• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart transferleri

Ne gibi belirtiler olmuştu şimdiye kadar

Belirti çok fazlaydı canım. Demek ki benim vücudum fazla belirti gösteriyor diğer transferimde de böyleydi anladım zaten tutunduğunu. 3. Gün yoğun sızı başladı resmen rahmimim ortası oyuluyor gibiydi batmalar falan hala devam ediyor çok hissediyorum. 5. Gün artık vajina içindeki sızı bacaklarıma vuruyordu.

24/03/2026
Targaryen07
4aa
4ab
5.gün2 Nisan
25/03/2026
Sevdicek34
5ba
5bb
5. Gün5 Nisan
24/03/2026
@prenses_hanm
2 nisan
25/03/2026
Inciege32
5ab
5bb
5.gün
6.gün
4 Nisan
28/03/2026
meltqueen
4ab5. Gün
22/03/2026
hayal007

Belirti çok fazlaydı canım. Demek ki benim vücudum fazla belirti gösteriyor diğer transferimde de böyleydi anladım zaten tutunduğunu. 3. Gün yoğun sızı başladı resmen rahmimim ortası oyuluyor gibiydi batmalar falan hala devam ediyor çok hissediyorum. 5. Gün artık vajina içindeki sızı bacaklarıma vuruyordu.
Ayy bendede aynı belitiler valla çok heyecanlıyım🥹🥰

Slm kızlar bende 26 martta transfer oldum tek embriyo transferi ilk transfer kimyasal gebelik dğne kadar göğüs hassasiyeti vardı bugün geçti sanki sizin belirtiler ne durumda benşm moralim bozuk sanki rahimde batman,tarzı ağrı var

Slm kızlar bende 26 martta transfer oldum tek embriyo transferi ilk transfer kimyasal gebelik dğne kadar göğüs hassasiyeti vardı bugün geçti sanki sizin belirtiler ne durumda benşm moralim bozuk sanki rahimde batman,tarzı ağrı var
Niye erkenden moralini bozuyorsun. Hiç bi şey hissetmeden pozitif gören var insallah pozitif görüp sağlıklı bi gebelik geçirirsin. Bende düşük yaptığım için tam anlamıyla sevinemiyorum şuan

24/03/2026
Targaryen07
4aa
4ab
5.gün2 Nisan
25/03/2026
Sevdicek34
5ba
5bb
5. Gün5 Nisan
24/03/2026
prenses_hanm
2 nisan
25/03/2026
Inciege32
5ab
5bb
5.gün
6.gün
4 Nisan
28/03/2026
meltqueen
4ab5. Gün
22/03/2026
hayal007
26/03/2026
@tual13

Yaa evet ınanılmaz akıntım var profestanın geri gelmesinden bahsetmiyorum. Bildiğin su gibi akıyo iç çamaşırıma işemişim gibi su geliyo içimden
Yaaa senin gebelik testin de pozitif çıkmış çok sevindim. Bende senin gibi aynı su gibi akıntı oluyor frikik ayrı bir şey dün onu anlatmak istemiştim

24/03/2026
Targaryen07
4aa
4ab
5.gün2 Nisan
25/03/2026
Sevdicek34
5ba
5bb
5. Gün5 Nisan
24/03/2026
prenses_hanm
5aa5.gün2 Nisan
25/03/2026
Inciege32
5ab
5bb
5.gün
6.gün
4 Nisan
28/03/2026
meltqueen
4ab5. Gün
22/03/2026
hayal007
26/03/2026
tual13

Niye erkenden moralini bozuyorsun. Hiç bi şey hissetmeden pozitif gören var insallah pozitif görüp sağlıklı bi gebelik geçirirsin. Bende düşük yaptığım için tam anlamıyla sevinemiyorum şuan
Haklısın ama belirti geçince heralde panikledim bi anlık senin de hayırlı olsun inşallah her gebelik farklı o yüzden morunu düşürme sakın genelde ilkler ya kimyasal yada düşük olabiliyor ama pozitif olursam hemen burada,paylaşacam benşm beşinci günü embiryosu test tarihi 6 nisan

Evet ben diğer tranferimde 4.gün öğrenmiştim bunda çok bile dayandım😂 onda idrarı bekletmemiştim bu sefer garantiye alıp 3 4 saat beklemiş bi şekilde yapacağım. Var ya da yok nasip artık🙏

Yaa içinden öyle mi geldi gerçekten 😍 daha test yapmadım ben test gününe kadar bekleyeceğim
Yaaa Allah Allah ben öyle hissettim birden. Çift transfer olanlarda genelde 5.günden itibaren idrarda çıkmaya başlamış gördüğüm kadarıyla. Sende bir test yapsana

Çift canım son kalan embriyolar insallah sağlıkla devam ederler.
ALLAH bağışlasın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bende bekliyorum. Gördüğüm kadarıyla çift embriyo olanlar 5.günden itibaren idrarda görüyor ama tek olanlar hemen hemen kan gününe doğru anca idrarda görebiliyor. Kan ne zaman vereceksin

Merhaba ben de 24 mart aksamustu transfer ile size katılıyorum. Ilk transferim cok sukur. Transferin ertesi gunu bi iki saat agri oldu, 3. Gun yuruyuse cıktım yarım saat ve sonrasında cok agrim oldu. 5 gun normal hayatima geri dondum cunku hic belirtim yok. Yerlesme kanamasi oluyormus bazilarinda. Sizde kanama oldu mu? Bende yok
Merhaba son durumunuz nedir?

Merhaba ben de 24 mart aksamustu transfer ile size katılıyorum. Ilk transferim cok sukur. Transferin ertesi gunu bi iki saat agri oldu, 3. Gun yuruyuse cıktım yarım saat ve sonrasında cok agrim oldu. 5 gun normal hayatima geri dondum cunku hic belirtim yok. Yerlesme kanamasi oluyormus bazilarinda. Sizde kanama oldu mu? Bende yok
Canım bence her şey normal. Belirtiler tutunma günlerinde artıyor bence 3 4. Günler diğer günlere azalıyor. Ben şuan t+7 deyim çok belirtim vardı ona rağmen şuan azaldı. İki kez pozitif transferim oldu yerleşme kanaması yaşamadım.

ALLAH bağışlasın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bende bekliyorum. Gördüğüm kadarıyla çift embriyo olanlar 5.günden itibaren idrarda görüyor ama tek olanlar hemen hemen kan gününe doğru anca idrarda görebiliyor. Kan ne zaman vereceksin
Ay yok benim 4.gün pozitif gördüm diye bahsettiğim ilk transferim 5aa tek embriyoydu

Ay yok benim 4.gün pozitif gördüm diye bahsettiğim ilk transferim 5aa tek embriyoydu
Aa öyle mi büyük şans öyleyse. Benimde transfer günü hariç yarın 8.günüm kan vermeyi düşünüyorum. Çünkü bende doğal siklus ile transfer olduğum için beta az da çıksa bana umut olacak. Hani ilaç etkisi mi diye düşünmem

Aa öyle mi büyük şans öyleyse. Benimde transfer günü hariç yarın 8.günüm kan vermeyi düşünüyorum. Çünkü bende doğal siklus ile transfer olduğum için beta az da çıksa bana umut olacak. Hani ilaç etkisi mi diye düşünmem
Kızlar bende sabah vercem kanı benim hiç belirtim yok 5aa embriyosuydu doğal siklustu bakalım ne olacak çok korkuyorum bu dördüncü tranferimdi

Back
X