• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart transferleri

Targaryen07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
326
Puanlar
33
kızlar 24 martta transfer oldum. T+2 deyim bu transferde hiç belirtim yok sizlerde durum nasıl beraber sonuç bekleyelim

Daha belirti için erken canım. Hatta şöyle söyliyim hiç belirti olmasa bile kafana takma herkeste belirti olmuyor

Ben konuyu takip etmediğim için bildirimler gelmemiş. Ben t+5 oldum bu sabah itibari ile. Ne kadar umutlanmak istemesem de diğer transferimde yaşadığım belirtiler var aynı🙏 o tutmuştu kalp atımı olmadığı için düşürdüm. Çift embriyo transfer oldu insallah yine tutmustur

Ben konuyu takip etmediğim için bildirimler gelmemiş. Ben t+5 oldum bu sabah itibari ile. Ne kadar umutlanmak istemesem de diğer transferimde yaşadığım belirtiler var aynı🙏 o tutmuştu kalp atımı olmadığı için düşürdüm. Çift embriyo transfer oldu insallah yine tutmustur
t+4

Anladigim kadariyla ilk 2 gün hic belirtin yoktu sonradan mi oldu ? Bide kacinci gün embriyosu
Evet canım. Diğer transferimde ikinci gün başlamıştı batmalar o 5aa idi hızlı tutundu 4. Günde pozitif gördüm idrar testinde.
Bu sefer 4aa 4ab çift transferim doğal siklus. Şuan 2 gündür belirgin batma sızı var. Diğeride böyle olunca insan ümitleniyor.

Merhabalar, bende 25 martta transfer oldum hiç belirtim yok, olan seylerde ilaçlardan oluyo muhtemelen ateş basması veya üşüme gibi. Test tarihim 4 nisan

Evet canım. Diğer transferimde ikinci gün başlamıştı batmalar o 5aa idi hızlı tutundu 4. Günde pozitif gördüm idrar testinde.
Bu sefer 4aa 4ab çift transferim doğal siklus. Şuan 2 gündür belirgin batma sızı var. Diğeride böyle olunca insan ümitleniyor.
Devamlı olan bir batma sızı mı arada mı gelip gidiyor
Birde göğüs hassasiyeti varmı
Bende t+5 deyim şuanlık bir belirtim yok fitilden sonra sızı oluyor ama o da fitilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Devamlı olan bir batma sızı mı arada mı gelip gidiyor
Birde göğüs hassasiyeti varmı
Bende t+5 deyim şuanlık bir belirtim yok fitilden sonra sızı oluyor ama o da fitilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Yok canım ara ara oluyor ama olduğunda belirgin hissediyorum vajina içinde bile sızı hissediyorum. Özellikle ayakta çok durunca oluyor bende. Şuan uyudum uyandım bi şey yok her an olmuyor. Ben uzun süredir prolaktin yüksekliğinden dolayı dostinex kullanıyorum o yüzden göğüslerimde şişlik hassasiyet olmuyor. Herkesin anatomisi farklı işliyor bende hep oluyor bazısı hiç belirti yaşamadan geçiriyor

Merhaba, ikinci transferiniz sanırım bende ikinci transferde çift embriyo düşünüyorum Şafak hoca kendisi mi söyledi siz mi istediniz iki embriyoyu

Hayırlı olsun inşallah . sağ kasık batmalarım var ara ara gidip geliyor çok umutlanıyorum
Benimde öyle. Sadece sağ tarafta batma çekilme tarzı bir ağrı oluyor belime tatlı bir ağrı vuruyor. Bide 10 günden fazladır progestan kullanıyorum o zaman yoktu ama 2 gündür şeffaf akıntı başladı. Aniden çok gelince regl oldum sanıyorum.

Merhaba, ikinci transferiniz sanırım bende ikinci transferde çift embriyo düşünüyorum Şafak hoca kendisi mi söyledi siz mi istediniz iki embriyoyu
Çok çokk ısrar ettik iki olsun diye. Hoca çift transfer taraftarı değil asla önermiyor riskli görüyor. Hatta 2 yapmasaydı eşim embriyoları naklettirmeyi düşünüyordu. Biz taşındık git gel çok zor oluyordu ikisini de koysun bitsin hemde ihtimal artsın istedik.

Back
X