim kadarıyla hamilelikte kabızlık olur değil mi?
Çok normal belki sizin bağırsaklarınız normal çalışıyordur bende mesela çok kabız olmadım çok şükür normal ilerliyordu inşallah kabız da olmadınız hemorid falan olmaması için 🤗

Bende normalde hemoroid var kabız olması benim için işkence 😫 demek 🤭 onun için bol su kuru kayısı çok yiiyordum hala da yiyorum yani 😊

Rabbim bu yolda seni yormadan hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲 ilk defa mı yapacaksın daha önce aşılama vs yaptırdın mı 🤗
Yok kuzum hiçbir şey yaptırmadım zaten bu bizim ikinci ayımız. Benim her iki yumurtalığımda da 5 cm çikolata kisti var. Bir ay letu kullandım, geçen ay hiçbir şey kullanmadım gebelik oluşmadı. Bugün doktora gittim artık zaman kaybetmeyelim dedi amh değerim de 0,88. Bizi tüp bebeğe yönlendirdi. Şimdi bursa eurofertil de gerçek aydınla görüşmeye geldik. Korkuyorum aslında çok karışık duygular içindeyim ☹️

Kızlar karmakarışık haldeyim 6 şubat transfer oldum hcg sırasıyla şöyle
12.gün 98
14.gün 140
16.gün 268
18.gün 595
20.gün 1035
22.gün 1890
26.gün 3890
30.gün 6025
Doktorum gec yapışmış değerler guzel diyor keseyı gördük anca haftaya cumartesi kalp atışı ıcın cagırdı bu değerlerle umutlanmalımıyım hıc bilemiyorum basından gecen var mı?

Back
X