• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Maşallah 🧿 sübhanallah çok şükür hepsi altın embriyondur inşallah dilerim sağlıcakla kucağına alırsın birde kardeş yaparsın 😍 Amin rabbim nasip etsin umudunu yüksek tut moralin yüksek olsun çok şükür bugünlere dilerim pozitif haberler alırsın sevinçten ağlamak nasip olsun Amin 🤲💕
Çok ama çok teşekkür ederim canım benim 😘❤️İnşallah bu süreçteki tüm kız kardeşlerim olumlu sonuçlar alır. Negatif düşünmüyorum hiç olur veya olmaz Rabbim büyük Allahım herşeyin hayırlısını versin. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Rabbim yardımcımız olsun . 🙏🏻🧿❤️

Bismillahirrahmanirrahim

Çok şükür kızlar regl 🩸 oldum az önce yarın akşam ilk iğneye başlıyoruz nasip olursa dilerim bana şifa olsun kaliteli sağlıklı yumurtalarım kaliteli sağlıklı Altın embriyolarım olsun inşallah dilerim sağlıklı hayırlı bir şekilde transferim gerçekleşir inşallah sonra da pozitif haberlerimi almak nasip olsun Allah’ın izniyle Rabbim bu sefer yüzüme baksın inşallah 🤲🥹 Dualarınızı 📿 esirgemeyin canlarım dilerim vakti gelmiştir sağlıklı bir şekilde nasip olsun 🤲🥰🌸
Bütün dualarım seninle canım 🙏 inşaallah hiç bir zorluk yaşamadan mutlu sona erisirsin🙏Allah yardımcın olsun 🙏

Hamile olan arkadaşlara belirtilerini yazabilir mi ? Yada belirtti yaşadınız mı ? Değerleriniz nelerdi kaçıncı günde test yaptınız ? Değeri düşük olup sonra yükselen oldu mu acaba ?
Kasık bel ağrısı göğüs dolgunluğu ve yorgunluk vardı bende ayaklarıma kadar attı bir gün sadece tabi o hala bel ağrısı devam beta 11. Gün 583 çıktı

Çarşamba günü tekrar kan testi vericem canım. İlk verdiğim düşük o yüzden sormak istedim belirtileri , hamile olanların ilk değerleri nelerdi ? Nasıl ilerlediler merak ettim. Geçmiş Yazıları okumaya çalışıyorum bende 😅
İnşallah canım güzel sonuçlar alırsın kimisinde belirti oldu kimin de yoktu vücuda göre değişebilir 🫣🫶🏻

Hamile olan arkadaşlara belirtilerini yazabilir mi ? Yada belirtti yaşadınız mı ? Değerleriniz nelerdi kaçıncı günde test yaptınız ? Değeri düşük olup sonra yükselen oldu mu acaba ?
Benim belirti olarak sadece kaşık ağrısı daha doğrusu sızısı oluyordu saniyelik.
Ve bu ara ara halen devam ediyor.
Bel sırt ağrısı yok şükür bi bugün hafiften oldu ama oda ben evden oturarak çalıştığım için bazen ters oturduğumdan kaynaklı oluyor.
Belirti aramamak gerekir bu belirtiler ilaçlardan da kaynaklı ola biliyor.

Canım, şunu diye bilirim sana kendim tecrübe ettim.
Test bozukta çıka bilir.
AWOX marka ile Ben bir gün yaptım silikti ertesi gün sabah yaptım negatif aynı gün öğleden sonra yaptım pozitifti
Artı ben artimed i test etmiş biriyim 😂

Kısacası güven olmuyor idrar testlerine. Bu forumda okudum Predictor test yapıp yanlış sonuç alanda var.
Binde bir denk gele bilir birde senin 3.gün embriyosu geç beta hormonu salgılanır.
Anladım canım çarşamba gününü bekleyeceğim artık test yapmayayım çarşamba günü kanda göreceğim bakalım hayırlısı sizde dualarınızı eksik etmeyin inşallah pozitif olur

Back
X