- 7 Ekim 2022
- 1.729
- 2.210
- 63
- 40
- Konu Sahibi mayala katar
- #6.601
Aminnnn ecmain canım çok teşekkür ederimmmmMaşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn ecmain canım çok teşekkür ederimmmmMaşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
![]()
Aminnnn inşaallah canım çoook teşekkür ederimmmÇok sevindim canımmaşallah maşallah.
İnşAllah ikisininde kalp atışını duyarsınız![]()
![]()
![]()
Canım Benide yazabilirmisin yaş 24 ilk denemem çift embriyo 2 hafta 1 günlük olduk bile biz teyzeleri
Anne Adayı Yaş
Kaçıncı
Deneme
Embriyo
Transfer
Günü
Sonuç
Tarihi
Sonuç
mayala katar
36 4.deneme Tedavi
Aşamasında@Umudayolculuk35 30 4.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer @CinnamonQueen 29 1.deneme @sepide 27 2.deneme 5.gün
6aa
tek transfer6 Nisan @ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer 27
Mart@ozlmckmk 33 3.deneme 5.gün 6 Mart 16 Mart
@akbs 28 1.deneme 3.gün çift transfer 14 Mart 26 Mart @ikosan 29 1.deneme 5.gün adetini bekliyor @Nazli kizz 33 2.deneme 5.gün 2 Nisan @AlyaOA 31 1.deneme 5.gün 14 Mart 26
Mart![]()
@mavidiyebiri 26 1.deneme 5.gün adetini bekliyor @Maralim2019 40 2. deneme 5.gün 4aa tek transfer 9 Nisan @masal50 25 1.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart 19 Mart
@bobette 33 1.deneme 5.gün tek transfer 1 Mart 10 Mart ![]()
@miniko17 31 2.deneme 3.gün ve 6.gün 27 Şubat ve 1 Mart 10 Mart
@Middleton 32 1.deneme 5.gün 17 Mart 29
Mart@Yesilagacbambu 29 1.deneme 5.gün çift transfer 27 Şubat 10 Mart ![]()
@canmay 34 1.deneme 5. Gün 9 Nisan @hayal93 32 1.deneme 5.gün tek transfer 10 Mart 22 Mart ![]()
@Kahhve 33 3.deneme Ertelendi fsnckr
40 2. deneme 4. Gün çift transfer 4 Mart 15 Mart İkiz
![]()
@isimsiz anne 30 2.deneme 5.gün çift transfer 3 Mart 13 Mart ![]()
@Lotus3801 42 1.deneme 5.gün çift transfer adetini bekliyor @justbetvet 26 1.deneme 5.gün 3 Mart 12 Mart
@oyaninannesi 42 3.deneme 5.gün 10 Mart 21 Mart
merve fidan
28 3.deneme 5.gün çift transfer 4 Mart 17 Mart İkiz
![]()
@edabya 30 2.deneme 4aa 5.gün 3 Mart 13 Mart ![]()
@sade30 30 2.deneme 5bb
5.gün1 Mart 10 Mart
@silakuzu 34 4.deneme 5.gün 6 Mart 18 Mart
@gulayy21 32 1.deneme 5. Gün 17 Mart 26
Mart@minnikam00 28 2.deneme 4aa tek transfer 27 Şubat 10 Mart ![]()
@gokyuzusever 26 1.deneme tedavi aşamasında @almyameryem 30 1.deneme 4bc 8 Mart 18 Mart
@zulalkrhn 31 1.deneme 4.gün 1 Mart 11 Mart
@GulizAli 43 2.deneme 5.gün çift ve tek 27 Ocak İkiz
![]()
@hayelim_92 33 1. deneme tedavi aşamasında @Esra2015 32 3.gün çift transfer 11 Mart 24 Mart
@Pinky34 39 4. deneme 5.gün 5 Mart 14 Mart ![]()
@Fatmagl001 32 1.deneme 5.gün 11 Mart 21 Mart
@hturkmen 30 1.deneme 5.gün @LunaLovegoodd 30 1. Deneme @zeynega 28 2.deneme 5.gün çift transfer 3 Mart 15 Mart ![]()
@esraden 27 2.deneme 5. gün çift transfer 12 Mart 24 Mart
@er38 37 2.deneme 5.gün çift transfer 10 Mart 22
Mart![]()
@marmelad01 24 1.deneme 5.gün çift transfer Adetini bekliyor @sevgisuer 35 2.deneme 5.gün 11
Mart21
Mart@rmysa34 30 2.deneme 3. gün 12
Mart23
Mart@Defnee11 28 3.deneme 5. gün tek Adetini bekliyor @Sapsik88 34 1.deneme 5.gün tek 15
Mart27
Mart![]()
@Vignette 27 1.deneme Adetini bekliyor @Derin02211 29 1.deneme 5.gün 3aa
tek transfer24
Mart@Asihbe 43 3.deneme 5.gün çift transfer 12
Mart23
Mart![]()
@bebelercee 32 1.deneme 5.gün 19
Mart29
Mart@Daydi 30 1.deneme Adetini
Bekliyor@ertyn 28 2.deneme 5.gün 28
Mart@melek_50 30 1.deneme 5.gün tek 1 Nisan @rindol 28 1.deneme 5.gün tek
Pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum. Allahım sağsalim evlatlarını kucaklarını almayı nasip etsin. Tedavi sürecinde olan arkadaşlarada sabırlar diliyorum.Umarım en kısa zamanda tedavilerinden olumlu sonuç alırlar.Çok haklısın mesajları okumak için bütün gün iş yapmadan okumak gerekiyorBuda imkansız
tabloda kayıtlı orada negatif ve pozitif olanlar kayıtlı çoğu gebe
kaldı yarısı da negatif sonuçlandı bir kısmımızda tedavi aşamasındayız bende dahi bizim Nisan ayında belli olucak inşallah
![]()
Eveeettt canımmAyyy ciddimisin oha seninle aynı gidiyoruz vallaçok sevindim ya
bizimde 2 hafta sonra kalp atışları
![]()
Her namazımda aklımdasınız, Allahım sen bu gruptaki ve bebek isteyen herkesi sevindir, süreçlerini sağlıkla tamamlayıp mucizelerind kavuştur diye dua ediyorumAyy çok dua et bizlere deinşallah hepimiz mutlu haberler veririz burada
![]()
Pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum. Allahım sağsalim evlatlarını kucaklarını almayı nasip etsin. Tedavi sürecinde olan arkadaşlarada sabırlar diliyorum.Umarım en kısa zamanda tedavilerinden olumlu sonuç alırlar.Bende 6 yıllık evliyim. Bir çok tedavi sürecinden geçtim ama olmadı. 17 Martta 5.gün embriyo (taze transfer) transferi oldum. Bakalım sonuç bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin İnşallah
![]()
Canım Benide yazabilirmisin yaş 24 ilk denemem çift embriyo 2 hafta 1 günlük olduk bile biz teyzeleri![]()
İnşallah dualarım sizlerle kızlar en kısa sürede en güzel şekilde Anne olacaksınız inşallahHoşgeldinMaşallah
canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına olsun
tabi ki eklerim kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gün transfer oldun test günün ne zamandı onları da yazarsan eklerim inşallah
![]()
Amin canım Allah razı olsun maşallah sağlıcakla gelsin minik mucizelerimiz inşallahİnşallah dualarım sizlerle kızlar en kısa sürede en güzel şekilde Anne olacaksınız inşallah5. Gün embriyosu çift verildi 10 martta transfer oldum test günüm 21 Mart cumaydı
İnşallahhh çok tatlısınız.. Bugün kan testi verdim transfer günüm hariç 7.günüm 22,5 çıktı sonucum. Doktorum erken istedi biraz çünkü 15 martta ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum.Durumu kontrol etmek için. Üzerinden 9 gün geçti çatlatma iğnesinin ama bakalım çarşamba günkü test herşeyi belli edecek hayırlısıylaAmin inşallah Allah razı olsun inşallah senin de pozitif haberlerini duymak nasip olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim mucizen seninledir inşallah![]()
Ekledim canım inşallah darısı kese görmene olsun kalpİnşallah dualarım sizlerle kızlar en kısa sürede en güzel şekilde Anne olacaksınız inşallah5. Gün embriyosu çift verildi 10 martta transfer oldum test günüm 21 Mart cumaydı
Adınıza çok sevindim. Umarım sizin içinde bebiş içinde herşey yolunda gider. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bebişiniziiİnşallah dualarım sizlerle kızlar en kısa sürede en güzel şekilde Anne olacaksınız inşallah5. Gün embriyosu çift verildi 10 martta transfer oldum test günüm 21 Mart cumaydı
İnşallah görünür ama erken olduğu için büyük ihtimalle bayram sonrası verebilir ben hep alttan muayene oldum bir sıkıntı olmaz daha net görüntü alınıyor alttan inşallah dilerim görürsün bir bakarsın annesine süpriz yapmışlar iki kese görürsün Allah’ın izniyleKızlar şimdi benim gbi yaşayanlar sorumu cevaplayabilirmi çift embriyo aldım 11. Gün betam 583 çıktı 2 haftalık olduk Cuma günü randevu aldım doktora o zaman 19 günlük olacak kese görünürmü acaba elbet değerim artmıştır ama bayramdan önce şansımı denemek istiyorum siz kaçıncı haftada gördünüz acaba ve alttan da bakılıyormuş sanırım o zararlı değilmi ?
İnşallah canım dilerim güzel pozitif sonuçlar alırsın ilk denemen mi yaş kaç inşallah rabbim kalbine gönlüne göre versin Aminİnşallahhh çok tatlısınız.. Bugün kan testi verdim transfer günüm hariç 7.günüm 22,5 çıktı sonucum. Doktorum erken istedi biraz çünkü 15 martta ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum.Durumu kontrol etmek için. Üzerinden 9 gün geçti çatlatma iğnesinin ama bakalım çarşamba günkü test herşeyi belli edecek hayırlısıyla![]()
Yaşım 32 ilk tüp bebek denemem. 9 tane iyi yumurtam vardı. Hepsi döllendi 6 sini dondurdular. 3 tanesini 5. Güne kadar gözlemlediler. 5.gün 1 tane transfer oldu. Diğer 2 embriyonun gelişimi de güzel olunca o iki tanesinde dondurduk. Doktorum taze denemek istedi. Sonucu bekliyoruz bakalım. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahhhhhİnşallah canım dilerim güzel pozitif sonuçlar alırsın ilk denemen mi yaş kaç inşallah rabbim kalbine gönlüne göre versin Amin![]()
Ay valla çok iyi ya ikiz anneleri olduk aynı gün bideEveeettt canımmSüreçleri beraberce takip edeceğiz bakalım
![]()
Yaşım 32 ilk tüp bebek denemem. 9 tane iyi yumurtam vardı. Hepsi döllendi 6 sini dondurdular. 3 tanesini 5. Güne kadar gözlemlediler. 5.gün 1 tane transfer oldu. Diğer 2 embriyonun gelişimi de güzel olunca o iki tanesinde dondurduk. Doktorum taze denemek istedi. Sonucu bekliyoruz bakalım. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahhhhh![]()
Ay valla çok iyi ya ikiz anneleri olduk aynı gün bidedoktor sana kaç haftalık olduğunu söyleşimi keseye bakıp anlaşılıyormuş haftaları