• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart transferleri

Akıntı fitilden bence canım ben ilk transferimde gece altıma kaçırdım sandım öyle ıslatıyordu o zaman günde 6 fitildi. Ben günlük ped kullanıyorum hala var ıslaklık
Ama fitili 15 gün oldu kullanıyorum akıntı 2 gündür başladı. Arkadaşım da kullanıyor onda olmuyormuş

Anladım. Peki test yapmayı düşünüyor musun?
Evet ben diğer tranferimde 4.gün öğrenmiştim bunda çok bile dayandım😂 onda idrarı bekletmemiştim bu sefer garantiye alıp 3 4 saat beklemiş bi şekilde yapacağım. Var ya da yok nasip artık🙏

Dayanamadım yaptım kızlar çok şükür çıktı çizgi🙏🙏 sizlerden de güzel haberler bekliyorum. Sağlıkla devam etsin insallah

.

Eklentiler

• IMG_2472.webp
    IMG_2472.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_2471.webp
    IMG_2471.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 58
Bana yapılmadı ben istedim gerek görmedi hoca. Düşüğü de evde yaptım rahimde parça yapışıklık kalmadı. Ama negatif sonuc alırsam yaptıracağım
Benim rahmimde çöküntü vardı o sebeple ilki tutmaz ya da düşerse Histereskopi yapalım demişti hoca şu an rahmimdeki bu sorunda düzeldi. Size bir şey daha sormak istiyorum doğal siklusta şu an benim yumurta 10 milimdi mesela kaç olunca transfer oluyor ?

Ayrıca sonucunuz için tebrik ederim🥰

ben de tebrik ederim sonucunu! Allah hepimize guzel sonuclar nasip etsin bu hafta insallah.
ben yumurta buyuklugunu hatirlamiyorım ama yumurta buyuklugu rahğm kalınlıgı ve hormon değerine gore karar veriyorlar transfere devam kararini diye duymustum

Benimde öyle. Sadece sağ tarafta batma çekilme tarzı bir ağrı oluyor belime tatlı bir ağrı vuruyor. Bide 10 günden fazladır progestan kullanıyorum o zaman yoktu ama 2 gündür şeffaf akıntı başladı. Aniden çok gelince regl oldum sanıyorum.
Yaa evet ınanılmaz akıntım var profestanın geri gelmesinden bahsetmiyorum. Bildiğin su gibi akıyo iç çamaşırıma işemişim gibi su geliyo içimden

24/03/2026
@Targaryen07
4aa
4ab
5.gün2 Nisan
25/03/2026
@Sevdicek34
5 Nisan
24/03/2026
@prenses_hanm
3 Nisan
25/03/2026
@Inciege32
4 Nisan
28/03/2026
@meltqueen
22/03/2026
@hayal007

Kızlar tablo olusturdum burdan takip edelim birbirimizi insallahh pozitiflerle dolar tablomuz🥰
Canım 5. Gün çift transfer 5ba 5bb

Benim rahmimde çöküntü vardı o sebeple ilki tutmaz ya da düşerse Histereskopi yapalım demişti hoca şu an rahmimdeki bu sorunda düzeldi. Size bir şey daha sormak istiyorum doğal siklusta şu an benim yumurta 10 milimdi mesela kaç olunca transfer oluyor ?

16-20 mm arasi oldugunda doktor ovitrell ignesini veriyo ve gününü saatini söylüyor. Benim 17 di 12 saat sonrasi catlatma ignesini vurmami istedi

Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere insallah🥰

Doğal siklusta farklı biraz. Regl döneminde gittikten sonra haftaya bir daha çağırıyor Şafak hoca ikinci sefer gittiğinde yumurtana bakıyor. Doğal siklusta sana net bir transfer tarihi o zaman söylemiyor. Benim yumurtam 22 milimdi gittiğimizde hoca dedi ki yakında çatlamak üzere önümüzdeki üç gün boyunca her gün kan vereceksin LH Progesteron Estradol bakılacak. Bu kan verdığin günler arasında LH'nin pik yaptığı gün senin çatlama günün oluyor, o günden beş gün sonra transfer günün oluyor. Ayrıca ikinci kontrole gittiğinde orada senin hormonlarına bakıyorlar uygunsa tedavi devam ediyor uygun değilse tedavi iptal oluyor. Örneğin progesteron erken yükselmemeli. Lh yükselip düştükten sonra progestrn yükselmeli.

Çok teşekkür ederim canım darısı sizlere insallah🥰

Doğal siklusta farklı biraz. Regl döneminde gittikten sonra haftaya bir daha çağırıyor Şafak hoca ikinci sefer gittiğinde yumurtana bakıyor. Doğal siklusta sana net bir transfer tarihi o zaman söylemiyor. Benim yumurtam 22 milimdi gittiğimizde hoca dedi ki yakında çatlamak üzere önümüzdeki üç gün boyunca her gün kan vereceksin LH Progesteron Estradol bakılacak. Bu kan verdığin günler arasında LH'nin pik yaptığı gün senin çatlama günün oluyor, o günden beş gün sonra transfer günün oluyor. Ayrıca ikinci kontrole gittiğinde orada senin hormonlarına bakıyorlar uygunsa tedavi devam ediyor uygun değilse tedavi iptal oluyor. Örneğin progesteron erken yükselmemeli. Lh yükselip düştükten sonra progestrn yükselmeli.

Yani ilaçlı da olduğu gibi çatlatma iğnesi falan olmuyorsun hormonlarına bakılarak senin yumurtanın ne zaman çatladığını görüyor doktor.

Back
X