• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart transferleri

Kızlar bende sabah vercem kanı benim hiç belirtim yok 5aa embriyosuydu doğal siklustu bakalım ne olacak çok korkuyorum bu dördüncü tranferimdi
Dualarım seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın

Kızlar bende sabah vercem kanı benim hiç belirtim yok 5aa embriyosuydu doğal siklustu bakalım ne olacak çok korkuyorum bu dördüncü tranferimdi
Merhaba kan verdiniz mi sonucunuzu yazar mısınız çıkınca hakkınızda hayırlısı inşallah olmuştur bide pgtli embriyo muydu

Belirtisiz birgünden T+5 den selamlar. Dün hafif doluluk hissi vardi böyle kendimi kötü hissettim ama agrim sizim fln yok. Özür diliyerek söylüyorum: Sadece ilginc bi sekilde transfer gününden beri aşırı gazım var bide yedigime dikkat etmeme ragmen günlük tuvalete cikiyorum🤣 Normalde bu kadar düzenli cikmam.

Belirtisiz birgünden T+5 den selamlar. Dün hafif doluluk hissi vardi böyle kendimi kötü hissettim ama agrim sizim fln yok. Özür diliyerek söylüyorum: Sadece ilginc bi sekilde transfer gününden beri aşırı gazım var bide yedigime dikkat etmeme ragmen günlük tuvalete cikiyorum🤣 Normalde bu kadar düzenli cikmam.
Sanırım herkesin belirtisi farklı ilerliyo bende anlamadım gitti keşke belirtiler sabit olsa ☺️

Maalesef gaz şişkinlik ishal kabızlık problemleri bu dönem çoğumuzda var. Progesteron yan etkisi. Şükret ki kabız değilsin. Ikınmamaya çok dikkat edin.

Bende öyleydi sanki gaz transfer etmişler demiştim ipne ve haplar etkisi Olblr

Kızlar verdim sonucu bekliyorum
Yok bir önceki pgt di bu değil
Valla canım pgt olayına inancımı yitirdim biraz. Diğer transferimde benimki 5aa pgt siz di. Bi kullanıcınında 5aa pgt liydi embryosu. İkimizinki de tuttu yüksek beta hcg değerleri ile. ama ikimizde de kalp atışı olmadı düşük yaşadık. Aynı gruptan 3b pgtsiz olup gebeliği devaö eden oldu. Nasip kısmet hayırlısı ile sağlıkla gelsinler.

Valla canım pgt olayına inancımı yitirdim biraz. Diğer transferimde benimki 5aa pgt siz di. Bi kullanıcınında 5aa pgt liydi embryosu. İkimizinki de tuttu yüksek beta hcg değerleri ile. ama ikimizde de kalp atışı olmadı düşük yaşadık. Aynı gruptan 3b pgtsiz olup gebeliği devaö eden oldu. Nasip kısmet hayırlısı ile sağlıkla gelsinler.
Benim fikrim. PGT ye para vermek yerine 2+2 transfer olmak cünkü pgt cok pahali. Artik maddiyat bi süre sonra önemli oluyo. Benim ikinci tüp bebek Tedavim ve simdide darbe gibi bisey oldu bu giden paralar

Benim fikrim. PGT ye para vermek yerine 2+2 transfer olmaz cünkü pgt cok pahali. Artik maddiyat bi süre sonra önemli oluyo. Benim ikinci tüp bebek Tedavim ve simdide darbe gibi bisey oldu bu giden paralar
Açıkcası ben doktoruma çok güveniyorum bize ekstra masraf yük olacak şeyleri boşuna önermedi hiç. Ben pgt istediğimde yaşınız genç ailede genetik hastalık yok bi böyle deneyelim Pgt sandığınız kadar zararsız değil şu durumda yapmamak daha iyi dedi. Bizde pgt yerine genetik test yaptırdık kendimize düşen bebeğe

Ay siz ne sabırlı çıktınız kızlar bi ben yaptım idrar testini. Silik çizgilerimize bakardık😂

Ya sen hangi marka testi yaptın bide kaçıncı gününde yaptın ben yapacam ama cesaret edemiyorum söyle senden cesaret alıp yapayım ☺️☺️☺️
Ama testi yaparken kendini psikolojik olarak hazırla negatif görürsen test gününe kadar kendine stres yaratma. Geç çıkabiliyor herkeste aynı olmuyor süreç. ben ilk transferde t4 bunda t6 da yaptım. Ama ikincide tecrubeliydim ilkinde yaşadığım belirtileri yaşayınca tuttuğuna inanarak yaptım

Back
X